Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červen, 2011

Zpátky z dovolené

Obrázek
Tak jsme se vydali na cestu...vybrali jsme ostrov Ibiza...klidnější část hotel Miami oblast Es Cana.Hotel má bohatý program pro děti a protože to naše zvíře tyhle aktivity miluje ... jedeme tam... ....teda letíme... ...a konečně na Ibize...nakonec trávíme většinu času u moře společně s naším vodním zvířetem a hotelové aktivity pro děti nevyužíváme... ...hotel opravdu rušný a Adam, který byl doposud zvyklý chodit spát v 8 večer si chodí lehnout až po 11té večerní...to když končí pod našimi okny disko... jo jo IBIZA...ale je dovolená tak to  snesem a vstáváme až v půl deváté...a to se u nás fakt nevidí často... ...jo jo včerejší návrat z vyhřáté Ibizy byl trochu studený, ale snad se to má vylepšit, koneckonců na příští dny plánuju trochu práce na záhradce a tam mi vedro opravdu chybět nebude... ...tak nová energie načerpána a hurá do práce :-) Přeji hezký začátek týdne! 

další postup na zahrádce

Obrázek
Zatím jsou to vše jen detaily....ale doufám , že s postupem času budu moci své obrázky fotit ze stále větší a větší vzdálenosti a přesto je budu moci nazývat zahradou a ne staveništěm ... :-)))

začátek zahrady....

Obrázek
Naše zahrada zatím stále připomíná víc staveniště, ale místy se to už začíná rýsovat....až si s B strháme záda na té vší práci tak se budem na náš výtvor koukat z kolečkových křesel...:-)  Krásnou neděli a málo bouřek!

..a další oslava

Obrázek
 nejprve si kluci museli posek trávu....a jak jim to šlo :-)...kéž by jim ta pracovitost vydržela!  Adík předává dárek, k tentokrát 3tím narozeninám. ....a bylo i občerstvení.........teda jak pro koho :-)

Květen ve znamení oslav

Obrázek
Tak před čtrnácti dny to vypadalo , že budeme muset zvládnout  2 oslavy za den, ale nekonec to vyšlo na jednu  a další za týden...:-)  Budyho kamarád má 5té narozeniny.