Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z prosinec, 2012

PF 2013 ...

Obrázek
...moc všem děkuji za návštěvy a za milé komentáře a maily... ...užijte si oslavu... ...přesně tak jak chcete (ať už v blýskavých šatičkách a nebo v teplých bačkorách :-))) )... ...a moc se na vás těším v roce 2013 !

ohlédnutí...

Obrázek
...za rokem 2012! Moc vás zdravím blogerky! Po dvou dnech jsme docestovali do Švédska, na oslavu nového roku s přáteli, je nás tu 7 dospělých a 8 dětí, naštěstí dům je velký a tak tu sedím v jednom z obývacích pokojů a už dobrou půlhodinku jsem nikoho nezahlédla :-) Tak pěkně od začátku... ...až do konce! Rok 2012 byl skvělý! Mějte se moc krásně!

inspirace...

Obrázek
...co na sebe na silvestrovskou párty! Krásný den blogerky! Tak nějaké takovéhle šatky ... ...bych si na silvestrovskou párty dokázala představit... ...opravdu hodně se mi poslední dobou líbí to... ... co se blýská... ...můj outfit na silvestrovskou párty bude určitě střídmější, vzhledem k tomu, že to bude v malém okruhu přátel a hlavně dětí :-)... ...ale kdybych šla někam do společnosti a bez dětiček, tak bych si určitě podobné pořídila:-) Jak bude trávit silvestra vy? Mějte se moc krásně!

návštěva...

Obrázek
...u babičky a u dědy! Krásný podvečer...tak husa to nebyla, ale měli jsme výbornou svíčkovou! Musím se jí taky naučit!   ...Adam samozřejmě dostal dárečky i pod stromek u rodičů... ...a tak vidíte , že ani na foto nemá čas :-)... ...zato na mašinky si čas udělal... ....hoši si udělali pánský klub... ...děda pokaždé předvede plejádu znalosti svých jazyků... ...ve stylu... ... der die das psí ocas... das die der psí p..... ...babiččino cukroví má vždycky úspěch... ...a taky... ... babička má po ruce... ...vždycky... ...čokoládu pro Adámka :-) Teď u nás probíhají poslední přípravy na výlet do Švédska, kde strávíme u přátel pár dní a hlavně silvestrovskou oslavu! Mějte se moc krásně!

Dárečky...

Obrázek
...tak tahle letos vypadali, papíru jsme měla hodně ještě z loňska a jmenovky jsem původně měla v plánu udělat ze samotvrdnoucí hmoty, ale vzhledem k časové tísni to nakonec vyřešila čtvrtka, červený fix a obkreslené vykrajovátko... ...opět jsme si slíbili, že příští rok dárečků nebude tolik :-)... ...dokonce mě překvapil Adík, že se až tak nehrnul k dárkům... ...ale dal přednost mazlení a škádlení s klukama :-)... ...ti byli nejprve trochu mrzutí, protože Adam vstával první (jak jinak) a běžel se podívat pod stromek... ... běžně by ráno sám do patra nešel a teď se přímo hnal a pak s obrovským hlaholem hnal zase dolů a byl tak vytrvalý dokud nebyli všichni vzhůru... ...a protože byl dost hlučný v probouzení všech, mu pomohla Adina , která nevěděla co se děje a tak začala štěkat jak na lesy :-)))... ...když bylo po akci a všechen humbuk kolem rozbalování dárků utichl , Adinka se uvelebila pěkně pod stromečkem:-) Dnes máme zase líné ráno, je

Štědrý den...

Obrázek
... u nás! Adam je nadšený z toho, že tady má bráchy a celý den se jim patřičně věnoval :-) Kluci museli shlédnou pohádku a stavět lego, skákat na trampolíně ... ...jen v tričku... ...protože je skoro jaro a po nějaké zimě u nás zůstalo už jen pár kaluží a místo potoka máme řeku... ...kopat se ve bublinkách... ...a pošťuchovat se... ...na vaření jsem ale měla pomocníka... ...tentokrát velkého... ...k večeři jsme se pak slušně oblékli a když jsem chtěla udělat pár ... ...rodinných fotek... ...hoši se rozparádili... ...bez ohledu na věk :-)... ...šermování ... ...to u nás teď taky probíhá průběžně... ...občas je to o strach projít ... ...a mě vzali taky do party :-)... ... svým outfitem pro  slavnostní večeři, jsem udělala obrovskou radost Adámkovi, který tu červenou miluje... ( šaty jsou asi 5let staré a už nevím odkud, svetřík nový z Orsay) ...dostala jsem velkou pusu... ...p

Krásné a pohodové...

Obrázek
... vánoce přeji! Doufám, že máte vše připraveno, podle svých představ a že už si užíváte svátečních dnů! Adamovi dnes přijeli tři bratři , takže máme zase "full house" :-)  A dnes jsem neodolala a koupila kapra... ...na puštění... ...Adam miluje ryby... ...ale ne k jídlu... ...takže má na chvíli nového mazlíčka :-)  Užijte si zítřejší sváteční den v klidu a pohodě !

tak to je on ...

Obrázek
... mého srdce šampión! Krásný sobotní večer! Tak po dopoledním relaxu jsme postavili náš letošní stromek...  ...tedy je to spíš ona... ...jedlička... ...kterou jsem si přála... ...oproti loňskému stromku... ...což byl stříbrný smrk... ...ke špici měl až 5m!... ...naše malá jedle, má nesporné výhody... ...nepíchá... ...nezabere tolik místa... ...její postavení zabralo asi tak půl hodiny , místo obvyklého půl dne :-)... ...venku celý den sněžilo, což navozovalo super atmosféru k pečení posledních pár druhů cukroví... ...nebo ke sledování vánočních filmů... ...popíjení punče a poslouchání vánočních hitů... ..ze sněhu byl nadšený Adam, ale i tak šel se mnou rád do divadla na pohádku... ...pak jsem zkusila něco nakoupit v Tescu...hmm nejsem si moc jistá ale myslím , že počet obyvatel  našeho města od roku 1989 moc nevzrostl... ...ale moji rodiče, ač ne