na skok do Prahy...

...ale pak honem zpátky k nám do lesů :-)


Přeji pěknou sobotu!

Hektický týden za námi.
Proč vždycky všechno vychází najednou.
Předěláváme akvárko, děláme úpravy kolem domu , potřebuejme vyvézt žumpu a čekám poštu, ještě o tom, že mezitím, musím ještě probudit děti , převláct děti a vyzvednout Adama ze školy ani nemluvím. Ještě ráno to vypadá, že vše klapne a během dne se POSTUPNĚ všichni dostaví.
Ale kdepak, všichni přijedou naráz a samozřejmě v době, kdy se mi to nejmíň hodí :-))).

Ve čtvrtek jsem byla pozvaná na opening párty obchodu HNST.LY.
A protože jsem už dvakrát vyhrála stylingovou výzvu, chtěla jsem se tam podívat a hlavně konečně osobně poznat Báru Perglovou.
Sehnala jsem tedy hlídání alespoň pro dvě děti, protože zrovna v tuhle dobu jsou všichni ostatní, komu bych děti na hlídání svěřila, na dovolené.
Pak se ještě omluvit z třídní schůzky a může se jet.
Detail, že jsem ráno byla jako přejetá, protože jsem chytla od dětí rýmu, už jsem přešla.
A na výlet se se mnou vydal i muž, protože svět je malý.
Už na pozvánce mi padlo do oka jsméno architekta Vojty Maliny, který spolu s kolegyní Lenkou Juchelkovou  celý obchod vytvořili.
S Vojtou Malinou už totiž nějakou dobu spolupracujeme na menších (větších) úpravách našeho mlýna, takže milá náhoda  :-).


Bylo fajn dostat se na chvilinku zase do velkého města, ale doma v lese je doma  :-).

Každý rok se snažím nasbírat šípek, kterého při našich procházkách míjíme spoustu, letos jsme to stihli jen tak tak a mám ho jen pár hrstí, protože s klukama to musí být rychlá akce, jsem zvědavá, jestli holčička bude trpělivější, ale pokud bude po mě tak asi ne. 
Pamatuju si, že jako malá jsem, sbírání čehokoli do bandasky nebo košíku, neměla moc v oblibě , protože to děsně trvalo :-), kromě hub, to mě bavilo vždycky, asi že se nesbírají na jednom místě :-).





Na pár hrnků čaje to snad bude :-).




Dnes Andy přivítají mezi občánky a taky nám přiletí holandská babička, tak jen doufám, že situace na silnicích i ve vzduchu bude příznivá a muž s Adamem stihnou babičku dovézt z letiště včas a aby toho nebylo málo musí vyzvednout ještě druhou babičku :-).

Užívejte krásného podzimu!

Komentáře

Iri píše…
Děkujeme s Domi za milé setkání, bylo to super:))
Anonymní píše…
Užasné fotky,hlavně Andy.Taky mám doma jednu 21 vnučku Andy.Kéž by šlo vše alespoň na chvilku vrátit.Alibabka
Lucie píše…
Ahoj Luci! Já se na šípky teprve chystám, ale trochu mě zarazilo, když píšeš, že jste to trhání šípků měli letos jen tak tak... ? U nás jich roste ještě habaděj. :-) Také sbíráme na šípkový čaj, je to skvělý pomocník proti nachlazení.. a s medem, mňam! :-)
Andy je úžasná vysmátá holčička! :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...