zpátky doma...

...sním o dovolené...
...té opravdové :-)))!



Přeji pěkný víkend!

Už jsme doma pár dní a já se snažím napasovat na ten náš standardní režim fungování.

Naše dovolená byla úžasná, po dlouhé době jsme měli možnost užít si sebe navzájem všichni, od rána do večera a od večera do rána (tomu se s prackama holt nevyhneme :-)).
A i když bylo pár chvil relaxu, tak celkově to odpočinek pro nás rodiče nebyl ani omylem, ale přesto mi radikální změna našeho režimu vlila novou energii do žil.
Byl to pro mě spíš psychický odpočinek, kdy jsem mohla nebo musela vnímat, vidět, hlídat, zařídit, zkusit, zažít něco jiného než zažívám a předvídám  a očekávám každý den doma.
Snad mi rozumíte co tím chci říct :-).

K naší cestě se tady na blogu ještě vrátím až se mi podaří probrat fotkama, musela jsem komplet pročistit pc, protože mu došel prostor na stahování nových fotek :-).
Taky jsem si pár radostí dovezla, přesto, že projít se po obchodech nebo tržišti s mými dětmi fakt nejde.
Hned v prvním obchodě s designovými kousky jsem stihla rozbít skleněnou vázu, ne děti, ale já.
Ale na děti to svést můžu, protože díky Anně zavěšené na mě a kočárku na kterém viselo vše ostatní, protože Maxe a Adama vzal táta radši jinam, jsem byla o dost širší a objemnější než obvykle a tak o něco zavadit, byla jen otázka času. Naštěstí  po mě nechtěli škodu uhradit, paní prodavačka se jen s pochopením usmála.
A na trhu,  kam jsme došli vlastně omylem, jsme se díky Maxovi taky moc dlouho nezdrželi, byl tam nadšený z toho množství nabídnutých věcí a vyrovnaných tak ...
...jen vzít a jít a vyzkoušet :-).

Spánkový režim Maxe přes den vzal za své hned první den a spánkový režim noční, se rozhodl Max bojkotovat ve chvíli kdy dostal pokoj, kde měl spát s Adamem.
Z našeho v sedm večer bezproblémově usínajícího andílka se stal ďábel, který řádil do deseti než doslova odpadl někde únavou.
Naštěstí se to doma vrátilo do normálu.
Měla jsem docela strach :-).

Po návratu vzala za své moje představa, jak vše vybalím, vyperu, pověsím na sluníčko a mezitím si udělám kafe do některého z nových hrnků.
Jednak celý den lilo a pak pračka stávkovala  a aby v tom nebyla sama, přidala se myčka :-).
Adamovi vypadla plomba  a  udělal se mu stroupek na mateřském znaménku, Maxe přes noc doma málem sežrali komáři ...
...dnes konečně trochu pohodový den (snad vydrží :-))!

Ráno jsem si udělala kávu a natrhala  luční kytky...

hrnky marimekko si vybral muž (já si dokoupila mumínky :-) )

...a než vstali všichni, uvelebila jsem se v obýváku ...


...a stihla si prolistovat pár časopisů , které jsem si dovezla...

Adam si dovezl ryby a taky pravý rybářský prut, hrozně ho chytlo rybaření :-)


...a teď mám zase plno nápadů co doma a na zahradě vylepšit...



...jen kde na to vzít ten čas? 

Užívejte pohodový víkend!


Komentáře

Monika píše…
Lucí, náhodou jsi toho stihla dost ... kafíčko, časopis a luční kvítí! Komu se toto poštěstí:-)
Tak na ty další chvilky, ať Ti vše logisticky vyjde.
papa, M
Liška píše…
Velmi intenzivní!
Ryby super. Jsem zvědavá na muminky (hrnky s nimi jsem viděla prodávat i u nás). já mám muminkové fusekle a šáteček, z helsinského muminního obchodu. Takže to jsou poklady! : )
Tak vitejte doma. Dovolene s malymi detmi holt maji takovy svuj typicky a ne vzdy idylicky charakter, ale zmena je nekdy fajn. Zavidim, ze si rano stihnes dat v klidu kafe, natrhat kytky..., nez se vsichni vzbudi. To neznam:-), ale vsude je neco, vim. Tak pekny den. M.
Janet píše…
Ty kytky jsou naprosto boží!
Marie píše…
Kytice z přírody je nádherná.
Anonymní píše…
Luci měli jste se parádně,těším se na fotky a další povídání,ještě to počasí aby se umoudřilo,pohodové dny ... dae
Anonymní píše…
A co je to opravdova dovolena?? Stale o necem snime..o tom jak budeme dospeli..o prvni lasce..o opravdové lasce..o princi na bilem koni..o partnerovi pro zivot..o detech..o tom az deti vyrostou..a odejdou..a budeme mit cas pro sebe..o tom ze se nam styska po casech kdy byly deti male a potrebovaly nas..a stale si rikame ze jeste tohle a tamhleto a pak teprve zacneme opravdove zit.
mit opravdovou dovolenou.... Ale nee...to opravdovee..to je TO co zijeme PRAVE TED..a tak to proste v zivote je!! Mame jen tenhle zivot..jiny ne..a budme za nej vděčni. ...a za to hezke co nam prinasi..nemusi to tak byt vzdy....
Unknown píše…
To je pravda..těšíme se az budou trosku deti větší,ze budeme moct toto a tamto ale zároveň vidíme a litujeme jak čas leti.Ale i tak Luci pise ze si to uzili, jen je to proste jine než 2 nebo jedno dite.Proste takove rychle a svizne :-)
Unknown píše…
To je pravda..těšíme se az budou trosku deti větší,ze budeme moct toto a tamto ale zároveň vidíme a litujeme jak čas leti.Ale i tak Luci pise ze si to uzili, jen je to proste jine než 2 nebo jedno dite.Proste takove rychle a svizne :-)
Renata píše…
Jak vás chápu. Taky mám někdy stavy, kdy si přeju, JEN kousek chvile pro sebe. Ale máme krásné a zdravé děti a zaplaťpánbůh zato.
Anonymní píše…
Luci,hrnicky a kyticka nadherna :) jaky mate prosim presovac? :) diky,Bara

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...