Jak jsme si zablbly v GASKu

 Krásný den.


V galerii GASK v Kutné Hoře jsme už párkrát byly, ale sama jsem tam byla byla snad jen jednou ještě s babičkou dětí z Holandska .A tak jsme si nedávno udělaly se ségrou výlet.

A teda náležitě jsme si to užily.

Já si myslím, že v téhle galerii si na nějaké to SVOJE přijde každý, ať už prferujete jakékoli umění.

Pro mě to byl balzám na duši a povzbuzení.


















Krásnej pocitprohlížet si, vnímat a čerpat tu energii ...

...bez strostí zda prťata neodlupují z vysavených děl penízky :-)

















Potrava pro duši.










V prostrách pokladne je navíc moje oblíbené knihkupectví odkud máme hned několik knížek, většinou pro děti, ale tentokrát jsem si koupila knížku hlavně pro sebe.



Užívejte léta!

Komentáře

Libča píše…
Je na Vás vidět, že jste si to opravdu užívala. Krásné fotky. Mějte pohodové léto . Liba🌞🍀
Mery13 píše…
Nádherná prehliadka, krásne fotky. Nadobudla som pocit Lucko, že je z teba ešte krajšia a spokojná žena, veľmi ti to pristane :-)
viv píše…
Pěkné, já mám ráda jak galerie a celkově umění voní. A každý kousek trochu jinak. Řekla bych že někdy ty věci voní tak jako starošině. Tak nějak když něco cítím, vzpomenu si vždycky na nějakou věc nebo situaci která se stala. Nedávno jsem si koupila difuzér který voní jako dřevo a hned jsem si vzpomněla na to, když jsem byla malá a chodili jsme s tatínkem na dříví, které pak řezal a to dřevo krásně vonělo.
michal píše…
GASK je skvělý, byli jsme tam několikrát. Baví mě tam kombinace starých obrazů s moderním uměním. Ten konflikt dvou naprosto odlišných světů, který do sebe ale v jednom konkrétním momentě velmi dobře zapadne a člověk se cítí jak v jiném světě, nebo spíš v úplně jiném vesmíru. Jen se musí chtít nechat tím střetem unést. :)
Trvalka Dahlia píše…
Lucie, z tohoto článku se mi nejvíce líbí, že jste začala žít, tak, pro sebe, a mám z toho radost.Jen ať jste zdravá a to ostatní si vás samo najde.Jiřina z N.
Anonymní píše…
Lucka sledujem Váš blog roky. Zivotná skúška z Vás urobila inú ženu. Krásnu a pokornú. A tá podoba s najstarším synom je neskutočná. Pekný dník prajem Lenka

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023