V týdnu jsem si vyzkoušela...

...neplánovaný a nechtěný několikadenní pobyt v nemocnici.



Přeji krásný víkend!

Už jsem zase doma, ale jen na chvíli.
Koncem měsíce nastupuji, plánovaně a na podstatně delší dobu, zpět.
O tom, že v Podolské nemocnici zůstanu rozhodla jedna paní doktorka, jen z papírů, neměla jsem s sebou nic a doma taky nic připraveno na mou absenci. Jela jsem na běžnou kontrolu.
Je to za mnou a alespoň vím na co se připravit:-))).
Psychicky a prakticky.
V nemocnici je mizerný signál na telefon, mizerný signál WiFi a taky mizerný signál na TV pak ještě mizerný kafe z automatu a o jídle ani nemluvím.
A mohla bych se rozepsat i víc, ale už si to nechci připomínat:-).

Takže co s sebou...
....hodně čtení, snad i křížovky :-))) a taky háčkování...


...to už mi celkem slušně předpřipravil Max :-).


Kluci mou nepřítomnost snášeli dobře, Max nejlíp, ale pro mě to bylo několik prvních nocí bez něj,  těhotná a nečekaně, takže to že jsem s sebou neměla líčidla opravdu nevadilo .

Teď si musím ty svoje kluky užít do zásoby...






...a taky zařídit ještě dost papírování, které jsem stále odkládala.

A možná s sebou začnu nosit něco jako KPZ s patřičným obsahem věcí do špitálu, kdyby snad následovala znovu nějaká neplánovaná akce.

Mějte krásný a pohodový víkend!


Komentáře

Lidka F píše…
Lucko, držím palce!
Lidka F píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní píše…
Vydržet! Na Vánoce už bude dobře. A snažte se na tom najít něco pozitivního. Držím palečky :-)
Anonymní píše…
Myslím v modlitbách :-)
Anonymní píše…
Lucko držím palce, všetko dobre dopadne
majhol píše…
Zdravím vásLucka! Obzerať váš blog chodím už dosť dlho, lenže som nekomentovala...držím palce, aby ste bábätko aj vy boli v poriadku. Nemocnicu berte ako najlepšie, čo môžete urobiť. Ja viem, je to hrozne mať doma malé deti a byť preč. Sama som to prežila. Ale viem, aká je táto dgn nevyspytateľná. Pracujem tam... Všetko to prejde a verím, že čoskoro nám predstavíte nového člena rodiny. Maja Holášová
punkveruska píše…
Držím palce, ať jste i s děťátkem v pořádku. (nebo pokud mohu tykat..) Ať jsi i s mrňouskem v pořádku. a můžeme gratulovat ;-)
V.
Anonymní píše…
Taky jsem měla šok z Podolí, je to hodně stará budova, silné zdi a signál jen v určitých místech, to jsem ale věděla už z návštěv poradny. Jídlo jsem okusila až po porodu a byla jsem taky v šoku, nedobrá jídla, často se po týdnu opakkující. Maminky co jdou čtvrtý den po porodu domu to neřešily, ale my co jsme tam byly 14 dní, potřebovaly se rozkojit, jsme si holt musely nechat nosit jídlo z venku. I tak jsem po 14 dnech porodnici tak zhubla, že by nikdo nepoznal, že jsem po porodu. To na tom bylo jediné pozitivní. Možná vás budou pouštět na vycházky do zahrady...zkuste si vyjednat.
Pavluška B. píše…
Lucie, držím pěsti, ať všechno dobře dopadne :-)
Monika píše…
Teda to je mi moc líto, že jsou takové komplikace a navíc ten šok, když člověk s něčím vůbec nepočítá. Tak hlavně si užít kluků a pozitivní je, že to snášeli dobře. Kdybys něco potřebovala, až budeš na delším "pobytu", jsem z Prahy jak víš, tak snad můžu zařídit :-)
Anonymní píše…
Lucie, to je nemile, preju, at uz mate brzy po vsem a drzite sve mimi v naruci:-). Preji hodne sil a nervu, a hlavne stetsi. Marcela
Jej, Luci, tak to je mrzute... Tak si hodne uzij kluky, pak si hodne odpocin a za par tydnu budete zase spolecne hospodarit ve mlyne. Bude dobre!!! Moc drzim palce, myslim na Tebe a po morskem "vichru", co tu dneska mame, Ti posilam objeti!! Pa Tereza
LadyBird píše…
Hodně síly a držím pěstičky pro štěstí! :)
Je mi to moc líto. Drž se, moc na tebe myslím! Ať ti to vše rychle uteče! Pusu <3
EMa píše…
Milá Lucie,
zdravím ze vzdáleného konce republiky...přeji hodně sil, pozitivního myšlení
a mnoho štěstí do finále....
Mrkněte do mailu, posílám malou inspiraci
pro kreativní blogerku.
EMa
Ilona Ř. píše…
Lucko,
také se přidávám k ostatním a moc přeji, ať zvládáš pobyt v Podolí co nejlépe, bez zdravotních komplikací a co nejlépe i po pozitivní stránce !
Není to nic příjemného, vím, ale tvoji kluci to doma určitě zvládnou a pro nenarozené mimi je to nejlepší, co pro něj můžeš udělat!
Drž se a těším se na další příspěvky už v plném počtu od Vás ze mlýna !
Káťa píše…
Luci já moc nepíšu,ale mám tě ráda, vím že někde u Kolína je mě moc příjemná bytost, se kterou se "kamarádím" takto zvláštně netově:) a tak napíšu jak to cítím a vnímám a jakou mám já zkušenost - lékaři se vždy maximalisticky jistí..radši nechají pro "jistotu" někoho ležet týdny v nemocnici..nezkoumají už jestli "přínos" ležení pod jejich "dohledem" tedy jejich jistina a alib,i není nakonec ztráta na zdraví poničenou psychikou...a psychika je nejvíc...všechno je v hlavě a ležet daleko od svých dětí svého muže, domova, nesdílet s nimi své čekání na miminko nemůže být zdravotně přínosný..co by se mohlo stát, kdybys zůstala doma? ano lékaři budou radši , když budou mít alibi, že oni řekli ležet v nemocnici..ale člověk tam leží týdny a kolikrát ho vlastně vyšetří, kolikrát mu věnují pozornost, ale ty ztráty psychické jsou jisté...neměla bys víc pozornosti a vyšetření atí péče,kdybys jezdila často na kontroly a byla doma v klidu s blízkými a tím v psychické pohodě a tím zdravější? ale je to Luci můj pohled na zdravotnictví a mé zkušenosti a chápu, že lidé raději lékařům věří všechno, protože je těžké si nechat odpovědnost jen na sobě a mít pocit, že riskuju...pro mě je ale pobyt v nemocnici psychicky tak riskantní, že vím že by mi neprospěl absolutně..a že tam člověk nemá nijak zásadní péči - dvakrát týdně možná vyšetření a leží ta jen "pro jistotu" mě osobně přijde nepřínosné....přeju ti to nejlepší možné rozhodnutí pro tvojí štastnou pohodu až do narození miminka ...a přeju at to bude jakkoliv,at jsi štastná:) Káťa
NESTO píše…
Luci, drž se!
Lennka píše…
Luci drž se ♥
My Home Style píše…
Luci, preju moooooooooc zdravi. V nemocnici je to opruz, ale kvuli mimi je to treba. Kluci to zvladnou a s pocitem, ze jim privezes mimi, tak jim to pujde jeste lip:)
Adas píše…
Držíme pěsti i tlapky ať vše dobře dopadne :)
Anonymní píše…
Milá Lucie, raději v nemocnici než doma a nevědět co je. Držím palce. Irma
Unknown píše…
Luci zdravím Vás, přibalte ještě antistresové omalovánky (doporučuji Johannu Basford) a pestré barvičky, držím pěsti..bude líp;-).
i n n a i a píše…
Luci, s tím signálem mizerným to je na nic, ale možná to tak všechno má být, možná to bude o tvém klidu, který moc potřebuješ, než vás bude o jednoho víc... moc na tebe myslím, objímám, pusu posílám... drž se! Pa Inka
Unknown píše…
Luci,moc na Vás myslím a držím palečky,Vy to zvládnete,jste statečná :) buďte ráda,že budete ležet v Podolí,já rodila u Apolináře.Nemám bohužel dobrou zkušenost v kolínské nemocnici :(
Monika píše…
Milá Lucí,
moc Tě zdravím a držím pěsti, aby vše dobře dopadlo a pobyt nemocnici utekl jako voda.
Drž se♥
papa, Monča
Šárka píše…
Lucko ať vše dopadne nejlépe jak může , držím pěstičky
Majka píše…
Luci, bez kluků ti bude smutno, to chápu, ale až se vrátíte domů už bude jen dobře
Majka
Jana píše…
Luci, držím palce, ať je všechno v pořádku!
Pavla píše…
Luci,
držím palce, drž se a za pár dní už bude vše O.K.
Anna píše…
Lucko, užij si kluky, než jim "na chvíli" zase odskočíš do porodnice. Přeji, ať Ti pobyt v ní rychle uteče, třeba i s tou hromadou klubíček a háčkem, háčkování vřele doporučuji všem, je to velmi uklidňující činnost a dá se dělat všude (snad jen na porodním sále už na to není příliš prostor) :-) A ve "finále", ať vše proběhne, jak má a Ty i miminko jste zdraví a v pořádku brzy doma. Krásné podzimní dny do mlýna A.
Arwen píše…
Přeju, ať ti to tam co nejrychleji uteče a všechno dopadne dobře!
Anonymní píše…
Lucie, moc držím palce, vydržte, určitě to bude dobré... připomnělo mi to, jak jsem ležela 3 měsíce!! s dvojčaty v břiše v nemocnici a nemohla jsem ani na víkendy domů... ale stálo to za to... držte se!
Olga

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...