Konec dobrý...

...všechno dobré.



Moc děkuji za vaši přízeň, za návštěvy, za komentáře a emaily .
Obvykle se tu na mých stránkách objeví koncem roku obrázkové shrnutí toho, co nám rok dal a vzal.
Letos trochu jinak.

Rok 2015 byl oproti uplynulým letům trochu těžší, přinesl nám spoustu radosti, ale taky nešetřil starostmi, ale to k životu patří.
V roce 2015 přišlo moje další těhotenství, které bylo trochu rizikové a tak jsme museli od poloviny roku zrušit všechny naše plánované cesty a výlety.
Přesto, že já jsem se cítila celkem dobře, dala jsem na rady lékařů a chystala se nastoupit na plánovaný delší pobyt v nemocnici, samozřejmě se mi od rodiny na tak dlouho nechtělo.
Těsně před nástupem do nemocnice mi zemřel tatínek, byl dlouho nemocný a věděli jsme.
Odešel tak jak si přál, doma a my nejbližší jsme byli u něj.
Po nástupu do nemocnice jsem si ještě chtěla na pátek vyprosit propuštění na pohřeb, to jsem ale netušila, že jejich povolení už nebudu potřebovat.
Komplikace, před kterou mě varovali nastala už v pondělí půl hodiny před půlnocí a jsem lékařům moc vděčná za to, jak během chvilky zajistili, že jsem já i Anna v pořádku.
Já jsem byla už ve čtvrtek propuštěna domů.
V nemocnici jsem si sice ještě počkala až naši malou trochu "dopečou", ale ta byla šikovná a tak to byl ještě pouhý týden navíc.
To trochu zhatilo plány mému muži, který se pustil do dlouho odkládaných stavebních úprav v našem domě. Chvíli jsem si myslela, že to nezvládneme, že letos nebudou vánoce doma,  já byla s Annou u babičky, muž se snažil skloubit práci, stavbu a starost o Adama , Maxe si střídaly sousedky (moc za to díky) ve dne v noci.
Ale nakonec se všechno zvládlo, vánoce jsme měli doma,  všichni společně.
Konec dobrý, všechno dobré :-).


A dnes se těším, že přivítáme rok nový. Rok, kdy se doufám vrátíme k cestování, kdy se nám podaří dát dům do pořádku ve všech patrech, kdy budeme hodně spolu a jediné co bych si přála je zdraví.
To ostatní je totiž na nás :-).




Vám, moji čtenáři, přeji do roku 2016  hlavně zdraví, štěstí a lásku a taky pohodu a elán do života. 

P.S. Taky doufám, že se na stránky LL vrátí sem tam nějaká ta inspirace a tip :-).


Komentáře

Radka píše…
Milá Lucie, i já Vám přeji ten přicházející nový rok šťastný a plný zdraví pro všechny vás ze mlýna...a ještě jednou gratuluji k Anně...sama mám 3 kluky, tak vám moc přeji holčičku...Radka
LenkaK. píše…
Lucko,taky já se připojuji.Přeji hodně zdraví, štěstí a lásky.A ať se vám všem doma daří.Mějte se tam na mlýně moc pěkně.Lenka.K
LenkaK. píše…
Lucko,taky já se připojuji.Přeji hodně zdraví, štěstí a lásky.A ať se vám všem doma daří.Mějte se tam na mlýně moc pěkně.Lenka.K
Martina HappyHome píše…
Lucinko,přeji Tobě a celé tvé "velké"rodině vše néééj v Novém roce,at' se plní vše,co si budeš přát a at' dětičky ve zdraví rostou. Užívej každou chvilku-sama vidíš jak to všechno zatraceně letí.....!Nedávno jsem se s dcerkou vracela z porodnice.Ejhle....na jaře jí bude "pětadvacet" :-))
Krásný poslední den v roce přeje
MARTINA
Anonymní píše…
Milá Luci přeji celé Vaší velké rodince štěstí a zdraví v Novém roce,radost z dětí a příjemné cestování...dae
timeaa píše…
Milá Lucie, děkuji, že jste i v roce 2015 s námi sdílela Vaše soukromí, radosti i trable, děkuji za množství krásných living i garden inspirací a receptů. Přeji celé rodině hodně zdraví a ať jste stále SPOLU a šťastní.
Nemeli jste opravdu lehky rok, proto preji, at ten novy se vydari, at jste plni stesti, zdravi, radosti a sil! Marcela
Jarka CÁCORkA píše…
Ať se Vám splní všechna Vaše přání.
Jarka
Janka píše…
Do nového roku přeji spoustu štěstí, zdraví a pohody. Zároveň se těším na další inspirativní fotografie a články - ráda sem chodím ♥
Jarka CÁCORkA píše…
Ať se Vám splní všechna Vaše přání.
Jarka
Luci, tak hodně zdraví vám všem a ať je ten nový rok lepší. A bude, určitě bude.
i n n a i a píše…
Luci krasny rok 2016!!! s laskou I.
Pavluška B. píše…
Lucie, pohodový nový rok :-) Pavla
Anonymní píše…
Přeju spokojený Nový rok vám všem !!! Šá
Andrea píše…
Milá Lucie, přiznávám, že jsi mě dojala. Opravdu před Tebou smekám a zároveň se stydím, že nejsem schopna napsat email, který mám už dva měsíce rozepsaný. Ať se vám všem daří a rok 2016 je pro vás rokem dobrým!!! Hlavně hodně zdraví celé rodině!!! A napíšu, mám to jako jedno z předsevzetí :).
rêve de vivre píše…
Luci, všetko dobré do nového roku a nech je len plný radosti. Andrea
Anonymní píše…
Milá Lucie,
neměli jste to lehké tak přeji ať je ten rok 2016 hezčí .
Přeji hodně moc zdraví,štěstí a lásky a těším se na vaše příspěvky.
Petra
Unknown píše…
Ste statočná ženská, aj tie ťažké chvíle v živote nás robia silnými a odolnejšími. Máte najväčší dar od života _ deti. Prajem Vám celý nový rok 2016 a aj tie ďalšie, len a len zdravie, radosť a harmóniu v rodinnom kruhu.
rasimda píše…
Luci, vám všem ze mlýna přeji šťastný nový rok, ze srdce a upřímně, a děkuji za inspirující blog na jehož zápisky se pokaždé těším. Jste krásná rodina a to je v životě nejvíc :-) Radka
Anonymní píše…
Zdravím,přeji Vám ať Nový rok přinese do mlýna jen to dobré....zdraví,štěstí,pohody a hodně rodinných setkání♥.....Krásný poslední letošní večer,papa Šárka
Anonymní píše…
Hodně zdraví do Nového roku 2016 ať vám štěstí přeje.Marie
Anonymní píše…
Ťažké s krásnym, ako to v živote býva, všetko dobré v Novom roku 2016,Lucka !
Jana píše…
Luci,přeji do nového roku hodně zdraví. Ať je pro vás rok 2016 jednodušší. Krásný večer, Jana
Unknown píše…
Milá Lucie, přeji do Nového roku jen to nejlepší a aby byl šťastnější... Maru
Eva píše…
Přeji vše dobré v novém roce.
Díky za inspirativní blog.
Eva
NEWBLACK píše…
Milá Lucie, ačkoli vás docela pravidelně na blogu sleduji, při tom konečném výčtu jsem si uvědomila co jste toho za ten rok zažila,včetně odchodu tatínka a smekám před Vámi, já bych to takhle s grácií dohromady všechno nedala a máte můj obdiv! Přeji klidný rok 2016, abyste si dokázala všechno užít! Zdravím, Kateřina :-)
V. píše…
Lucko, Anuška je nádherná a moc jsem Ti holčičku přála. A i když toho máš občas plné kecky, tak jak už tě znám, ty to zvládneš. Děcani nádherní, rodina veliká, tak ať vám rok nadělí spoustu radosti, zdraví a smíchu♥ Pa
Carolina Mia píše…
Luci,...ať víra, láska a naděje Tě provází ve zdraví celým rokem 2016 ...Věrka
Unknown píše…
Přeji ti jen to nejkrásnější do Nového roku a i do života! Určitě rok 2016 bude lepší a klidnější!:-)


www.jdeocestu.blogspot.cz
Anonymní píše…
Šťasný Nový rok a hlavně hodně zdraví Vám všem přeje Gábina
RONICA píše…
Luci, ano, přeji celé Vaší rodině hlavně to zdraví... Inspirace určitě bude, toho se nebojím :-) Všechno nejlepší v novém roce... Veronika
Anonymní píše…
Milá Lucie,přeji hodně zdraví a spokojenosti v tomto Novém roce,štěstí už máte ve svých nádherných dětech ! Plně si vše zasloužíte,jste krásná rodinka,opravdu to tak cítím a přeji jen to dobré a těším se na nové články a fotky,zdraví Zdena
Renata píše…
Dobrý den Lucie, přeji vám celé rodině hodně štěstí a hlavně zdraví. Pro mě byl rok 2015 hodně těžký, umřel mi tatínek. Na jaře ho postihlo krvácení do mozku. Ochrnul a byl upoután na lůžkko, bohužel na komplikace se zápalem plic zemřel o 3 měsíce poté. Chtěla bych ještě napsat a souhlasím s vámi, že rady lékařů je dobré si vzít k srdci a díky bohu za péči, kterou máme v České Republice.
Renata píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...