Vánočně...

...od nás.

Přeji krásnou 4. adventní neděli!



Letos vděčím za výzdobu návštěvám a mému muži.
Muž nakoupil několikero nových světýlek a zásobu svíček, tak svítíme jak o život :-). A všichni kdo přijdou na návštěvu, donesou nějakou vánoční květinu.


V kuchyni a jídelně si zvykáme na život se stropem a taky jsme vyměnili krásnou starou, malovanou komodu, za sestavu skříní z IKEA. 
Potřebovali jsme totiž naprosto nutně nějaké praktické úložné prostory.
Komoda je sice krásná a i velká, ale pro ukládání čehokoli , snad s vyjímkou ložního prádla, naprosto nepraktická. Díky své hloubce, zůstávají věci uložené v zadní části komody nadobro pohřbené.
Komoda má teď jiné místo a slouží jako prima přebalovací pult, ale kdyby měl někdo tip jak ten její vnitřní prostor využít, tak sem s ním :-))).

Osvětlení v jídelně , taky není finální. Tyhle lampy jsme koupili do dětského pokoje, ale jako správní nedočkavci jsme je museli vyzkoušet :-).



Uprostřed týdne mě skolila bolest v krku a teplota, asi angína. Bolest v krku mě dokonce probudila uprostřed noci  a já honem pátrala co si na to můžu vzít za lék, když kojím.
Moc toho není.
A mě bylo dva dny tak zle, že jsem dokonce odvolala truhláře, kteří dokončovali nějaké práce v podkroví.
Já už se zase cítím celkem fit, ale pro změnu něco leze na Maxe...
...asi.
On mi zatím moc neřekne co ho bolí, navíc si spálil nedávno ruku a má jí zalepenou, takže když se ho zeptám jestli má au, ukazuje na ruku, ale nechce jíst a slintá, má zvýšenou teplotu a náladu pod psa.
Takže buď  to jsou zase zuby, které se mu teď derou opravdu fofrem  a nebo taky krk, tak snad si to odbudeme teď a na vánoce už budeme fit všichni.

Včera jsme pokřtili jídelnu v novém, první větší předvánoční večeří.


O tu se postarali kamarádi a pěkně zapojili i naše děti.


Vypadá to , že Maxe to v kuchyni bude taky bavit :-), zatím ho ale nejvíc baví prostírat na stůl, jen je velmi důsledný a prostře vždycky naprosto všechny talíře na které dosáhne.  Když dojde místo na našem velkém stole v jídelně, prostře i v obýváku :-))).


Ale uvařili nám to náramně.


Dnes přiletí instantní synek, letos to bude jen jeden, přeci jenom kluci už jsou velcí a začínají mít vlastní plány.
Ale je to ten, který rád pomáhá v kuchyni, tak hurá :-)))!

 Mějte krásné předvánoční dny!


Komentáře

Martina píše…
Přeji také vánoční pohodu. Nazdobeno máte skvěle.
M.
Marcela píše…
Preju i vam hodne pohody, ta posledni fotka ma bajecnou atmosferu,hrozne se mi libi, ze se podarilo zachytit vas vsechny tak pekne. Hezky den. Marcela
Hana píše…
Krásná atmosféra u Vás doma a to vaření to je úžasné- kluci jsou šikulové a ještě když mají takové prima kuchtíky- učitele.Krásná fotka jak Max strouhá a jasně pěkné jsou i ty ostatní.....přeju krásné dny plné pohody Hanka
Unknown píše…
Lucko, ten strop je super, Je to útulné a stěna s ikea super.
LenkaK. píše…
Lucko moc zdravím.Teda klobouk dolú.Pěkně jste s tím vším hejbli.Moc pěkné.Pa Lenka.K
LenkaK. píše…
Lucko moc zdravím.Teda klobouk dolú.Pěkně jste s tím vším hejbli.Moc pěkné.Pa Lenka.K
Anonymní píše…
Ste sa krásne rozrástli a dobudovali,ja už posledné roky permanentne nerobím nič iné :-)
Nábytková stena je na jedničku !
Požehnané Sviatky, požehnanej rodine !
Anonymní píše…
Nádhera a velká pochvala pro Vás, jak to vše zvládáte! Máte můj obdiv. Přeji Vám pěkné svátky s Jezulátkem. Renata
Unknown píše…
Lucinko..moc jsem se těšila na Vaše fotky..máte to doma nádherné.Jste skvělá rodinka a malá Anička je kouzelná holčička.Naší vnučce Aničce jsou již 4 měsíce..strašně rychle ten čas letí.Přeji Lucinko Vám i celé rodince krásně prožitý vánoční čas a plno pohody a radosti u stromečku..a nakonec všem přeji hlavně hodně zdravíčka.Anna♥
Unknown píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Martina BARABASCA píše…
Krásný to máte :), veselá spokojená rodina :)

PS: doporučuju SEPTISAN pastilky...používala sem je v těhotenství i když kojím...zabírají mi skvěle. I když angínu jsem rozjetou neměla....
Anonymní píše…
Zdravím do mlýna....krásné fotky,Maxík je dokonalý♥.Také přeji pohodový předvánoční čas♥♥♥pa Šárka
Nitkymehozivota píše…
Luci, na bolest v krku nedám dopustit na zmrzlinu.... Já mívala angíny dřív hodně často a to ledování fakt uleví. Hezký předvánoční čas, Eva
Jana píše…
Zdravím Luci, mám typ na tu komodu:-) Já do takových hlubokých nedobytných úložných míst dávám krabice s oblečením po dětech, sezónní věci, sezónní dekorace... vždycky je lepší to skladovat v krabicích nebo pytlích, líp se v tom hledá, a samozřejmě popisovat. A krk léčím slivovicí (zevně obkladem, takže i při kojení:-))
Anonymní píše…
Lucinko,to je nádhera ta stěna a vůbec výzdoba,máte to doma moc pěkné,přeji Vám proto krásné veselé a zdravé vánoce v kruhu nejbližších a mnoho štěstí,zdraví spokojenosti v Novém roce 2016 !!! přeje Zdena K té hluboké komodě,mě napadá jen dávat věci do krabic,či košíků a vytáhnout to za nějaká ucha,lepší radu nevím mějte se prímově máte krásnou rodinku !
Anonymní píše…
Merry merry Christmas.
Hahahahaha
Anonymní píše…
I look fat, nooooooo am fat. How can I be fat in Christmas?
Noooooooooooooo

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...