Pozdravení v novém roce

 Přeji konečně mnoho krásného do roku 2022.

Rozhodla jsem se pokračovat v psaní blogu. Koncem roku u mě proběhlo opět několik zásadních změn a sama uvidím jak se s tím popasuju. 

Během ledna jsme si postupně prodělali nemoci, karantény, distanční výuku  a tak si s pokorou doufám, že máme na chvíli vybráno.

A v lednu se nám povedlo alespoň jednou vyrazit do hor, přestože jsme si cestu plánovali několikrát a ještě plánujeme, ale asi všichni víme jak to poslední dobou s těmi plány je.


Ale pro dobití energie je návštěva hor zárukou úspěchu a to i přesto, že se nám povedlo lehce zabloudit a ztratit se. Když jsme se konečně vyloupli uprostřed sjezdovky, za tmy a mlhy a děti nadšený z pozorování obr rolby, já  na nervy aby je rolba nesrovnala do dokonalého manšestru sjezdovky, potkám chlapa. Hurá záchrana! Tak za chlapem se náhle vyloupla celá rodinka a na můj dotaz, jestli nám poradí jak dolů, že jsme se ztratili mi odpověděl " my taky" .                                                                                                Nakonec se nám podařilo všem dohromady sjet sjezdovku po všem možném co jsme měli, někdo jen zadek a dokonce jsme stihli i poslední skibus, který nás přiblížil pár km k autu.

Byla sranda a snad i z toho dobrodružství jsme místo vyčerpání cítili dobíjející únavu. Znáte? 

Další plánovaný výlet do hor se nekonal, protože foukalo, tak jsme zvolily, tentokrát jen se ségrou, plán B a vyrazily jsme do víru velkoměsta do Národního muzea. Krásný. Sbírky mineralů nemají chybu  a dozvěděly jsme se v našem požehnaném věku mnoho zajímavého o našich významných skladatelích - Smetana, Dvořák, Janáček , Martinů ...s dětmi bych si tu expozici nikdy nepřečetla komplet a byly to opravdu zajímavé osudy.

Výhled z kopule muzea na noční Prahu nemá chybu


a ani tentokrát jsme neměly o dobrodružství nouzi, protože my holky z vesnice, když už jedeme do Prahy tak si to užijeme. Druhý den jsme spolu se ségrou musely zajít ještě na pár hodin do sauny dopovědět si to o čem jsme tlachaly,  když jsme zapoměly včas vystoupit z metra :-).

Tak pro začátek malé ohlédnutí za lednem. Snad mi nálada na psaní vydrží a brzy se tu zase potkáme. Užívejte pohodové dny!





Komentáře

Jitka23 píše…
Lucinko, ráda vás sleduji, mám radost,že jste se znovu ozvala. Přeji hodně úspěšný rok 22 a hodně zdraví především.
Unknown píše…
Lucko, hodně zdraví a sil do nového roku
Lezarts píše…
Dobrá novinka, moci si číst na Tvém blogu. Ať se daří a je čas na psaní!!!
bavi-mne-to píše…
Tak to jsem moc ráda, že jsi opět svůj blog otevřela.
Tak ať se v novém roce jen a jen daří !
Hanka
lenka píše…
Holka zlatá, já Ti moc fandím, sleduji Tě od r. 2014! Jsi prima žena tak nějak mé krevní skupiny!
Anonymní píše…
Ahoj Luci, mám radost a vítám tě zpět ��. Moc ráda čtu tvé články a kochám se fotkami, líbí se mi tvůj životní postoj a smysl pro útulno.
Katka
Anonymní píše…
Děkujiiii, že jste zpět. Přeji pevné zdraví a ať se plní sny a přání.
Unknown píše…
Přeji vše nejlepší v tomto roce a děkuji za to, že i nadále budete pokračovat v psaní blogu, který patří již mnoho let mezi mé nejoblíběnější.
Krumlenka píše…
Luci, jsem ráda, že jste opět tu... mám ráda váš IG účet, ale tohle příjemné čtení mi chybělo:) tak mnoho zdraví a mějte se! Krumlenka
Carolina Mia píše…
Luci, jsem moc ráda že jsi zpět na blogu. Mám radost a těším se na naše setkání na výstavě každý den je dar ❤️ Věrka
Kač píše…
Hurá, jsem moc ráda, že jsi zpět. Měla jsem o tebe trochu strach. Ať je všechno už jen lepší
Táňa píše…
Milé překvapení, že jste zpět. Chyběla jste.
Renata píše…
Teším sa, že opäť píšete.

Anonymní píše…
Hurá? jste zpět!! děkuji!! Přeji KRÁSNÉ DNY PLNÉ ZDRAVÍČKAVÁM VŠEM!!!
Danka
Unknown píše…
Krásný Nový rok!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...