tři bratři...

...na gauči:-).



Krásný čtvrtek přeji!

Adam si užívá bráchy velkého i malého :-).
Jen si nejsem jistá jestli jejich kočkomyší hrátky přežije naše domácnost.

Počasí se nám trochu pokazilo a tak ani nevím jestli a kde dnes bude mít Adam fotbal, ale třeba se to vybere.

Vstávali jsme hodně brzo a taťka vzal Adama do školy, ten to miluje jezdit takhle dřív, protože může ještě před školou do družiny...normální člověk by si raději déle pospal, že ? :-)))

Já si od rána sepisuji seznam, kam musím jet co nakoupit.  
Nedávno jsem zajásala, že mají v lidlu vozíky pro mimča s držákem na autosedačku...
...jásání mě přešlo, protože je to dost vysoko a já fakt nejsem žádný Rambo, ale náš Max má už skoro deset kilo a dostat ho i se sedačkou na úroveň svých prsou...to už nějaký ty svaly chce:-).
Tak když jsem nedávno opět vezla Maxe v normálním vozíku, prodavačka mě upozornila, že mají ty speciální...až po tom co mi to řekla, na mé argumenty asi po třetí, tak mi došlo, že bych ho asi jako neměla vozit v tom obyčejném, když tam mají ty speciální...no to nedávám.

Občas chodím do billy, tam se ale zase do vozíku vejde opravdu jen Max a žádný nákup, takže je jedno jestli jdu jen s kočárem a nebo s vozíkem. 

Ale v každém případě mám problém s místem, kam ten můj velký nákup dát.

A tak holt nakupuji méně, ale častěji.

Takže honem dopít kafe, Max mlíko a vyrážíme:-)

Mějte prima den!






Komentáře

Kachna Divoká píše…
Já tohle řeším itesco.cz nebo rohlik.cz. A holt sem větší rambo a v lidlu absolvuji hod autosedačkou do výšky. Hezký den :)
Hana píše…
Možná jsi Lucko měla dnes využít nejstaršího" instanta"..... rád by ti jistě pomohl nakoupit . S děckem jít nakupovat je fakt dřina a navíc musíš být stále ve střehu ..... držím palce ať to dobře zvládneš. Hanka
Iri píše…
A jak jim to sluší - krásná fotka:) A zvládáš to všechno výborně a statečně, já si nemám na co stěžovat - Domi nakupování miluje a hlavně v podvečer, když se odněkud vracíme, protože si připadá důležitá, že je ještě za tmy pořád venku:)
Anonymní píše…
Téda Lucie, tolik krásných chlapů na sedačce :-).....zdravím a ráda posílám hlas do Blogerky roku!
Olga
Ilona Ř. píše…
Lucko,
já tohle řešila adaptéry na kočárek a spící Šíma i s autosedačkou to už se dalo, i když v příručním košíčku a pod kočárkem až tak místa na velikánské nákupy nebylo.
Ale teď už jezdíme v těch sedacích košících nebo nejlépe v nákupních auto vozítkách, jen ten nákup nesmí trvat hodinu, to už Šímu přestává bavit a vystupuje nebo chce aktivně pomáhat s nakupováním ;-)
Doma máš opravdu chlapů dost, tak radím zapojit je všechny!
Anonymní píše…
Kluci jsou fešáci.
Bára píše…
Častější nakupování sice žere čas, ale na druhou stranu máš doma neustále čerstvé věci ;-) Jsem ve Francii a praktikuji to právě takto :-) bára.kára blog
Anonymní píše…
Luci, ten váš chlap umí tak krásný kluky!!! :))))
Petra
Anonymní píše…
Velmi krásný blog! Baví mě Vás vkus, přirozená noblesa, přirozenost, radost ze života a přístup k životu. Krásné fotky! Budu se Vámi inspirovat :) nedávno jsme koupili s přítelem domeček s velkou zahradou, trošku teda dál od Prahy, než jsme původně předpokládali, a jsme v procesu zařizování (ovšem na za každou cenu), míchám starší a nové věci, koukám i po bazarech, kombinuju...Držím palce, přeji hodně štěstí a těším se na další Vaše úúúžasné příspěvky!
Lucie Living píše…
Aha , tak nákup online jsem ještě nezkusila, ale měla bych trochu strach z toho co dostanu...většinou nakupuju zeleninu, pečivo a maso...to se mi zdá trochu risk ....no a pokud jdu na větší nákup, holt si taky myslím , že jsem Rambo a to dítě tam nějak dostanu :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jojo, dobrý nápad, ale nakupovat musím i další dny :))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky :-). No tak snad se tam taky dopracujem...Adam už má nákupů po krk a Max zatím důležitost neřeší :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Olgo díky za pochavlu kluků i za hlas ! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ilono, tak je fakt , že jak se děti naučí sedět ve vozíku ...takuž je pohoda :-))). Jen si pamatuju s Adamem, že jsem se musela s tím vozíkem držet v dostatečné vzdálenosti mezi regály aby jsme neměli nejen nechtěně nakoupeno ,ale taky vyděláno v podobě shozených věcí z regálů :-)))...ale to má Adam prý po mně, asi ve dvou letech jsem prý shodila v obchoďe pyramidu z plechovek (tehdy se to tak vystavovalo v sámoškách :-))) )Krásné dny a pozdravujeme Šímu!
Lucie Living píše…
Díky a vyřídím :-)
Lucie Living píše…
Tak tak :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro díky:-), vyřídím :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc děkuji...a samozřejmě přeji ať se daří při zařizování a vybavování...je to radost! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...