Z Vánoc...

Krásné dny přeji!



Naše Vánoce byly letos trochu jiné, ale jen malinko.
Podařilo se nám být společně.
Přestože jsme se rozhodli s mužem jít každý svou cestou, zůstáváme rodiči našich dětí a to se nezmění.

Pro mě je vlastně po rozchodu největší prioritou zůstat s mužem přáteli.
Není to vždy snadné, ale já to mám jednodušší protože já jsem si svůj postoj, svůj vztah a vše kolem vyřešila už během roku.
Ono se to dost těžko popisuje a asi by bylo třeba se o tom víc rozepsat.
To zatím nechci, možná přijde doba , kdy o tom budu chtít napsat víc, ale zatím to zůstane takto.
Vím, že hodně z vás by zajímalo víc detailů, přišlo mi hodně mailů, hodně osobních a velmi otevřených mailů a já se snažím na všechny postupně odpovědět, ale tady opravdu napíšu jen to co napsat chci a jsem ráda, že to chápete.




Během vánočních svátků jsme byli společně na večeři a prohlédnout si vánoční stromek na náměstí, Štědrý den a další ráno jsme byli společně ve mlýně a chystáme se tak oslavit i příchod nového roku.

Ale Ježíšek byl pod naším stromkem doma.




Během svátků byla pohoda, děti si užívají novou kuchyň.



A já jsem ráda, že se mi povedlo se ségrou vytáhnout paty do lesa...


...a zajít s kamarádkami na večeři.




Teď už se chystám na ohlédnutí za rokem 2019 a na plány do roku 2020.

Mějte poslední dny roku v pohodě.




Komentáře

Jana - mercedeska7 píše…
Lucinko, jelikož vás sleduji už od malinkého Adama, tak mě to určitě taky zaskočilo. Mám 3 syny a nejstaršímu je dnes 41. Vnoučat mám 6 a 2 instantní. Život mi taky pěkně nakopal do za.ku. Zkušeností mám nad hlavu, ale nikdy by mě nenapadlo radit někomu, jak má postupovat ve svém životě. Co je to vlastně zkušenost? Je to jen naše osobní cesta a ta se nedá srovnávat s jinou. Na to nemám právo a každý si vedeme svůj život sám, protože ho každý máme úplně jiný. Nejde radit a to v ničem. Mám 3 syny, ale nevěst máme 6 a všechny jsou naše.
Já osobně neočekávám, že se někdy svěříte, proč jste se rozhodla takto. Je to jen vaše věc. Na tom, jak vás mám ráda na dálku, to nic nezmění.
Jste pro mne inspirací, která se tady nedá rozepsat, protože já mám úplně jiný styl žití. Je to něco, co se nedá popsat.
Lucinko, buďte taková, jaká chcete být vy a ne jak chce okolí. Mám vás ráda. Jana
Pavla píše…
Luci, myslím, že jsi to vše vysvětlila dostatečně. Děti musí zůstat na prvním místě a jistě je dobré, že se v tomhle dokážete domluvit. Jak je vidět z fotek, děti si krásně vánoční pohody užily. Přeji vám všem, ať se v novém bytě daří, jste všichni zdraví a spokojení v novém roce.
Anonymní píše…
Milá Luci, přeji vám všem, aby se vám v tom novém roce dařilo, byli jste zdraví, spokojeni a souhlasím s názorem paní Jany - nevidím důvod, proč by jste komukoliv měla vysvětlovat své jakékoliv rozhodnutí a buďte taková, jaká chcete být Vy a ne jak chce okolí. Je to jen váš život a jste skvělá ! Krásný Nový rok !! Šá
Anonymní píše…
Luci,vánoce jste měli krásné,děti velmi spokojené.Co víc si přát.Také si myslím,že není co vysvětlovat,je to váš život,vaše osobní věc a nikomu do ničeho nic není!Jste skvělá žena,výborná,milující maminka,vaše děti mají mámu,tátu a tak je to v pořádku.Přeju vaší celé rodince moc krásný nový rok,zdraví,štěstí.Marťa.
Rozmar Kopecká píše…
To je tak krásně řečeno, klobouk dolů!
Anonymní píše…
Děti nebo vnoučata jsou vlastní nebo nevlastní,instantí jsou polévky.Jinak mnoho krásného do Nového roku...
InkaFej píše…
Lucko, hodně štěstí do nového roku. Myslím, že Vánoce u Vás byly takové, jaké mají být a máte můj obdiv. Ne každý rodič dokáže kvůli dětem udělat Vánoce pospolu. Přeji Vám, ať vám přátelské vztahy vydrží a v novém krásném bytě se Vám krásně žije! Všem pak to nejvíc..zdraví! Inka
Anonymní píše…
Klobouk dolů před vámi, za to co dokážete pro ty děti udělat. Nevím zda bych něco takového dokázala �� Ať se Vám všem v novem roce i bytě daří a budu se těšit na další inspiraci. Co mě hodně zajímá, z čeho máte ten řetěz na stromečku. Děkuji
Jana - mercedeska7 píše…
Anonyme a víte co je krásné? Že každý můžeme mít svůj názor a žít si svůj život.
Anonymní píše…
Milá Lucie, přeji Vám do nového roku jen to nejlepší:-) Držte se, krásná, inspirativní ženo! Veronika.
Anonymní píše…
Vážená a milá Lucie, přeji, aby rok 2020 byl takový, jaký si přejete. Držím pěsti, aby se Vám vše dařilo a bylo Vám hezky na světe. Srdečně zdraví Lu z Moravy
P.S. Nové bydlení se Vám velmi povedlo!!!
Anonymní píše…
Jani - krásně řečeno :-) Jen to dobré do dalších let přeji... Naďa
Přeji hodně štěstí Lucko a ať se vám v novém bytečku krásně žije :)
Valounek píše…
Pěkně vystajlovaní jste byli, Lucinko. :) Je vidět, že zavládla pohodová atmosféra. To u nás taky, všechno přišlo až po Novém roce, kdy se porouchal dárek pro syna - nová konzole Playstation a tak jsme s manželem řešili, jak poslat balík tak, aby to vyhovovalo eshopu. Ty se k tomu totiž postavili tak, že to chceme reklamovat my a je to náš problém. Anebo že máme přijet osobně a oni se na to podívají. Jenže přece nepojedeme přes půl republiky reklamovat videohry?!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...