PF 2012 ...

...milé blogerky a ostatní návštěvníci mého blogu, děkuji za Vaše návštěvy a komentáře a přeji všem mnoho zdraví, štěstí a lásky do nadcházejicího roku!

Foto našeho pejska na PF jsem vybrala záměrně, asi o něm často budete číst, protože pejska jsme sice koupili babičce a dědovi, ale po tom co děda onemocněl a babička se o něj musí starat...vrátil se pejsek k nám jako bumerang :-).

No což o to Adámek je nadšený, ale já se budu muset rozhodnout jestli si dám jako novoroční předsevzetí..."zdravý životní styl" (nežrat a cvičit) a nebo ... " naučit psa čůrat venku" (nebo alespoň zkrátit a ujasnit si intervaly) !

Naše čubička je opravdu výkonná...myslím, že toho vyčůrá, minimálně dvakrát víc než vypije :-)

Zatím to omlouváme tím, že dvakrát po sobě jako malé štěně (jsou jí 4 měsíce )musela změnit prostředí a navíc u nás se teď mnění obsazení "smečky" každým dnem :-)...a to se jí nedivím , že se z toho počurává (někdy mám pocit, že začnu taky:-)).

Uvidím začátkem roku...ale řeším,  jak to skloubit s prací...jestli bych si na ní neměla vzít nějakou psí mateřskou dovolenou...no ale to mi asi v práci nedají :-)

Tak uvidíme , jak to zvládne dnes večer...jsme sice na samotě ...ale petardy tu jsou slyšet a naši hoši, samozřejmě taky nějaké to vybavení mají... 

...no...tak...dezinfekci na podlahu mám nakoupenou,papírové utěrky taky , tak můžeme začít slavit SILVESTR !!!





Krásný start do roku 2012!!!

Komentáře

Unknown píše…
I tobě a tvé rodině do nového roku jen vše nej!Michaela
Lezarts píše…
Přeji, ať tě humor, zdraví a láska neopouští ani v roce 2012:-D
Susie píše…
Milá Lucinko, přeji Ti ze srdce šťastný a radostný Nový rok 2012, ať se plní všechny touhy, sny.. a hlavně ať jste všichni zdraví****

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...