už nemusím tápat...

...ve tmě :-)




Přeji krásnou středu!

Když se nedávno, pochlubila Markéta z blogu TAMARKI, svou DIY lampičkou z kabelky, honem jsem prohledala zásoby starých kabelek a dokonce i bundy, ale bohužel jsem nenašla nic , co by se přiblížilo mojí představě o stínítku na lampu.

Mezitím jsem si udělala ložnici na galerii a tam mi nějaká ta lampička scházela.
A tak jsem měla velkou radost, když jsem se dozvěděla, že tahle super stínítka je možné koupit v Markétině eshopu TADY .
Cena je tak akorát a dodání víc než rychlé :-).



Hned taky došlo na jednu změnu.
Protože k zavěšení lampičky se náramně hodil trámek, změnila jsem i směr ležení :-).



Uvidíme jak se to osvědčí :-)



Každopádně mám teď světýlko nad hlavou.
Jen bych ještě ráda použila místo toho plastového kabelu (byl doma jediný, který měl vypínač), kabel trochu retro, takový ten textilní, ale i s objímkou na žárovku a s vypínačem.
Nemáte tip, kde shánět?



Tak už se těším na noc, jak ji vyzkouším :-).



Užívejte krásný zbytek dne!

Mě už se pomalu budí děti, takže jdu najít a dopít kafe a hurá ven, je tam moc příjemný počasí!



Komentáře

Anonymní píše…
Krásné spinkání máte Lucie! Hlavně pozor na ten volný kabel, jestli k Vám chodí do pelíšku děti, ať se nestane neštěstí! Krásné dny. Katka
Hana píše…
krásnej cykas ....je to móda ty volné kabely - njo každá doba si nese své...
Skvělá vychytávka!
Anonymní píše…
Dobry den, Lucko. Mate to doma velmi utulne, rada Vas blog navstevuji. Posilam odkaz na textilni kabely. http://www.textilnikabel.cz/index.htm . S objimkou si urcite poradite ��. Mejte hezke dny, Martina
Eva píše…
Lucie, zkuste http://www.textilnikabel.cz/
martinaczech píše…
Tak to je gól! Nejen, že jsme spolu v jednom čísle časopisu Bydlení, ale i dnes mně dorazilo toto hnědé stínítko TAMARKI. To je náhoda! Jinak zrcadlo je pěkné, ale my je vyrábíme v koženém řemenu a ty jsou mnohem variabilnější. Toto máme také v prodeji. Krásný den.
Anonymní píše…
ahoj Lucia, veľmi pekný nápad, ja by som nekupovala nový kábel ale tento omotala nejakým špagátom alebo tenkým pásom látky, nohol by byť aj rozstrapkaný. Mirka
Anonymní píše…
Lucie, spani mate suprove. Matraci mate na zemi, nebo na nejakem rostu, resime aktualne pro nasi dcerku, stavime ji pokojicek a spani bude mit v "tunelu" pod strechou, postel se ji tam nevejde, tak jen resime zda dat matraci na zem, nebo ji nechat vyrobit rost. Textilni retro kabely maji tady http://e-shop.bohemia-design.com/c/textilni-kabely
Anonymní píše…
Odeslalo se mi to driv. Zdravim. Linda
Petra Bílá píše…
Krásný pelíšek, Lucie. Lampičce vůbec nerozumím...
Anonymní píše…
retro Edisonovské i textilní s bužírkou jsem si koupila za 3 dolary na Aliexpressu, dorazily za 14 dní...Hanka
Anonymní píše…
Vyzerá to moc dobre, ležovisko, kvety aj tienidlo!
Kvety visiace aj pevne pri zemi, stále u nás kvôli Milovi a psovi, neprechádzajú... ale neprestávam uvažovať ...
Ja v komore pri posteli stále nemám vyriešené svetlo na čítanie, pokukujem po tomto tienidle, lebo mám z ND kábel a tienidlo, malé, geometricko - drôtené....potom daj prosím riport, ako sa osvedčilo a či je bezpečné, tiež by som si ho asi kúpila:-)
Pekné dni!
Anonymní píše…
Lucie, pokud nenajdete vyhovující vypínač nebo se Vám nebude chtít šňůru dělit, dělají se i objímky na žárovku zapínané řetízkem nebo šňůrkou. Stačí googlit "objímka E27 s vypínačem". Variant barev, patin i provedení je spousta, v tomhle případě ale objímka stejně nebude moc vidět.
Petr
Lucie Living píše…
No tak to je bomba :-))). Martinko, máte nějaký obchod ? Eshop? Krásný dny!
martinaczech píše…
Bohužel eshop nemáme. Jsme malinký obchůdek na Šumavě, ale partner vyrábí třeba mísu od HUBSCH, svícen NUR design, který se nedá u nás objednat, jen ze Švédska. Ted bude vyrábět stolek BY LASSEN na zakázku atd, atd. Také ta zrcadla. Vždy mohu poslat fota. Vám také krásné dny.
martinaczech píše…
Bohužel eshop nemáme. Jsme malinký obchůdek na Šumavě, ale partner vyrábí třeba mísu od HUBSCH, svícen NUR design, který se nedá u nás objednat, jen ze Švédska. Ted bude vyrábět stolek BY LASSEN na zakázku atd, atd. Také ta zrcadla. Vždy mohu poslat fota. Vám také krásné dny.
Pru Den píše…
dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, co jste přesně zadala do vyhledávače? děkuji
Jan Davídek píše…
Dobrý den Lucie, koukněte se na Biano, nějaké kabely s objímkou máme zalistované:

https://www.biano.cz/produkty?dotaz=kabel+s+obj%C3%ADmkou

Hezký den
DD píše…
Dobry den, myslite, ze bych Vas mohla pozadat o foto svicnu ala NUR design a info o cene na mail? Dekuji moc :-) danasvob@gmail.com
Marta píše…
Naštěstí už to také máme doma dobře zařízené a nemusím se vůbec bát toho že bych se třeba snad bála jít spát. Je to dáno tím že jsme si nedávno pořídili nové matrace a tak teď vím že mám na čemkvalitním spát. Je to dost velká úleva.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...