4 ROKY!

Krásný den přeji!




Tak dnes jsou to 4 roky co jsem měla možnost zažít svůj nejlepší porod:-).

Max přišel na svět v největší pohodě, myslím, že bylo celkem fajn počasí jako dneska i když je to vlastně dnes jen o něm, tak on není nikdy sám.

Má tu velkýho bráchu Adama, který ho učí lumpárny.

Včerejší, letos první návštěva potoka :-).


A pak tu má malou ségru Annu, kterou učí lumpárny on.


A Andulka je poctivá žákyně:-))).

No a pak jsem tu já a mě Max celkem dobře školí.
Zrovna teď měl období, kdy už jsem si fakt nevěděla rady a obrátila jsem se na knihy a rady a návody na děti, které jsem doposud tak nějak vnitřně dost odmítala.
Snad to nezakřiknu, ale vypadá to, že jsme na dobré cestě , která pro mě nevede do blázince, ale to bude někdy na extra příspěvek:-))).

Pravdou je, že má ze všech mých dětí nejvíc svou hlavu, no nezapře to svoje znamení.
Ostatně mám tu jeden vzorek už v podobě tatínka a pak dva instantní synky a zajímavé je , že když byli tihle berani malí a my jsme chtěli aby společně něco dělali nebo seděli vedle sebe, musel být ve dvojici vždy jeden z beranů a k němu kozoroh a nebo vodnář, dva berani 
se zasekli hned na startu :-))).

A na druhou stranu možná díky tomu svému beranímu přístupu ho hned tak něco neodradí a poradí si tam kde potřebuje (ne vždy tam kde to potřebuji já :-))) )
A tak veškeré moje pokusy navnadit ho na narozeninovou oslavu ve stylu lesních zvířátek byly razantně zamítnuty a mě je už konečně jasný že jediná možná párty je ve stylu Spidermana :-).

Ale je zlatej kluk můj :-).



Mějte se krásně!

Komentáře

Made in Kolouch píše…
Maxi, všechno nejlepší k narozeninám přejí Kolouchovi ♥. PS: Lucie, jak Vás chápu, mám doma Iron Mana a všechny mé pokusy o dřevěné, didaktické a jiné přechytralé hračky jsou okamžitě smeteny ze stolu a nahrazeny bojováním, střílením pavučin a mlácení kolem sebe Thorovým kladivem... :-D Mějte se krásně
Anonymní píše…
Všechno nejlepšíííí !!!! Je to kouzelný klučina a bráška !! Pěknou oslavu přeji Šá
Hana píše…
Maxíkovi hodně zdravíčka a bezva "Spajdrmenskou oslavu"..... je skvělej♥♥♥
Anonymní píše…
To není možné,jak ten čas letí =-O Vše nejlepší Maxovi..ať je stále svůj...hodně zdraví,lásky a radosti přeji. Čtu Váš blog,Luci, od dob,kdy jste mela jen Adama.Jste super skvela mamča a máte nadhernou bezva rodinu.paaa a tesim se na dalsi prispevky ze mlejna ;-) Gabča
Lucie píše…
Maxovi krásné narozeniny a Tobě, Luci, pevné nervy! Holky jsou obě býci, a ta ani ne roční už to začíná dávat pořádně najevo. Kdyžtak přijdu pro radu na tu literaturu, páč začínám být pěkně v koncích :-)
Hezkou oslavu!
L.
Vše nej, hlavně zdraví. Jsem take beran, mám pro nej pochopení:-D. Užijte si oslavy. M.
Unknown píše…
Vsetko najlepsie Maxikovi :)
Adéla píše…
Už čtyři roky? Hrozně to letí, pamatuji si jak včera, když jsi dávala příspěvek, že se narodil Max. Přeji mu krásné narozeniny plné štěstí a hodně zdravíčka, to potřebujeme všichni. :)
Kač píše…
Luci, ne že bych tě chtěla děsit, ale můj beránek dneska slaví 9. A se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy mu byly 4 a ještě jsem ho dokázala k něčemu donutit. Dneska nemám nárok.
DanaOlga píše…
Luci já dnes myslím na svého syna, který by měl dneska krásných - 37 roků.....Maxovi vše nej k narozkám, ale útěchou může být že dítě narozené ve Lvu a ještě k tomu kluk vydá za dva berany a býka dohromady - vím to, synové jsou berani a býk a nic proti vnukovi Lvovi.
Marie píše…
Luci jednou budeš s úsměvem vzpomínat.Maxík je fakt super a roštárny nu čouhají z očí.Tak vše nej.... a hurá do pavučin.
Anonymní píše…
Maxíčkovi všechno nejnej k narozeninám,je strašně roztomilej,dae
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, mám se tedy na co těšit, náš chlapeček dnes také slaví, jen tedy první rok a beran už se v něm nezapře. Alespo

, že velká ségra je kozoroh. Maxikovi přeji vse nejlepší :)
Olga
Anonymní píše…
Hodně zdravíčka Maxíkovi a celé této úžasné rodině,hlavně jejich mamě,která je pro mě nejnejnej....vzor i když jsem už dávno babička.Alibabka
Anonymní píše…
Vše nejlepší oslavenci!!! Ať jsou ty Spidermanovské oslavy nezapomenutelné (v dobrém slova smyslu) :-)
A Vám, Lucie, taky přeji vše nejlepší! Jste moc prima máma, manželka i instantní máma a máte báječnou rodinu :-)

Hanka

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...