plecháček nejen na šípkový čaj

 Krásný den přeji!


Sama jsem si myslela , že na blogu budu víc aktivní, když se mi vrátila síla. Ale opět se mi potvrdilo , že bych měla být víc pokorná a myslet na sebe. Minulý týden jsem musela ozařování na pár dní přerušit, protože mi nebylo dobře. 

Myslím, že jsem podcenila dostatek spánku a tak jsem si ho pak dopřála dosyta a hned bylo líp.

Ale s novou energií jsem měla chuť udělat něco nového a tak jsem použila starší motiv na plecháček a moc se mi líbí. První objednané poputují už tento týden k vám , ale přestože plecháčky zaslané v náhledu vypadají dobře, není nad fotky plecháčků v akci.




A tak jsem vytáhla po hodně dlouhé době foťák a vyrazila jsem s mojí sestrou a mým nejstarším kouskem do lesa, nafotit je.







Jako ne ségru a Adama, ale ty plecháčky !




Ono totiž v lese to (nejen) plecháčkům náramně sluší :-).




A protože moje sestra si během mého pobytu v nemocnici léčila nervy navlékáním náramků z minerálů a jde jí to moc dobře, nafotila jsem i její náramky.




Těm příroda taky sluší.

A to když najdete v lese mechový koberec, který je díky suchému počasí připraven jen pro vás.



To si pak člověk hraje na profíka a válí se klidně i pár hodin v lese:-).



A pokud se vám náramky z minerálů líbí, jukněte k sestře na instagram 
vyrábí je totiž nejen krásný na pohled, ale i takové co podpoří vaše zdraví, sílu, pevnou vůli....


...a mnoho dalšího.

Věříte na síly v kamenech ?


Tak pro dnešek to byla trocha reklamy a já si věřím, že brzy se tady na blogu zase ozvu.

Teď už honem využít krásný počasí, hodit na gril naložené maso a užít si pohodový večer s návštěvou.

Mějte se krásně!



Komentáře

Unknown píše…
Fotky jsou super a všechno je nádhera. Šetři síly a dostatečně odpočívej.
Martina Slovácko píše…
Lucko držte se a myslete hodně sama na sebe, i když chápu, že sama s dětma to moc nejde, ale právě proto že vás děti budou dlouho potřebovat a když nebudete v pořádku vy tak bude těžké se starat o děti. Posílám hodně energie. Martina
Anonymní píše…
Moc krásný příspěvek a mám z vás obrovskou radost. Plecháčky krásné a náramky jakbysmet. Miluji tyto náramky a už jich pár nosím. Věřím na jejich sílu i na sílu přírody, jen si stále přeji, aby se lidé k ní chovali slušně a začali jak říkáme "používat selský rozum" Přeji jen to nej….krásný podzim, hodně síly a zdraví a štěstí a děkuji za milý článek a fotky.Alena P.
Anonymní píše…
Lucko, dobrý den. Líbil se mi akvarel s šípkovým motivem jako je na plecháčkách, ale již jej nenabízíte v e-shopu :-( nelze ještě nějak získat ? děkuji Míša
Lucie Living píše…
Je tam, jen jsem měla nějak špatně nastavení. Krásné dny!
Unknown píše…
nechci zatěžovat, ale jeden starší příběh: Asi před 15 lety jsem měla nějaké vážnější gynekologické problémy a můj tehdy ještě přítel, dnes manžel a otec mých dětí, mě do nemocnice přinesl jakýsi kámen, vhodný na tyto problémy. Bohužel název kamene mě vypadl .... Dala jsem si kámen pod polštář, ani ne proto, že bych tomu věřila, ale proto, že jsem ho milovala .... No a ono se mi začalo dařit lépe a lépe a i lékař kroutil hlavou nad tím obratem. Když jsem se uzdravila a pouštěli mě z nemocnice, jsem si na kámen vzpomněla. Nadzvedla jsem polštář a on tam ležel rozbitý na tři kusy .... Manžel pak říkal, že to ten kámen přijal špatnou (nemocnou) energii a neunesl to .... Nikdy bych tomu nevěřila, kdybych to sama nezažila ....
Anonymní píše…
Super, moc díky, už ho vidím :-)
Hodně zdravíčka přeji - Míša :-)
Valounek píše…
Teda, plecháček fakt super. Na šípkový čaj jako dělaný. I když teda u mě by to asi nikdo nepil, protože šípkový u nás doma piju jen já sama. :( Partnerovi to nějak nechutná a děcka překlonil na svoji stranu. Ale tak co, nutit jim to nebudu. Zase jedí jiné zdravé doplňky stravy, takže o jejich zdraví fakt strach nemám. :)
Bobinka123 píše…
Tak ty plecháčky jsou naprosto boží! <3 Já hrozně dlouho sháním nějaký pěkný plecháček, ale ještě jsem nenašla ten pravý... Teď jsem si ale koupila domů krásnou sadu skleniček, které jsem sehnala za výhodnou cenu, protože jsem našla super slevový portál, kde se dá najít spousta slev a akčních nabídek.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023