výlet na Konopiště

Moc všem děkuji za komentáře , to člověka hned potěší:-). Počasí se nám už zase zkazilo a já mám pocit že už bude podzim!?

Alespoň , že včera bylo počasí celkem fajn...akorát tak na výlet...a tak jsme pobrali celou rodinku a vyrazili na Konopiště...

..kluci si to užívali a musím je pochválit, že se hezky starali o Adíka...ten byl samozřejmě nadšený.



Když jsme se dostali až k zámku , tak jsme marně hledali ve výběhu medvědy a ani jsme se nedostali dovnitř...celý den měli obsazený...o to víc se hoši věnovali obchodu s suvenýry, který střežili dva malí rytíři, ti samozřejmě zaujali nejvíc Adíka.





...suvenýry si chlapci nakoupili dle svého gusta..a tak máme dva téměř profesionální praky a dva dřevěné meče...a tak se celou cestu zpět bojovalo..


...a bojovalo se i doma a taky soutěžilo kdo první trefí modrý plastový sud...už jsem začínala mít obavu , že budeme muset nechat dovézt další várku bílého štěrku :-)...ale maminka s tatínkem měli možnost relaxovat ... jen jsme museli pohlídat pravidla "střelby z praku" nechtěli jsme přijít o okna a ani aby někdo přišel k úrazu.

Uhlídali jsme to, během hry nebyl nikdo zraněn..až večer jsme jeli na pohotovost...když si náš nejstarší málem uřízl palec, když šel připravovat meloun :-(

P.S. palec zůstal...a Ivo si užívá , že je mrůdek :-)

Přeji příjemné středeční odpoledne...navzdory počasí !!!



Komentáře

Room of karma píše…
Vad orättvist! Ni har ett såååå fint sommar väder ser jag. Och här är det bara regn ...... Vilken underbar utflykt med stora familjen. Njut av ledigheten!

kram CC

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023