práce, práce, práce a ...

...table setting by Adam :-)

Krásný večer blogerky!



Dnes se u nás zase pracuje, pracuje a pracuje...
...já už mám téměř přebráno šatstvo...
...a kluci skoro hotovou střechu na domečku...
...Adam se postaral o květiny do kuchyně...





...a když už byl v dobrém rozmaru ...





...tak taky prostřel stůl...






...má tedy svůj styl...






...ale dnes mi to celkem bodlo...





...ještě pár kousků a budeme moci zase spát v posteli...
...která byla celý den zarovnaná mým ošacením:-)))

Napadá mě , co děláte s oblečením, které už nenosíte, ale nosit by se ještě dalo ?

Mějte pohodový večer!

Komentáře

Unknown píše…
Adámek je šikulka:) Co dělám ze starším oblečením? Buď v něm chodím po zahradě, nebo ho dám příbuzným ( mamce nebo babi) Prima léto L.
Renča píše…
Staré oblečení na charitu :-). Ale nejdřív putuje k mamce na chalupu, ta to tam přebere, co je ještě pěkné dá švagrové a na charitu jde až ten zbytek. Já jsem vetešnice a je mi líto cokoli vyhodit, ale když to nevidím... Jo a extra kousky po naší slečně dávám rovnou kamarádce. Ale lepším se, už se s tím tolik nemažu a něco házím do darovací tašky hned já :-).
nakafickosivet píše…
Prvně si oblečení přeberou příbuzní a zbytek jde na charitu. V nejhorším případě na hadry :)
Lezarts píše…
Jednoznačně putuje do charitních kontejnerů. Zítra je jdu zrovna nakrmit:-D A kdyby Adámkovi zbyl čas, potřebovala bych takového šikovného pomocníka na sobotní oslavy:-)))
Olive píše…
Nejdříve neteřím, pak charita. Teď tady mám velkou krabici a tu budu posílat jedné konkrétní rodině.
Anonymní píše…
Toto oblečení zásadně prodávám! Super je votocvohoz.cznebo mimibazar.cz, prodávám tam oblečení svoje, po dětech, boty, kabelky a vše co už nepotřebuji, aleje to stále pěkné.
Unknown píše…
Luci, máš to ale hodného synka ... krásně se o stůl postaral. A co se týče ošacení ... nedávno, když jsme stěhovali ložnici do jiné místnosti byla ta správná doba na probírku - vše putovalo na charitu.
Krásný nový týden ... Věra
Lucie Konečná píše…
U mě je velké překladiště oblečení, posílám potřebným chudým rodinám, týraným ženám a tak. Už znám velikosti, které kdo potřebuje. Kdybyste chtěla někomu poslat balík, Lucie, vím o jedné ženě, které by to bodlo a má vaši velikost. Ale to jen kdybyste fakt nevěděla, kam s tím. :-)
Věrka píše…
Lucko, jak já se těším až budu moct zase tak krásně prostírat. S malým rarachem co všechno někam přesouvá by to byla zbytečná práce :-)
Oblečení putuje k sousedovým holkám a zbytek na hadry do garáže :-)
měj se pěkně Věrka
Unknown píše…
Ahoj Lucie,
jsem nostalgik a oblečení nerada vyhazuju. Moc ráda ho posílám dál. Hrůzy samosebou letěj do popelnice.
Mám špatnej pocit když vyhazuju něco, co jsem moc nenosila a vím, že jsem utratila peníze a nebyla ta věc moc nošená.Taky mám ráda když mám ve skříni jen věci který opravdu nosím. Nesnáším binec ve skříni!!!!!Vím, že bych potřebovala asi tak desetkrát míň oblečení,než mám.....děsnej zlozvyk ty hadry!
Adam je šikula:)
Pavla
Carolina Mia píše…
...nepotřebné oblečení buď prodám nebo daruji. Bavlněná trička na hadru do garáže. Hlavně ale pryč z domu. Kdysi jsem četla, že když má člověk depresi, měl by se zbavit něčeho ze svého šatníku. Vážně to funguje. Člověku je lehčeji a má prostor pro cosi nového... Krásný odlehčený den...Věrka
Anonymní píše…
Luci, v "našem" městě je kontejner na šatstvo v bývalém pivovaru na parkovišti. Teda slyšela jsem to...Osobně teda hrozně ráda vyhazuji do popelnice, to je pocit...mám dost sekáčových věcí, tak to mi líto není je vyhodit...pusu Adámkovi, je úžasný...VOKOPKA
Bára píše…
Luci, Adík je moc šikovný a je skvělé, že hezky prostřený stůl je pro něj samozřejmost, to jsou ty cenné vklady, které by si děti měly odnášet do života (samozřejmě kromě jiného!), aby bylo na světě hezky.
A šatstvo? Moc nerada se loučím s oblíbenými kousky a snažím se je nahradit podobným, ale obvykle kopie už nikdy nebývá taková. Nejlepší to má naše nejstarší, obléká se opravdu se vkusem a trendy a na její odložené kousky bedlivě číhají obě mladší dcery :-))).
Reia Aria píše…
Luci ten příbor mi evokuje skřížené hnáty, ale jinak je Adam šikulka po mamince:-)! Já oblečení přebírám často, nejdřív je předvýběr u ségry a mamky. Ta mi ho obvykle nutí zpátky, jenže co rok leželo, bude ležet dál, lepší proto poslat někomu jinému. Taky občas posíláme našim méně zajištěným příbuzným, holky vždy mají velkou radot. Teď máme u nás kontejner od charity, takže kousky co jsou out jdou tam, zničené do koše. No že nejsem marnivá?!:-) Hezký den

PS" Oblečení se zbavím, ale budu muset uspořádat asi na blogu garážový výprodej, těch dekorací, co mám ve stylu, který se mi už něhodí!!!
Akinoma píše…
Tak sem chodím každé ráno, odpoledne i večer a vždy netrpělivě vyhlížím nový příspěvek. Tedy Lucko, klobouk dolů ale ten tvůj blog a celá tvoje bytost je tak strašně pozitivní, že sem chodím čerpat energii každý den ( a na celý den).Jestli ty jednou přestaneš psát, budeš mě mít na svědomí! :-D Bydlíte na moc krásném místě a podle různých indicií ne zas tak daleko od mé rodné hroudy.Ty si ten život skutečně vychutnáváš. Přeji krásný den.
Lucie Living píše…
Lucie díky, no oblečení v hromádkách "na zahradu" a "do lesa" narůstá do závratných výšin...ty jsem musela taky přetřídit...příbuzní jsou buď vyšší nebo širší...ale už jsem našla jednu sousedku v mé velikosti :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Na charitu taky něco půjde! já schovávám, schovávám, schovávám....a pak to lítá...ale do popelnice se i s tím taky nechce. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ivet díky za tip, krásné dny!
Lucie Living píše…
Já už našla sousedku v mé velikodti , pak asi využiji tip od Lucie níže a pak nakrkmím i ty charitativní, ale trochu i ty obyčejné konterjnery :-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Olive díky za tip, přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Dobrý tip, juknu na to, díky!
Lucie Living píše…
Věro díky! Už mám s těma hadrama taky plán:-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie, díky....to je super nápad. Měřím 165cm a velikost mám 36 něco 38 nebo S, něco M. Většina rodiny a kamarádek jsou větší nebo širší a moje vyřazené kousky jsou občas i menší než moje současná velikost, něco zase o kousek větší a tak bych byla ráda kdyby to někomu ještě udělalo radost. Díky!
Lucie Living píše…
Věrko, nám děsně vyhovovala sedačka z Ikey s vlastním stolkem aby Adík na nic krom své misky nedosáhl...jinak by taky nic nebylo ušetřeno :-))) Na hadry nic u nás nejde...já ty hadry z oblečení moc nemusím a můj muž už vůbec ne:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavlo díky, no jo když ta radost z nového kousku....bez toho to taky nejde:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko...myslím, že uklidit si šatník mi zvedne i tak už dobrou náladu...jo a hned jak jsem si to pěkně srovnala a rozhlédla se , napadlo mě , že si budu muset pořídit ....spostu věcí :-))) Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky za tip...tam taky zajdu :-))) Adikovi předám a krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro díky, taky doufám, že to pro Adama jednou bude samozřejmost:-) Jo a s tím mám taky stejnou zkušenost...jednou si člověk něco oblíbí a pak už to nikdy není ono...kdysi jsem měla bílé kraťasy...utrpěly nevypratelnou újmu a teď mám bílé kraťasy troje a ani jedny nejsou to ono :-))) Tak to se holky mají :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Šárko ...no je to trochu "pirats style " :-))) Máš pravdu...taky se řídím tím, že pokud jsem to rok nenosila...tak to nemá cenu mít v šatníku. No a výprodej dekorací...to by mohlo být zajímavé :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky! Tak tenhle komentář mi udělal fak moc velkou radost, to jsem ráda, že to moje "psaní" někomu dělá radost! Přeji krásné dny!
Reny píše…
Luci také něco rozdám a když už mám pocit, že to "rozdatelné" není, sbírám do pytlů a odevzdávám do kontejnerů pro Červený kříž, tam jistě udělají někomu službu :) Adámek má evidentně cit a talent po mamince! :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...