Tady je...

...Maxovo!



Krásné pondělí přeji!

Pro dnešek malé nahlédnutí do koutku v ložnici, který patří našemu nejmenšímu...


...protože je v přízemí málo světla a celkově místnosti jsou ještě hodně nehotové, tak tam moc často nefotím. Max bude mít jednou pokojík v horním patře, na které už máme projekt a teď čekám na nabídku a pak to začne...další budování v domě!

Zatím Maxovi bohatě stačí to, že spinká s maminkou  (a teď i Adámkem) v ložnici...


...a večer co večer ho tam hlídá roztomilý zajíc:-).

Zajíce - světýlko,  mám ze sympatického eshopu qde-shop , kde se mi teď momentálně taky hodně líbí nabídka porcelánu :-).

A protože naše zlato se teď už občas ráno probudí a nechce hned papat ani nosit, ale jen si tak brouká v postýlce a mě nechá pěkně vyspat, přemýšlím jaké povyražení mu pořídit nad postýlku :-).

Mějte pěkný start nového týdne!

Komentáře

Monika píše…
Lucí, máte nádherný strop. Ty trámy nemají chybu.
Dřevo působí velmi útulně.
krásné pondělí, Monča
Doporučuju něco montessori jako je třeba tohle http://www.mothering.cz/mobile-s-holubicami-pre-adelku/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mobile-s-holubicami-pre-adelku Mám teď totiž montessori mánii a své další dítě o to už snad neochudím:)
Anonymní píše…
Luci, vaše ložnice je nádherná a to vidím jen kousek. ty stropy jsou nádherné...
Petra
Vintagelover píše…
Luci krásný koutek... To se mu to sladce usíná :-)
Bára píše…
To je úžasné! Krásný koutek, v Maxově by se mi taky líbilo. Spojení králíčků, puntíků a mráčkového polštáře je naprosto úžasné. Umístění postýlky je ideální. Luci, nemám slov! bára.kára blog
Magdalena Sobeck píše…
wááu, to je krásnýýý.)
Pet píše…
Tak Maxovo je naprosto paradni! Uz delsi dobu sleduju vas blog a je uzanej... Tesim se na kazdy vas prispevek a pomalu ale jiste dozravam do stadia zalozeni vlastniho blogu. Mejte krasne dny :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...