ticho...

...před bouří!

Krásný čtvrtek, blogerky!

Nejprve moc díky za komentáře k minulému příspěvku. I mně tak trochu dělá radost :-), že s malými čerty bojujete i jinde :-))).


Ano, klid před bouří, tak by se by se dala nazvat atmosféra posledního prázdninového týdne, u nás doma.
Rána jsou dlouhá a líná, Adam si užívá, že nic nemusí a já taky. Už teď přemýšlím jak budu řešit odvozy a hlavně vyzvedávání Adama ve škole. Přecijen s malým a ještě celkem lehoučkým Maxem, koncem školního roku to šlo, ale nosit ho v autosedačce teď, to už je práce pro poněkud trénovanější svalovce než jsem já :-))). S kočárkem se po škole taky moc trajdat nedá, takže zkouším nosítko...
...zatím s tím trochu bojuju, než se do toho nasoukám já :-)))...
... a pak tam musím umístit nějak ladně Maxe, aby to nevypadalo jako týrání dětí (i matky) :-))). 

Další věc která nás čeká s příchodem školního roku, budou stavební práce venku i doma.
Zvenku se bude dělat konečně podbití střechy. Na to se těším moc, protože naši nájemníci pod střechou (holubi) jsou pěkní bordeláři ...jen Adam má starost kde budou chudáci bydlet...tak snad mu to vysvětlíme ... aniž bychom museli stavět holubník :-))). 
A první věc kterou budeme dělat doma bude komín a kamna (krb), zdá se že jsme se rozhodli pro finální řešení komína...ale je to dřina dělat tahle zásadní rozhodnutí ...a ještě k tomu ve dvou :-))).

Do té doby si ale užívám klidu a pomalu si plánuju co zase kam přešoupneme...
...tak nějak se nám zmenšují prostory.
Zatím přehazuju jen dekorace...


...občas si zablbnu...


...kloubákům dám práci...



...teda jednomu...


...druhý odpočívá v domečku...


...a protože mi domů dorazili nějké novinky...


...tak přemýšlím kam s nima:-))).

To Max, ten si zase láme hlavu nad tím...


...co si vybrat na hraní ...
...a jak to udělat, aby si ta ruka vzala právě to, co si vybral :-)))

Mějte se moc krásně a užívejte poslední prázdninové dny!

Komentáře

Arwen píše…
krásné fotky :) přeju dobrý start školního roku!
Hana píše…
Lucko těším e na nové změny u tebe doma - vždy je co obdivovat. Max je kus šikovného chlapa- jen co je pravda.....věřím, že nosítko zvládneš a bude to větší pohoda než se dřít v jedné ruce s tím chlapákem . Přeju poslední dny pohodových prázdnin Adamovi a v sobotu ,aby byla prima noc jak plánujete....Hanka
Majka píše…
Luci, těším se na fotky vašeho budování, přece jen se na to líp dívá než se to osobně zažívá, že?
Max je pěkný chlapík. Jo a naše rána jsou taky líná, jen teda nevím jak to bude od pondělka, protože malá si klidně spí do 8:20
krásný den Majka
Lucie Living píše…
Moc díky! Doufám v něj :-)!
Lucie Living píše…
Hanko díky, taky se těšímna změny...hlavně až budou hotové :-))). Jsem na ten víkend zvědavá, snad nezmrzneme:-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Majko díky, vystihla jsi to přesně:-))). No Adam býval odjakživa ranní ptáče, ale těď taky zařezává...ale holt budou si muset zvyknout :-)))....a my taky :-)! Krásné dny!
Pavla píše…
Luci,
líbí se mi, s jakým citem si provádíš veškeré úpravy v domě. Vůbec Ti nezávidím všechnu tu práci, co máš před sebou. Od března budujeme s mužem podkroví a stále není hotovo, ach jo. A fotka Maxíčka s uslintanou bradičkou a vtipným komentářem je moc super. Přeji hodně sil do budování i začátku školního roku!
Lenka Hložková píše…
Ahoj Lucko,
tak ráda si prohlížím tvůj blog a vždy mě to doslova nakopne.Vše je u vás krásné,světlé a inspirující.Lenka

ps:modrá košile s proužky je doma:)))díky
Gába píše…
Ahoj Luci :), hrozně se mi líbí tvůj styl :) . Máš všude samé světlé odstíny a perfektně sladěné :). I fotky jsou nádherné. :))
Gába.

mujblog4242.blog.cz
Anonymní píše…
Užívejte poslední líné dny. S nosítkem radím zapnout si bederní pás kolem pasu, zapnout hrudní přesku, nalepit si dítě na břicho, přehodit popruhy(resp. tu hrudní přesku přes hlavu) a pak už si s dítkem zapnout ramenní popruhy na boku. Pro mě nejrychlejší varianta. Jen se tím někdy zničí hairstyling. :o) Zdraví Lucie
Anonymní píše…
Krásné ráno Lucie, tu a tam zabloudím na tvůj blog..je to moje zásobárna energie..obdivuji jak vše stíháš. Můžu se zeptat pro která krbová kamna jste se rozhodli..já teď zoufale hledám a výkon, cena, design - žádná mi zatím nesedí - představuji si bílá, vysoká..mám nařízený výkon aspoň 10kW na naše vysoké stropy :)Pokud by jste měla tip, předem díky. Krásné vkročení do nového školního roku :)
Anonymní píše…
Super článek! Já jsem našla super byt zde www.hyperreality.cz a momentálně jsem ve fázi vybavování, tak hledám inspiraci...
Lucie Living píše…
Pavlo , moc díky. Jojo, my už budujeme víc jak 7 let, takže jsem tak nějak už zvyklá :-))). Ale teď už se v domě dlouho nic zásadního nedělalo, ale vím co mě šeká :-))). Jo a slintání Maxíkovi teď moc jde :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lenko , děkuji. Pro mě je inspirující přečíst si, že někoho inspiruju :-))). Super,že jsi pořídila modrou košili!
Lucie Living píše…
Gábo, moc díky za návštěvy a za pochvalu :-). krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie , moc díky za radu...zkusím :-). O hairstyling nemusím mít starost...nutně bych totiž potřebovala k holiči :-))).
Lucie Living píše…
Zdravím a moc díky. Ale s krbem asi moc neporadím, bude černý a jediné co jsme zatím odsouhlaili je typ komína...konkrétní kamna stále ještě řešíme:-), ale možná dám krbům samostatný příspěvek :-). krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky a ať se daří!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...