Umí dávat...

energii!




Přeji krásný den všem.

Minulý týden jsem tu měla prcky a užívala jsem si jejich bezedné energie.
Po dlouhé době jsem zvládla týden s dětmi.
Zní to jako banalita, ale pro mě to byl opravdu výkon. 





Měla jsem pěkně na každý den naplánovanou nějakou akci, protože tady v bytě moc dlouho nevydrží v klidu a když se tihle dva dostanou do ráže, tak je mi opravdu líto sousedů pod námi. 
Většinou se zabaví u malovaní, stříhání, lepení, vaření, pečení.
To je sice relativně klídek, ale úklid si zase něco energie odčerpá :-))).










Na oslavu dne dětí se tu mihnul i Adam.
Ten už pomalu míří do věku ještě dítě a už chlap, což v praxi znamená: dárky ke dni dětí ano, ponocovat taky ano :-).



Ale velkou část dne jsme vždy trávili venku a nebo na návštěvě.
Navštívili jsme budoucí Maxovu spolužačku a ta prckům půjčila koníky, navštívili jsme všemožné kamarády a kamarádky a hlavně všechny kdo mají zahradu a nebo je možnost vyběhnout po okolí a pořádně si zařádit.  
Snažila jsem se zajistit unavení dětí bez unavení matky, což není vždy snadná kombinace, znáte že:-).








Tak teď tu mám na víkend Adama a myslím, že tahle malá separace i trochu prospěla:-).
Mě to určitě moc pomohlo.

Užívejte krásný dny, brzy snad už i letní (třeba i já letos odložím zimní svetr:-) !








Komentáře

Unknown píše…
Krásně jste si to užili.
Plihalova píše…
Jen tak dál, držím palce a fandím. Hezké dny. JP
Anonymní píše…
Lucie, máte dnes narozeniny? Pamatuji si to dobře? V každém případě přeji všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví. Krásné dny, Stáňa
Jana Burianová píše…
Máte neuvěřitelnou energii, jste inspirací.
Unknown píše…
Moja milá Lucka je späť! Láskavá, milá, pohodová, starostlivá, talentovaná, prírodumilujúca! Ste súčasťou môjho (aj keď len online sveta) už veľa rokov a veľmi rada by som Vás mala aj v realite :-) Vďaka za tento Váš blog, vďaka, že ste! A veľká vďaka za článok, v ktorom je opäť Lucka, ako ju celé tie roky poznám. Zo srdca prajem už len samé krásne dni (hug)(kiss)
Iveta
Anonymní píše…
Milá Luci, i já přeji k narozeninám hlavně hodně zdraví! A potom ještě sílu zvládnout vše ostatní. Mnohokrát jsem si na Vás v poslední době vzpomněla. Tak věřme v sílu myšlenky, protože je nás hodně,které Vám přejí jen to dobré. Krásné dny Peťula
JitkaP píše…
Lucinko, jsem tak ráda, že jste se sem vrátila! Patřím k těm tichým čtenářům s kafem v ruce, ale tolikrát jsem si na Vás vzpomněla, jak se Vám daří, scházela jste mi. Držím palce, ať už je jen lépe, těším se, až se do Vašich maleb vrátí pohoda a veselé barvy, a ony se vrátí, nebojte. Zdraví Vás Jitka
Anonymní píše…
moooc jste mi chyběla
Anonymní píše…
Luci,jsem moc ráda,že jste zpátky.Přeju strašně moc zdravíčka,štestíčka k narozeninám.Držím palce a přeju vám krásné dny.Marťa.
Anonymní píše…
Vítejte zpátky. Jsem ráda, že už máte dost sil a energie a hlavně chuť pokračovat v blogu. Nejen děti umějí dodávat energii. Umíte to i vy a také dodávat radost i inspiraci. Děkuji za to a přeji uzdravení a hodně sil ať toto náročné období zvládnete.
Eva Moslerová píše…
Já jsem věděla, že to zvládnete a vrátíte se zpět 😊 fandila jsem vám. Jste úžasná a silná a jen tak vás něco nezlomí. Díky, že to sdílíte a dáváte inspiraci ostatním.
Dallas Cowboys game Cowboys Football Game Live live stream free online. How to watch Cowboys football live stream Cowboys Game Online Free & Find Dallas Cowboys schedule, news update.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023