Podzimní dekorace DIY

 Krásný upršený den přeji!

Tak je to tu zase, děti doma.
Vím, že s tím máme všichni spoustu starostí, ale myslím, že covid velmi pomohl rozvoji efektivního využívání výdobytků dnešní doby - elektroniky, internetu atd..
Třeba možnosti školních aplikací jsme do letoška využívali minimálně a teď se to krásně rozjelo a člověk má přehled na jednom místě, jak rodiče, tak děti. 
A nebo spousta zaměstnavatelů a zaměstnanců zjistila, že je možné pracovat z domova a to i ti, kteří byli dost urputní v držení zaměstnanců  v kancelářích (a ano sama vím, že to nejde všude a že stále jsou urputní zaměstnavatelé), zatím to vypadá , že mám štěstí a i v této nejisté době mohu příští týden do práce nastoupit a využít pak výhodu homeoffice.

Ale tento týden si užívám svoje zlatíčka a protože Max je prvňák je doma a protože Andulka má rýmu je doma také a  Adam je naštěstí už samostatný a tak mi zvládne být i pomocníkem.
Počasí se rozhodlo podpořit vládu a držet nás doma co nejvíc :-),
 tak se třeba někomu z vás budou hodit některé z aktivit , které mám uložené tady na blogu pod štítkem DIY


Jednou z nich je i snadná podzimní dekorace z listů.








Co je potřeba:

barevné , různě velké listí, kvítka apod., můžou být vylisované, ale nemusí.

Samolepící průhledné etikety, nebo velkou průhlednou izolepu a pokud máte ještě další průhlednou folii nelepivou, práce je  pak snazší (eurodesky), já měla nevyužitou přilnavou folii na okna a využila jsem jak samotnou folii tak folii, která tam byla jen na krytí té přilnavé plochy.
Děrovačku (ale i provázek se dá například mezi kolečka vlepit), nůžky  a pokud bude chtít kolečka jako já, tak něco podle čeho je vytvoříte :-).





Pokud tvoříte s malými dětmi je A4 lepící folie fajn, protože si tam lístky děti zvládnou poskládat podle svého .



Pak stačí překrýt celou stránku folii, nakreslit kolečka a vystřihnout.


Do koleček pak uděláme dírku děrovačkou.


A navlékneme a uvážeme na provázek.


Dekoraci si můžete pověsit kamkoli, ale v okně vypadá moc pěkně, protože jsou kolečka průhledná.




Tak snad se vám tento a nebo některý z jiných našich DIY tipů bude hodit a corona domácí školu zvládnete v co největší pohodě:-).





Díky za návštěvy a brzy zase na viděnou!





Komentáře

Plihalova píše…
Krásné, děkuji za lepší náladu. Jsem doma v karanténe, manžel v nemocnici, maminka vážně nemocná. Tak mi Vaše řádky udělaly radost. Hezký den ve zdraví všem. JP
Lucie Living píše…
Já děkuji, nevím jestli vaše starosti se zdravím souvisí s covidem , ale v každém případě přeji Vám i celé rodině hodně zdraví.
Unknown píše…
jeeej to je super. dakujem za inspiraciu to urobime s deckami :)
prajem krasny den a hodne zdravia :)
Hanka píše…
Super inspirace Luci. .moc děkuji za balíček s překrásnými obrázky, perfektně zabalený
Krásný den Hanka ♥
Anonymní píše…
krása, já myslela, že je to zalaminované. :-) Také si vyrobíme, díky díky a hezké dny. Iveta
Anonymní píše…
Moc Vás zdravím Lucie. Já s Vámi tentokrát nesouhlasím. Distanční výuka je strašná a nemá efekt. Mladší syn je deváťák,má se připravovat na přijímačky a nebyl vpodstatě půl roku ve škole. Pořád se řeší 1.stupeň ZŠ,ale co ti nebozí deváťáci a jejich rodiče. Neznám moc rodičů co mají homeoffice a znají učivo fyziky,matiky a chemie pro 9.třídu tak,že to můžou dětem vysvětlit jak učitelé.Prostě to takto nejde.Mě přístup škol a ministerstva totálně vytočil neb za doučování a přípravu ke přijímačkám zaplatím měsíčně 3tisíce.Místo toho,aby děti byli ve škole. Tento stav bude mít nedozírné následky pro vzdělaní. Je to katastrofa!!
Katka
Lucie Living píše…
Hezký večer Katko, ale já nikde nepíšu , že je distanční výuka nějak skvělá. Ani nepíšu, že má efekt. Já si ze své letošní pozice netroufám ani nijak moc situaci hodnotit, já jsem ráda , že jsem. Ale co pozoruji třeba ve škole u nejstaršího syna, tak s aplikací v mobilu už škola fungovala několik let, ale letos se výrazně zlepšila celková práce s ní, učitelé zadávali informace, úkoly a tak i během září a vzhledem k tomu, že náš nejstarší není zrovna studijní typ, mě to ohromě pomohlo v práci s ním i během standartní výuky. I já bych byla mnohem radši za stav bez covidu a jakýchkoli omezení, ale situace je jaká je a je potřeba se s tím nějak popasovat a můj púohled na situaci jistě hodně ovlivnilo i to čím jsem si sama letos prošla, distanční výuka je pro mě prkotina.
Lenka Malichová píše…
Lucie, to je nádhera. Určitě zkusím s dětmi ve školce. Moc děkuji za Vaše velmi vkusné dekorace, dost mě inspirují!!! Hezké dny v práci i doma!
Lenka
Nolanus píše…
jak jednoduché a tak krásné a vkusné,šikovné ručinky vašich dětí,hodně zdravíčka
Anonymní píše…
Luci, obavam se ze je to skola od skoly. A nekde zkratka jedou stylem: prectete si od strany 35 do strany 45. Bez ohledu na tridu je to desivy.

Jine skoly jedou plne online, jenze rodicovske zodpovednosti vas to nezbavi. Dcera, letos 3.trida, si sama webkonferenci nespusti.a procvicovani uz je plne na rodicich.
s druhym prtetem za zady je to fakt masakr.

Chapu ze skoly jsou riziko, ale tohle reseni je dlouhodobe neunosne. Narocne na deti, rodice i kasicku. A bez odpovidajicich vysledku.
Anonymní píše…
Lucko já Vás chápu, jsem zdravotní sestra a myslím,že trochu rozumím Vašemu zdrav.stavu. Je to pro Vás určitě fajn být konečně s dětma a věnovat se jim a mít je kolem sebe- to je skvělé a jste ohromná a statečná, nicméně pro zdravotníky přijít domů k.o. a učit se a kontrolovat a suplovat školu je opravdu drsné. Zdraví je skutečně na prvním místě a já bych nerada o to zdraví přišla tím, že jsme vycuclí z práce a ještě máme suplovat školství. Omlouvám se, ale fakt už neovládám učivo matematiky,fyziky,chemie,rovnice,odmocniny atd. 9.tř., a protože v 1.vlně naše škola totálně selhala, musím teď platit 3 tisíce měsíčně za doučování matematiky a češtiny spojené s přípravou na přijímačky.Nevím co bude, škola mi ty peníze nedá a ani nejsou schopni reagovat a spolupracovat. To je bohužel moje hořká zkušenost s distanční výukou. A zdraví mám taky jenom jedno.
Vám i Vašim dětem přeji jen to dobré a ať se vše v radost obrátí :-).
Mějte se fajn.
Katka :-)
Lucie Living píše…
Katko děkuju, přeji ať to ve zdraví zvládnete, vlastně ať to zvládneme my všichni. To co zmiňujete platí pro mnoho rodičů a studentů a to je jedna z věcí na kterou by se podle mě měla zaměřit pomoc vlády a nějakým způsobem tohle zohlednit, najít možná řešení, je jasný že nejde ze dne na den nahradit klasickou výuku.
Anonymní píše…
Bude to mat negatívny dopad, najmä nedostatok sociálnych kontaktov u detí. Pekný deň prajem Lenka
Anonymní píše…
Lucie skvelý nápad.
Tohle je skvely napad! Vypada to dost efektne. M.
Marie píše…
Skvělý nápad na dlouhé domácí dny! Určitě vyzkoušíme. Mějte se hezky
Anonymní píše…
Dobrý den,
kdo má laminovačku, může si vylisované listy zalaminovat. Mám to tak už léta jako pomůcku pro děti ve školce, listy různých barev a tvarů.
Přeji krásný podzim.
I.N.
Anonymní píše…
Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás
Bobinka123 píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Bobinka123 píše…
Jé, tak to je opravdu nádherné. To musím s dcerou také vyrobit! Miluji dekoraci, kterou si můžeme vyrobit samy a nemusím utrácet spousty peněz za věci, které za pár let vyhodím. Celkově se snažím dbát na snížení produkce odpadu. Proto jsem pro naši firmu objednala super službu a to roční hlášení za odpady 2022, která nám bude hlídat, kolik odpadu naše firma vyprodukuje.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...