nedělní odpoledne s bagrem :-)

Dnes jsme seděli na zahradě s kávou a pozorovali plody rakytníku, které začínají žloutnout...tak jsem jen nadhodila, jak to bude krásný až budou oranžové a okolo všude to barevné listí...až mě B zarazil a připomenul mi, že jsme uprostřed léta a že podzim je sice krásný, ale prý přeci jen doufá, že se léto ještě vrátí . 
Tak taky doufám:-)

Dala jsem si do vázy jediný okrasný bodlák, co vyrostl za domem...a k mému překvapení úplně skvěle ladí s obrazem na psacím stolem.



...a na závěr víkendu tu mám, teď už úsměvnou, příhodu..

můj muž si kdysi koupil velmi, ale velmi starý "Landrover", stále funkční...ne jednou jsme ocenili během kruté zimy , že nás s ním vytáhl z našeho údolí  zpět do civilizace. 
Jako správný "kluk" má můj muž rád dobrodružství a tak se jel projet "džumbákem" (tak nazývá všechny džípy Adík :-)), po vzoru čtyřkolkářů naším potokem.
No takhle skončil a dál už mu to nejelo...





... a tak si usmyslel, že si pomůže sám a vzal si na pomoc malý, také starý traktůrek, že ho tím vytáhne . Traktůrek má taky pohon 4x4, ale je poněkud méně stabilní :-)
S traktůrkem zvládl zajet opravdu jen do koryta potoka, kde si traktůrek lehnul. Pak už nezbývala jiná možnost než zavolat na pomoc bagr...






...zbývá už jen dodat, že všechny "vozy " jsou již zachráněny a mě už vztek taky přešel :-)))


Užívejte nedělní večer!


Komentáře

Vivi píše…
Luci,
vidím, že máš všechno dokonale sladěné a nenecháš nic náhodě. Muselo dát hodně práce, než se ti podařilo vypěstovat bodlák přesně v barvě vašeho obrazu :-D.
Vtipná motorová příhoda ;-).
Moc hezký večer přeje Vivi
EvikHolik píše…
No vidím, že se tam u vás na mlejně vůbec nenudíte :-D
Jana píše…
Tak tahle historka mě fakt pobavila. Ti chlapi... :-). A sladění bodláku s obrazem nemá chybu!
Ewulina píše…
Ak by takto dopadla žena, to by bolo rečí, že "no veď ženská logika" :-D

Chlapi, chlapi, ani s nimi, ani bez nich :-)

Pekné dni s humorom Luci,

Eva
Susie píše…
Lucinko, tak touto historkou jsi mě vážně pobavila :-)) Tedy- hlavně, že vše dobře dopadlo a nyní se můžete při vzpomínce pěkně od srdce zasmát :-))My máme souseda, kterého každou chvíli někdo tahá hihi.. ale i můj muž dělá podobné blbůstky :-)) Už jen, když vzpomenu na přivezení naší frontery, musel vyzkoušet náhon na 4 kola :-) vzal to do stoky, přerazil břízu a hned zdemoloval SPZ hahaáááááááá naštěstí tenkrát vyjel sám :-))

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...