deštivé podzimní počasí...

...je ideální k tomu, aby jsme pozvali bagr a rozkopali různá místa kolem domu :-))). Toto je běžná činnost mého muže , když nastane "nečas". Během deseti společných let jsem tomu přivykla , pořídila si holínky a občas mě i příjemně překvapí, když se vrátím domů a místo výkopu (přes který si musím dát prkna abych se dostala domů, protože on ho překročí tak tam žádná nedá :-))) máme hotovou "skoro" terásku na hrázi....každopádně za to ho chválím, konečně máme místo bláta přede dveřmi kamínky a to opravdu tak, že už se zase těším až bude teplo a budu si terásku vybavovat!!!

Každopádně každá, takováhle práce mého muže podnítí udělat v domě další a další věci a tak na pořadu dne , či týdne je úprava topného okruhu podlahového topení v obýváku...což znamená...min. dlaždička ven z podlahy...a tak jsem si to nafotila , než se mi do toho zase pustí a vše bude vzhůru nohama :-)))








No a tady ... koupí této komody mi mužíček  udělal radost a hlavně překvápko , ale asi pod televizí nezůstane...ladila jsem si to pěkně do bíla a teď mi dá sakra práci vymyslet jak to tu udělat aby to k sobě pasovalo...bílá komoda půjde asi do ložnice...no ale to ještě nevím jistě. Každopádně "B" je moc pyšný jak vymyslel pověšení televize...no není to "romantická " konstrukce?

:-)))

Budu mu to muset nějak rozmluvit...


...ale zatím nevím jak!?






Tak už dost "blahořečení" mého muže :-), tady je pár obrázků z víkendové návštěvy  závodů na Vavřiňáku:


Jak vidíte lodičky zajímaly spíš maminku, Adíka zaujal les a mini houby :-)


Moc děkuju za komentáře k našemu tvoření...není to moc často kdy se nám něco "vytvořit" podaří tak to opravdu potěší!!!


Mějte se moc krásně !!!


Komentáře

Lezarts píše…
Muži mají výklad praktických věcí trochu jinak nastavenýto už mám za více než 30 let ověřeno! Moc útulno, jen se uvelibit a v klidu koukat na pěkný film.
A kdypak si vyzvedneš, na mém blogu, ocenění??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
René píše…
Ahoj Lucko, dost si mě pobavila. Myslela jsem, že to takhle chodí jen u nás.. My máme po rekonstrukci asi 10let. A stále jsme ještě neskončili. Během té doby jsme měli několikrát(asi 4x) pokles tlaku topení, t.j. únik vody do podlahové "konstrukce", kopali kachlíky..., praskla nám vodovodní přípojka. To byla rýha přes půl chodby, asi 1 m hloubky. Naposledy jsme vrtali strop. Manžel chtěl, aby unikal horký vzduch z obýváku od krbových kamen do horních pokojů. = 4 díry. Naštěstí měl dobrou mašinu a neprášilo se. A to bych mohla pokračovat. To už asi k životu patří! Ať se daří. PS:Máš moc útulné bydlení
Susie píše…
Lucinko, jak to čtu i výše, všude je to stejné
:-)) Ach TI MUŽI :-)) u nás je zase přednější postavení dalšího holubníku před jinými důležítymi věcmi... ale pokaždé chtějí slyšet pochvalu, že .-) Přeji pevné nervy, hlavu vzhůru a vím, že to svým humorem zvládneš na 1* .-) Co se týče fotek bydlení - navodila jsi ve mě pocit přímořského letoviska, krása*** těším se jak hýbání s komodami vyřešíš, ale myslím, že když máš bílý základ, můžeš si barevné doplňky dovolit v pohodě .-) a malovaná komoda je vážně záviděníhodný kousek .-))

krásné dny a úsměv ve tváři
BOHDA píše…
ZUZANKO, ZDRAVÍM.
U VÁS JE POHODIČKA, VESELÁ.
UŽÍVEJ PODZIMU A MĚJ SE PĚKNĚ.
BOHDA
Letitia píše…
Šikovného muža máš. Len si ho hýčkaj a chváľ ;-)
Myslím to vážne, chlap na svojom mieste. Horšie by bolo, keby rozkopal a nechal tak... Aj ten televízor sa mi páči. Netreba to ani s romantikou preháňať ;-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...