co jsem si přivezla...

...z výletu!

Přeji krásnou sobotu blogerky a doufám , že jste se dobře prospaly :-)

Podělím se opár kouksků, které jsem si dovezla ze Švédska:


Nejprve jsem sehnala botky, přesně podle mé představy...no ale bez kabelky , která by k botkám ladila by to nebylo ono :-)




No a pak si vybíral botky můj muž (ne tohle si nevybral :-)), ale to je dámy něco...jakakoliv ženská co znám na něj nemá. On to má teda jen při nákupu bot...naštěstí! Nejprve dloooouho prohlíží, pak si zkusí jednu....pak jinou jednu....atd...pak zas prohlíží a vybere dvoje, požádá o druhé boty do páru a zkusí první pár...pak se prochází po obchodě....asi 10min., pak z bot vyndá vložky....a zase se prochází....pak udělá to samé s druhým párem...to si někdy říkám, že si prodavač řekne o částku za zápujčku bot na hodinu :-). Nakonec vše vrátí...jdeme na kávu....vrátí se do obchodu znovu obuje ...teď již pár - favorit...zaplatí a v nových botech odchází...a takhle to dělá VŽDY při nákupu bot :-)

No já si alespoň stihla vybrat páreček teplých bačkůrek:-)








Musela jsem si dovézt alespoň něco ...z obchůdku s doplňky do domácnosti...a jak jsem již zmínila ...náklaďák jsme neměli  (no a banku jsme taky nevykradli :-))...vyhrál to tento etažér, který se po rozložení naskládal lehko do kufru a nehrozilo, že  ho poškodí letecká přeprava :-)





A samozřejmě jsem si dovezla velkou spoustu inspirace....

...tak tady alespoň malá ochutnávka :-)


Mějte všichni krásný víkend!

Komentáře

Lezarts píše…
I tak se TI, do letadla vešel skoro poklad od Ali-Baby, nebo ABBY?:-)
Prostě paráda!!!
EvikHolik píše…
krása tedy hlavně ty časáky :-)
Room of karma píše…
Hej fina du!

Hoppas ni hade en fin tripp i sverige:)!
Åhhh, vilket flott tårtfat med mycket gott. Dom innetofflorna har jag också. Varma som bara den! Du kommer inte frysa i dom i vinter kan jag lova dig.

kram CC
Susie píše…
Lucinko, nějak jsem prošvihla Tvou cestu... úlovky z krásného Švédska jsou perfektní. Jak boty, kabelka tak i etažér... a časákové inspirace. A ještě něco... krásné vzpomínky... miluji, když je z čeho čerpat a nač vzpomínat... užij si to*** Krásné dny*** :-))
Unknown píše…
Ahoj Lucie, je příjemné nakukovat pomocí tvého blogu k vám domů. Chtěla jsem tě pozvat i ke mně na návštěvu:
http://vad-art.blogspot.com/
Právě to téma "kosmetika + outfit" mně taky zajímá, že bych o tom také do budoucna chtěla psát - ve smyslu, podělit se o zkušenosti a úlovky :-)
Hezký den.
Unknown píše…
No tak to jsou krasne vecicky, diky za inspiraci!
eL Familia píše…
Krásné úlovky, taky bych si dala říct:)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...