Krásný nedělní večer...

...přeji!

Tak včerejší návštěva kadeřníka dopadla dobře...podle očekávání...nikdo nic nepoznal :-)))
Ale to nevadí, já mám každopádně lepší pocit!





Včera jsme se vydali s mužem do kina, musíme na filmy s titulkama, protože můj muž je z Holandska a česky se sice domluví...ale film si užije spíš anglicky (...no jednou jsem sice vybrala film s titulkama v původním znění...ale byl francouzský...takže já se docela pobavila:-))) ) Protože naposledy jsme byli na komedii spíš pro holky... tentokrát vybíral můj muž...a tak to byla Mission impossible 4?...už nevím kolik :-)...no sama bych tenhle film nevybrala, ale nenudila jsem se, spíš jsem si říkala, jestli není naše práce trochu nuda  :-)))
Hned na začátku nás zarazilo, že v sále bylo trochu zima...ke konci filmu už nám byla docela velká zima...tak jsme se ptali obsluhy a bylo nám řečeno, že o tom vědí a pracují na tom...no co naděláme, tak jsme se šli alespoň zahřát teplou kávou...a jinak ...nás přeci hřeje mládí :-)))

Každopádně pokud se chystáte do kina do Letňan...tak teplé ponožky a šálu s sebou!

Přeji vám příjemný start nového pracovního  týdne!

Komentáře

Radush píše…
Ahoj Luci, tak mám konečně trošku času a doháním resty. Musím říct, že jsem se pobavila při čtení tvého příspěvku :D ... hlavně, že jste si to užili! Jo a ta azalka je nádherná, mamča mi předevčírem přivezla dva bílé bramboříky, tak se taky kochám. Květiny jsou potřeba :) Těším se na fotečky z párty :) krásné dny celé rodince, pa R.
Lezarts píše…
Neznám mnoho protějšků, kteří zpozorují nějakou změnu, jak na osobě, tak v šuplíku:-)). Ale kadeřnice to zvládla na jedničku. Co se týče kina, třeba tam schválně netopí, aby podpořili mezilidské vztahy, tím, že se budou návštěvníci více tulit:-D

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023