inspirace...

...fialová !

Zdravím blogerky! Jaký byl týden?

U nás velmi rušný a zaměstnaný...a díky počasí trochu aprílový:-)
Na víkend jsem koupila buřty...tak jsem zvědavá jestli se nám podaří letos první opékání...a nebo jestli nás počasí vypeče :-)

Poslední dny hledám inspiraci a informace ohledně realizace zahrady, hlavně bych chtěla letos dostat  na naší zahradu...šeřík, pivoňky a nějaké pěkně kvetoucí, popřípadě i něco dobrého plodící, stromky... a při tom hledání jsem narazila na internetu i na spoustu inspirace nejen do zahrady ale i do interieru a to díky fialové a růžové barvě , kolem které se to všechno točí...



...a tak kromě fialových kvítků v zahradě,  mě zaujala i fialová koupelna a kuchyň s růžovo-fialovým nádechem...




...šedo-fialová kombinace se mi taky moc líbí...





....a kdyby někdo nemohl bez fialové žít...



...jakou má asi auto barvu zvenku ?

Tak ...honem dopít kafe, vysprchovat a šup na zahradu...vychází slunce!




Přeji krásnou sobotu!





P.S. Moc díky za komentíky a moc mě potěšilo, že byl recept vyzkoušen a hlavně že vám chutnalo !


Komentáře

Anonymní píše…
Moc pěkná inspirace.Také fialkovou mohu...ale více prosperuji bílou.To auto je určitěš fialové.Je to trochu vidět u otevřených dveří.Pěkný den přeje Anna.
Unknown píše…
šedivá z fialovou je moc elegantní kombinace, hlavně do velkých a vzdušných prostorů, tam se mi líbí. Náš byteček by asi spolkla. Budu muset brzo taky zapátrat, jak to u nás letos osvěžit. A zahrádka, hmmm, :) držím palečky!
Lezarts píše…
Velice romantická a optimistická inspirace, do domu i na zahradu. Co se týče s pomocí jak na zahradu, stav se, mám doma odborníka (sice není autorem Versaille, ale jiných zahrad tam i tady):-D Ale teď, už taky rychle, natahuji rukavice, beru motyku a jdu šimrat záhony!
Anonymní píše…
Tak to je krásná inspirace. Fialovou mám moc ráda, začalo to láskou k levanduli a pokračuje to koupelnou, záchodem a oblečením také ve fialové. Můžeš ke mně mrknout, tam tu fialovou koupelnu mám taky vyfocenou. Díky za krásné obrázky. Pěknou neděli Slávka
Jo, a ještě dotaz: Jak jsem procházela tvůj blog, zaujalo mě krásné kormidlo u Adámka v pokojíčku. Taky mám doma jednoho piráta či kapitána (dle nálady), jeden čas jsme sháněli kolovrátek, nebo malé dřevěné kolo, ale nesehnali.. Kdepak se dá sehnat, jestli můžeš prozradit?
Lucie Living píše…
Lezarts, díky za nabídku...u nás je to trochu složitější, protože ještě není vše kolem domu hotovo a určitě se bude něco ještě předělávat , takže nemáme konkretní prostor pro úpravu...vždycky je to tu a tam kousek a i tak hrozí , že další rok se to bude zrovna na tom místě kopat...no holt pořádný plán z mého muže nedostanu:-). Tak letos to bude jen roh zahrady o kterém si myslím, že už by se snad na 95% měnit neměl :-). Ale odborníka závidím! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdislavo, určitě zajdu na tvůj blog. Ke kormidlu jen...hledala jsem na netu přes google ...heslo : kormidlo eshop...a vyhledávat v obrázcích, původně jsem měla objednané jiné , ale z eshopu mi napsali , že ho dodavatel zdrazil z 800 na 1250...tak jsem to zrušila a pak honem pátrala znovu a tohle bylo za 900 , ale už jsem nenašla přesně název eshopu....jen info o tom že to top trans veze ale určitě nějaké seženeš přes to vyhledávání. Přeji pěkné dny!
Anonymní píše…
Přeji hezkou neděli milá Lucie,díky za inspiraci.Tak fialovou v tomto provedení(jako dveře,apod)jsem ještě neviděla,ale musím říct,že je to SUPER.
Žaneta
Anonymní píše…
Tohle by byla inspirace! -> http://www.idealhomeshow.co.uk/show-information/ ;)
Amelie píše…
Krása, fialovou mám moc ráda. Jen na vůni šeříku mám alergii.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...