Jarní únava...

...tak to je teď moje kamarádka...no kamarádka asi  ne, protože všechno,co bych chtěla stihnout a nestíhám...svádím na ní :-)))



Zdravím blogerky! Jaký máte týden?








Já jako vždy, velmi zaneprázdněný, u nás venku, se pracuje , jak o život,  na úpravách pozemku a muž je nemocen...no jako vždy ...neleží...to on totiž neumí! 

Všichni pomocníci a pracovní síla si během dne dělají kávu a občerstvení...to zní velmi "vznešeně" :-) ...dělají si kafe a sváču...u nás v kuchyni...do které chodí přes obývák a nezouvají se...takže u nás doma to každý večer vypadá skoro stejně, jako u nás na zahradě !



Venku mi v květináčích vyrostlo konečně to, co jsem nedávno zasadila...tedy cibuloviny...a opravdu, moje květináče nejsou  žádná paráda...takže jsem alespoň uřízla pár, přesněji tři, tulipány, které se zdají být stejného druhu a dala jsem je do vázy...doufám že rozkvetou, protože v květináčích rostou již dlouho a pořád vypadají stejně...



...tak uvidíme :-)


No a ještě pár fotek z týdne...


...takže, můj syn si hraje na rodinu...on je táta , starší kamarádka máma a mladší, je jejich mimi...když jsem se ho ptala, na co a jak si hrají...objasnil mi to i s vysvětlením, kde mají kuchyň , pokoj a ložnici...a hlavně místo kam chodí táta každý den "do práce" :-)

Už jsme vyndali a oprášili gril...mňam...Adinka roste jako z vody..a to doslova :-))) ...po vodě je stále jako vzteklá...teď chodí sama k potoku a vrací se o dvě kila bláta těžší :-)
Adík ráno, s jeho aktuální hračkou...farma :-) Z toho bude mít radost moje sestra, je to hračka po jejích dětech a u všech dětí , včetně mých "instantních" byla vždy velmi oblíbená...a Adík si s ní konečně hraje tak , jak má :-)

No a koláč..jen za syrova..po upečení to šlo takovým fofrem , že jsem si ani nestihla udělat  obrázek!



Tak pěkný zbytek týdne přeji...a já vkládám naděje do týdne , kdy máme školení s názvem " time management and self motivation " což doufám bude aplikovatelné i na soukromý život...protože v práci to stíhám a doma ne!

Mějte se krásně!

Komentáře

Amelie píše…
Já taky nic nestíhám. Ale kytičky máš nádherné. Můj týden nezačal nevalně, ale budu se snažit z něj vykřesat něco lepšího. Krásný večer.
Věra píše…
Luci,jak je venku hezky tak taky nestíhám a jsem utahaná jak kotě:-)Jak já se těším až bude i u nás kolem baráku hotovo...ha ha to si počkám:-)
Nádherné fotky!Moc zdravím:-)
Monika píše…
Mila Luci, me vcera vecer skolila chripka, boli me v krku a jsem cela rozlamana, to jaro nam dava zabrat :)) Tulipany jiste rozkvetou, uz ted vypadaji moc hezky! Preji at to na zahrade hezky "odsejpa", deti at si pekne hrajou a konec tydne se vydari. Zdravim, Monika
Thelma Louise píše…
Thanks..:))

qute dog and beautiful flowers..:))

happy easter..)
Unknown píše…
Páni tak to u vás aspoň žije a nenudíš se:-)Krásné tulipánky!Michaela
Lezarts píše…
Je hezké si říkat, že ten "binec" je nutné zlo, před následovnou krásou, ale kdo to má uklízet? Znám, často jsem si říkala, že si nechám voperovat natrvalo gumové rukavice na ruce i nohy:-( A ta únava, je ze stresu, ze situace na kterou se koukáme:-)v dojmu, že všechna naše snaha je marná. Ale uvidíš, vše se jako v pohádce v dobré obrátí:-D
Přeji hezký w.e. i když to nebude, žádný pařák!
Unknown píše…
Ahoj Luci, no vidíš, u nás taky pracovně, však už jsem psala. Tento týden nám dělají balkón, je to opruz, ale bude nádherný. :) (dá li se to o panelákovém balkoně říci, nicméně po tolika letech čekání KONEČNĚ! A v létě budu mít kam šoupnout prcka. A po bytě se nám naštěstí nikdo necourá. Dneska jsem navštívila Ikeu, abych si to u nás opěknila... :D hnízdění jak vyšité. pevné nervy přeju a krásné jaro!!! Výsledek bude za to!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...