pohodový den...

...a jedna recenze!

Přeji pohodový večer!

Dnes jsme byli s Adíkem doma, protože v neděli jsme, asi z tepla, dostali oba bolení v krku a po ránu nám do řeči moc není...ale během dne se to naštěstí rozmluví :-) Dozvěděla jsem se , že v práci jsem o nic nepřišla neboť bouřka shodila server a nic nefungovalo !

A tak jsme si to s Adíkem užili!


Ráno jsme si připravili ke snídani palačinky...



...jak vidíte zesvětlení stolu se nepovedlo dle našich představ...stůl je sice světlejší, ale opravdu jen minimálně...


...Adík má nejradši palačinky s javorovým sirupem nebo máslem se skořicovým cukrem...a já je mám nejradši bez náplně :-)




Tak a teď k té recenzi...
...když jsme před nedávnem začali uvažovat o koupi sušičky,
 četla jsem si na různých internetových stránkách , názory lidí  kteří ji mají , většinou to byl výčet plusů a minusů. Já sama , jsem měla zkušenost pouze se sušičkou , která byla součástí pračky a tu jsme víceméně nepoužívali , když jsem bydlela v paneláku. Používala jsem ji jen v případě, kdy jsem věděla, že nebudu mít čas prádlo po vyprání hned vyndat a tak aby nechytilo zápach nastavila jsem program se sušením. Prádlo z ní ,bylo sice suché, ale téměř nevyžehlitelné...musela jsem ho znovu značně navlhčit. Tato moje zkušenost ovlivnila můj názor na sušičky na dlouhou dobu...pak jsem měla možnost sušičku vyzkoušet na dovolené ve Švédsku, kde jsme byli s naší sestavou 5ti chlapečků na dva týdny a od té doby jsem o ní začala uvažovat.
Tak  a teď ji mám a všechny plusy musím potvrdit, prádlo je nadýchané i bez aviváže, voní, nemusí se žehlit (už 3 týdny jsem nesáhla na žehličku, krom při žehlení pruhu laminátové desky pro spodní koupelnu :-) , tedy v koši na žehlení mám jedny kalhoty,a jedno povlečení na postel  ...fakt super! , navíc prádlo vždy odchlupí takže prádlo je opravdu pěkně čisté .Sušička je samozřejmě inteligentní a tak si podle váhy prádla sama upraví délku programu a mohu si buď posunout čas kdy začne sušit a nebo nastavit program tak aby po dosušení prádlo protáčela a větrala ještě  až 8 hodin...to abych ho případně nemusela žehlit :-)

Tak a k mínusům...hodně žere... no zatím se to moc nepozná ale věřím, že to asi mínusem prozatím zůstane, častým mínusem bylo i to, že se prádlo dřív opotřebí... 
... tak to u nás určitě! 
Protože pozoruji např. tričko , které měl Adík poslední dobou na sobě vždy tak minimálně 2x týdně čisté , by jinak pěkně polehávalo v koši s prádlem alespoň 14 dní :-))), tak nevím jestli to "rychlejší opotřebení" počítat do plusu nebo do minusu :-)

Teda to jsem se o ní rozepsala...no holt z ní mám radost !





Na závěr ještě potěšení pro oko...

...z toho že nám kolem domu hojně roste tohle kvítí mám velkou radost a docela by mě zajímalo jak se sem dostalo...nikdy dřív tu kolem nerostlo!


Zítra začíná prodloužený víkend, tak si ho užijte !

A


Komentáře

Ilona Ř. píše…
Lucko,
to už si během pár dní třetí od které slyším takovou chválu na sušičku !
A já holka hloupá, když mi byla nabízena jako součást standartního vybavení domácnosti jí považovala za nadstandart a teď by se mi ták hodila !
Žehlení mi až tak nevadí / až na ty košile/ , ale v těchto vedrech to je za trest .
Krásné svátky !
René píše…
Ahoj Lucko!
Zdravím Tě po dlouhé době. Domeček Ti pěkně vzkvétá, co stále sleduji. AŤ vzkvétá nadále... Přeji krásné léto!Renata
Lucie Konečná píše…
Já jsem ze sušičky taky nadšená. Když v létě chci šetřit proud a dám prádlo normálně uschnout, tak už rodina protestuje, že je všechno škrábe (vadí jim to hlavně u spodního prádla). Sušička rozmazluje. Prádlo z ní je hedvábný.
Lucie Living píše…
Ilono, to že Ti žehlení nevadí, upřímně závidím...pro mě je to za trest i v zimně :-).
Lucie Living píše…
Moc díky René!
Lucie Living píše…
No přesně...já to hedvábný prádlo taky můžu...takže suším i když je venku 30, ale muž brblá a navíc má radši "škrábavý" ručníky :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023