dalo by se říct...

...že nestíhám!

Krásné ráno blogerky!

Užíváme si prázdnin plnými doušky, teplo nás sice trochu zmáhá, muž se snaží skloubit práci a dovolenou a mně se tu hromadí děti a mladí.
Předevčírem kluci zprovoznili vířivku, kterou se jim podařilo přestěhovat a tak jsme museli vyzkoušet jestli vše funguje, i přesto, že jsme zapnuli  topení, voda se ohřívá pomalu a tak chladné vody s bublinami využili během dne jak malé děti, tak v podvečer (to už byla teplejší) my s mužem a v noci se do ní( to už teplota doce stoupla), naložili velké děti  a vymysleli , že se druhý den pojede do aquaparku...
...a že tedy u nás budou všichni spát v domečku (nakonec skoro nespí a v ranních hodinách se někteří odeberou do domu, takže kolik tu je nakonec lidí nevím)....
...a pak pojedeme brzo, všichni jedním vozem...
...naštěstí nás hlídka policie minula, ale asi by nás mohli označit za pašeráky lidí, když nás jelo v autě pro 7 celkem 9 , nejmenší Adam zabíral nejvíc místa, protože měl sedačku, ale my ostatní jsme si užili cestu na půlsedačkách :-)))

Vzpomněla jsem si na dětství, doby kdy se jezdívalo bez dětských sedaček, cestou k vodě, auta našlapaná dětmi a v lepším případě vyfouknutými kruhy a loďkami, po okraj ,bez ohledu na počet míst ve voze :-))) A to ještě můj tatínek jeden čas musel svazovat u našeho zeleného wartburgu zadní dveře k sobě, aby nám někde v zatáčce nevypadly :-)))
O tobogánech se nám mohlo jen zdát a vlastně asi ani to ne, nadšeně jsem si každé léto spálila pozadí o gumu nebo lino na nějaké té klouzačce do rybníka , kde si s sebou člověk nesl kyblík s vodou aby mu to jelo, občas to ale nejelo:-)


A protože nestíhám, tak jen pár fotek z uplynulých dní...

nápad opřít terč na šipky o dům, jsem po prvních dírách v omítce zatrhla :-)



druhý pokus  o umístění terče už byl lepší:-)


...dnes nás doma spalo málo, tak běžím poklidit kuchyň, umýt asi tisíc bot od bláta, vyprat asi tisíc ručníků, vyluxovat uschlé bláto po celém domě, vymyslet co budeme jíst, dokoupit zásoby jídla a hlavně zmrzliny, opět opravit síť na trampolíně a ...
...no ono se ještě něco najde!

Mějte krásný den!



Komentáře

Unknown píše…
Luci,jsi fakt zena cinu,ale co..zas mas dobry trenink a pak ti jedno ditko po prazdninach bude pripadat zas jako dokonala pohoda a nuda,,treba.Kazdopadne je super,ze to u vas zije,jen by to asi chtelo pani na uklid,hi,hi...Krasne si zivate leto,posilam pozdravy.
Ivana píše…
To vypadá na parádní prázdniny! :-)
My jsme měli wartburga žlutého :-)
Anonymní píše…
Vy si užíváte :-)...
Hned po prohlídnutí fotek mě napadlo, že šipky na nové fasádě bych nestrpěla. A když jsem přečetla komentáře k fotografiím zjistila jsem, že nejen já. A terči to pod stromem stejně sluší víc... Renča
Lezarts píše…
To vypadá, že po prázdninách, budeš potřebovat zajet se zregenerovat do lázní:-D
Anonymní píše…
Ahojky "zatím" Luci :-), ode dneška Ti totiž budu říkat Miss Ellie..páčto to už není mlýn, nýbrž Southfork :-))..akorát nevím, proč tam s Tebou bydlí Gulliver (reakce na předminulou reportáž :-)), místo Jocka ?!? Žaneta :-)
p.s. ta fotka se svícnem a zelenými máky je hóódně dobrá :-)
Lucie Living píše…
Katko, to jo, to bude najednou nuda :-))) A žije to tu ...hlavně večer...teď brzo ráno to naštěstí skoro všechno shrní :-))) No a paní na uklid by se teď šikla, jen by mohla dostat šok z dětského pokoje:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ivano, díky, taky bych chtěla takový prázdniny :-))) Krásné dny! P.S. s wartburgama byla sranda:-)
Lucie Living píše…
Renčo...užíváme :-))) Taky si myslím , že terč pod stromem vypadá líp :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
No Lezarts, nějaký ten odpočinek by se hodil :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Žaneto, díky...ale tuším , že Sothfork jim někdo uklízel :-))) Moc děkuju a přeji krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...