i muži mají...

...své dny:-)

Krásné pondělí blogerky!

Včera jsme jeli koupit nějaké drobnosti, na sebe dětem...


...taky jsem nepřišla úplně zkrátka :-)))

Ale moji chlapci se tentokrát rozjeli....



...když si kluci hodně dlouho zkoušeli sportovní obutí a oblečení, Adam si začal sám od sebe vybírat taky, boty celkem trefil (dokonce si sám řekl prodavači aby mu dal dvě stejné, protože prý to tam mají špatně a ty dvě boty k sobě nepasují - vystavené vždy levé :-)))  ), ale na tohle triko si ještě bude muset počkat :-)


Jak vidíte tašek máme požehnaně a všechno co bylo pro mě je na horním obrázku, takže opravdu  i chlapi to umí v obchoďáku roztočit :-)...


...bot není nikdy dost :-)...



...když nakupovali nožíky, tak už jsem jen seděla před obchodem a čekala až pojedeme domů ...
... vedle v parfumerii už jsem měla nakoupeno...
...a někdo musel hlídat tašky , že :-)

A co vy, taky si u vás doma chlapi někdy rádi zanakupují a nebo je to velká dřina dostat je do obchodu po tom, co se jejich současné kousky téměř rozpadají ?

A ještě jsme stihli kino, muži byli na Wolverine a my s Adamem...


...to neuhodnete :-)))

Byli jsme poprvé v "novém" obchodním centru Černý most a myslím, že ta velká rekonstrukce mu opravdu prospěla, jen škoda, že na toaletách pro tak velký obchoďák fungovalo jen jedno dámské WC... na první pohled jsem si myslela , že tam něco rozdávají, když je tam tak narváno:-)))

Mějte prima den!

P.S. moc díky za komentáře, snad se večer dostanu k odpovědím !



Komentáře

B je správně, Lucko. Dostat mýho nejstaršího chlapa nakupovat oblečení je horor, který á potom pokračování v obchodě :-) Krásný den!
Unknown píše…
Lucie, Vas styl psani je opravdu velice mily, az se clovek neubrani smichu :) dekuji! At se Vam dari a prijemne pondeli preji. Marketa
Lucie píše…
Taky to mám s chlapem tak, že dostat ho nakupovat je úkol hodný mistra, a nakupovat s ním je úkol hodný pevných nervů (unaven a otráven po vstupu do prvního obchodu). :-) A náhodou, úlovky z první fotky vypadají suprově, takže by mi nevadilo tolik tašek pro chlapce!
Šárka píše…
moji chlapi nakupují moooc rááádi.oblečení si objednávají přes internet.muž mi přes týden každodenně nakupuje i potraviny a vlastně vše co potřebuji.služebně procestuje kde co i svět,tak si vždy napíšu co potřebuji.nemusím tak jezdit a shánět sama.o víkendu taky občas zajedeme do těch center,ale mě to moc nebaví,těch lidí všude.na netu seženu cokoliv a je to rychlejší.krásný sluníčkový den
Lucie Living píše…
Báro, no jo , u těch mých chlapců to taky není pravidlo :-))) Přeji prima dny!
Lucie Living píše…
Marketo , moc díky :-), moc jte mě potěšila ! Mějte krásný nový týden!
Lucie Living píše…
Lucie , no to já si nestěžuju, udělala jsem si velkou radost!!!!...jen to větčinou bývá množstevně obráceně :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ha , tak to se fakt moc nevidí, gratuluji :-))) No já oblečení nakupuju raději v obchodě, kolikrát se mi něco na pohled líbí , ale pak ten materiál není ono. Přeji super start nového týdne!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...