váza a svícen...

...ve standardní velikosti!

Krásný večer blogerky!

svícen IKEA, váza BoConcept

Na tenhle svícen už jsem si myslela hodně dlouho a měla jsem ho v ruce téměř při každé návštěvě v IKEA, tak už je na komodě:-)...



...a vázu jsem koupila včera , když jsme do obchodu  značky BoConcept zavítali , podívat se na sedačky...
... muži mého života totiž mívají kolem 2m, vlastně minimálně 2m ...pod to nejdu :-)))...
...ale je to značně nepraktické pro bydlení...
...nic jim není...
...oblečení je buď krátké ale jinak akorát  a nebo akorát dlouhé ale moc široké...
...a vlastně tak je to se vším...
...proto máme doma dveře na "jeho" míru (ze začátku jsem si připadala jako Alenka v říši divů při jejich otvírání :-))) )...
...taky v koupelně jedno umyvadlo níž (vlastně normálně pro mě) a druhé mám skoro pod nosem...
...o tom , že pokud si u nás zajdete na toaletu a ty 2m nemáte, vrátíte se do dětských let, kdy jste si mohli na onom místě pohupovat nohama :-)))...
...no a protože mu nic není, není mu ani žádná ze sedaček, která se mi líbí (a upřímně - mě jsou skoro všechny :-) )...
...takže naše hledání sezení bude velmi náročné, ale jsem celkem zvyklá...
...znáte přísloví "kdo má židli , ten bydlí"?...
...tak s prvním mužem jsme židle dlouho,dlouho, dlouho neměli a tuším, že nakonec jsme používali plastové zahradní...
...a se současným mužem ,máme provizorní, už cca 10 let ...
...tady ale musím uznat , že ač stála jedna ani ne 300,- (pro změnu skládací, cestovní) , tak se na nich sedí výborně:-)))

Ale novou sedačku, prostě nějakou musíme koupit, tak to nevzdávám...



...a prozatím si dělám radost drobnostmi... 




...u kterých opravdu nezáleží na tom...




...kolik cm jejich uživatel měří :-)...




...a dokonce se mi občas podaří domů propašovat věci standardních velikostí :-)))




Přeji pohodový pondělní večer!



Komentáře

Unknown píše…
Luci,vim,ze to k zasmani neni,ale docela jsi me pobavila s tim zachodem a tak a predstav si,ze nase teta se strejdou zas meli opacny problem,shaneli sedacku ze ktere by prave tema nohama nepohupovali,no kazdy ma holt jine problemy.
Me se ale moooc libi,ze ty jsi zena otrla a umis si opravdu delat radosti a to stylove a ja nejsem z tech,kteri neuznavaji jiny styl,nez ten svuj romanticky,libi se me vse,co ma vkus,resp.jejich majitel a u tebe se me tve dekorace moc libi.
Ta váza je nádherná! Já mám doma chlapa těsně pod 2m, tak vím, o čem mluvíš, teda píšeš :-)
No, mimo standart jsem z nás dvou větší já. Můj muž narazil sin na problém, když si chtěl ohřát jídlo v mikrovlnce...ta byla vysoko na lednici. No a já pokaždé, když sedám do auta musím upravit sezení. Mám pocit, že je to takové to dětské autíčko z lunaparku :o)))
Sedací souprava...tak či tak...je velký problém, tak přeju šťastnou ruku při výběru a nevzdávejte to! Krásné dny :o)
Martina píše…
Lucko, tak to je pěkně napsáno :)). U nás je to také trochu jinak, jsem o pár cm větší než manžel :), nebo spíš mám delší ruce a nohy, takže občas brblá, že nedosáhne na police a skříňky, kam se já na špičkách v klidu "zhoupnu" a v autě také pořád přeštelováváme, ještě že si to auto samo udržuje v paměti..Ale tohle už musí být občas oříšek, tak držím s výběrem sedačky palce ;) a už jsem zvědavá, jak to dopadne. Váza je úžasná!A svícen konečně vidím na českém blogu, moc mu to u Vás sluší. Krásně sladěno. Moc zdravím, Martina.
Šárka píše…
lucko svícen a váza hezké.není to sice můj styl,ale k vám se to moc hodí.jen jsem teď psala Evičce jak se mi u ní líbí ty dva bobky na sobě.ty na nich máš kožešinu,Evča květináčky.no budu od vás kopírovat :)))
Anonymní píše…
Já se připojuji k dlouhánům, přítel je též menší. A po jeho bývalé pikomanželce mi tu zbyla pikokuchyň a já zanechala na svém předchozím působišti Korynu zvýšenou o 5 cm. A tu obývá nynější paní asi 160cm. To nevymyslíš...ahoj všem do údolí...VOKOPKA
V. píše…
Luci, velmi krásný design...Pa Věra
Eva píše…
Úspěšný nákup Luci:-)....a na sedačku taky jednou dojde. Chce to trpělivost, hledat a zkoušet. Tak ať se daří. Eva
pajushca píše…
Lucko, my jsme rodina vysokých a když rodiče sháněli sedačku, tak koupili v Polstrinu v Hradci Králové. Máme ji na vysokých nožičkách a když přijde návštěva menšího vzrůstu, můžou houpat nohama. A třísedák je opravdu hodně dlouhý :-)) Tak ať se vám daří s výběrem. :-)
Lucie Living píše…
Katko , moc díky! Jestli jsem to dobře pochopila, tak ale teta i strejda jsou menšího vzrůstu...tam je zase výhoda, že se shodnou že to chtějí malé :-)))... setkání prcka a dlouhána v partnerství je pak při výběru nábytku dost náročné:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro moc díky! No jo co naděláme :-) Krásné dny přeji!
Lucie Living píše…
Aranel, díky! No a auto...pokud si někdy náhodou vezmu auto mého muže , musím si ho nejprve 2 hodiny přestavovat, ale to on to moje taky :-))) A ano , výběr auta je taky problém, minulý rok jsme málem jedno koupili, ale pak se v něm jel projet a bylo mu "malé" :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino, tak u nás máme pěkně v pohotovosti stoličky a štokrlata, jinak bych byla taky nahraná :-))). Moc díky za pochvalu mých nákupů :-)))



Vokopko, no to u nás máme tu kuchyň taky výš...ale 90% času tam trávím já...takže paní si určitě zvykla :-)))


Mějte krásné dny dlouháni!
Lucie Living píše…
Šárko, bobky jsou moc fajn...taky jsem si říkala pokaždé když jsem je viděla v nějakém interieru, že je koupím...pak jsem měla zase dilema, že je to dost profláklá věc a má je každý...ale nakonec je mám a svoje místo si najdou vždycky :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věro , moc díky! Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Evi díky! No na ni bude muset dojít....ale asi budeme muset odste'ěhovat tu současnou...aby nebylo na čem sedět...ale to by sme mohli skončit taky jen s těma bobkama z IKEA :-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Pajo, díky za tip...máte výhodu že jste tedy asi vysocí všichni:-)))...kouknu na to. Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...