zase něco...

...od nás!



Prší, celkem vytrvale, což dělá moc dobře zeleni a přírodě, která nám už zase ukazuje, že má navrch.
Sekat trávu, tak jak bych si to představovala, nestíháme :-))).
Jednak roste děsně rychle a pak nám zase stávkovala sekačka, tak jsem zvědavá jak to tu po tomhle týdnu výživného deště bude vypadat.

Moje energie je stále ještě podbodem mrazu a donutit se něco dělat, je nad mé síly.
Samozřejmě udělám co je nutné a nezbytné, ale jinak mě nic nebaví a netěší,  nic moc nefotím, přijde mi skoro všechno zbytečný a nudný.
Chybí mi nadšení se kterým se obvykle pouštím do kdejaké činnosti, která je sice kolikrát i zbytečná, ale třeba i jen hezky vypadá, prostě jiný stav tak jak má být :-))).
Ale jsem otrávená z toho jak jsem pořád otrávená.
Tak snad ještě pár týdnů a bude líp.

Radost mi ale určitě udělali dárečky od holek ze soboty...


na plakáty od Šárky musím dokoupit rámečky, čokoláda od Martiny
 je už snědená (hodně dlouho :-)) a moc se těším na to, že vyzkouším kosmetiku L:A BRUKET, která má moc pěkné obaly, mýdlo od Sandry musím dát mezi složené prádlo nebo ho někdo doma ochutná (Adam už se ptal jestli je to sladkost :-))) ).

Radost mi taky dělá zahrádka, hlavně teď, když prší a není třeba zalévat :-)))...




...sice jsem pro letošek měla mnohem větší plány , ale nakonec jsem ráda, že roste alespoň něco :-).

Taky doufám, že déšť udělá dobře čerstvě osazenému svahu...


...jsou tam většinou půdopokryvné keře a pár jehličnanů, dokonce to vypadá, že se ujal smrček , který jsme měli přes vánoce na terase:-).

Doma se nic moc nemění, protože mě nic neinspiruje, štve mě to, ale jediné co mě nakopne zvednout se a jít udělat něco pro sebe, je to, když dostanu chuť nebo hlad na něco konkrétního, jinak mi nedělá problém usnout několikrát za den na gauči a to chodím spát třeba i v osm:-).
A vlastně trochu se to doma mění...


...z obýváku se pomalu stává hřiště:-).


No a jediné co mě vytrhne z pocitů marnosti je naše zlato...


...které mě občas obšťastní svými třemi kroky...


...ještě hodně nejistými, ale jsou tam !

A prostě  tím , že je ...


...poslední dobou musíme vymýšlet čím dál tím víc zábavy, baví ho nákupy a hrát si venku, na písku a nebo v trávě, ale musí se hodně hlídat, ochutnal by opravdu cokoliv :-))).


A po dlouhé době zase topím v krbu...


...letos poprvé si užívám ten luxus, jen tak si přitopit, když venku zrovna není slunce, jinak totiž dost dlouho netopíme vůbec, ale doufám, že to nebude na dlouho a sluníčko se zase vrátí, dělá mi dobře chodit venku dlouho a nejlíp s nějakou svačinou v zásobě :-).

Blíží se prázdniny a tak dolaďujeme plány, které se pak stejně změní (známe se :-))) ), ale jsou věci, které jsou už dané, letos bude dámská jízda s dětmi v Chorvatsku, Adam už se těší a já taky ...bude to mazec:-). 
Doufám, že klapne výlet do Švédska a Adam by měl jet na první seriozní tábor do Krkonoš. Doufám, že se mu to bude líbit, já jsem jako malá jezdila na tábory ráda, on miluje kolektiv od mala a těší se tam, tak uvidíme.
No a do našeho" letoviska" už se nahlásilo tolik synů s kamarády, že si na to asi budu muset udělat tabulku, abych věděla kdo tady kdy je :-))).

Tak a teď si jdu zase vydatně odpočinout :-))).

Mějte prima dny!




Komentáře

Anonymní píše…
Luci, máte můj obdiv. A ten jiný stav jste měly asi úplně stejný. Také jsem byla bez začátku bez nálady, bez nápadu, totální výpadky ve všem, chodila jsem spát se synem v osm, někdy v sedm. Doma máme také pěkné hřiště. Ale vůbec si nedovedu představit, jak bych zvládala být teď těhotná (děti pět let a 17 měsíců). To bych tou únavou snad ani nedala, věnovat se jim. A ještě plánujete dámskou jízdu s dětmi a bříškem, jste živel. Já byla právě při druhém těhu v Chorvatsku v pátém měsíci a bylo to dost únavné. Ale i tak příjemné. Tak sluníčku, odpočinku a prima náladě zdar! Katka
Lucie Living píše…
Katko díky, no já spoléhám a doufám, že ještě tak max. 3 týdny a těhotenství bude zase jako ta předchozí (Ťuk Ťuk) a dámská jízda s dětma byla plánovaná vlastně ještě před tím, než nám to takhle pěkně s mužem vyšlo :-))), pokud bude těhotenství v pohodě, tak snad nebude problém a Adam se tak moc těší a já vlastně taky , jsem ráda, že ty naše letní holčičí dovolené dáváme i přes další přírůstky :-))). Díky a krásné dny!
Amelie píše…
Noo, tak já se cítím podobně spavě a mizerně, ale těhotná určitě nejsem... Mooc gratuluji!!!
kavanzo píše…
Zrovna náhodou držím v ruce stejný Muminkovský hrneček, tak mě to pobavilo :-). Počasí je přesně tak na zachumlání, takže žádné výčitky a pěkně odpočívat :-).
Krásný den. Petra
Šárka píše…
Lucko moc ti přeji ať se ti zase vrátí energie a ta správná nálada na focení . Celkem mi tvé příspěvky chybí . Jinak moc závidím ten déšť který k nám na boskovicko stále ještě nedorazil . Stále musím zalívat . Měj se moc hezky , Šárka
Anonymní píše…
Milá Lucka,všetko je v najlepšom poriadku,aj to tvoje ,,ničnerobenie ,, :)))
...dnes,ked som sa modlila za Dorotku,lebo v tom čase odmaturovala,som si uvedomila ,že som ,,doma,,
28rokov cca,?!?!?!?!...takto je to napísané ale OBSAH je úplne INÝ :)))
...a tak je to aj s tvojim OBSAHOM NIČNEROBENIA :)
...Máš peknú záhradku,skleníček,ako sa dá zohnať ?
Malý je milý a milé je aj to DOZARIAĎOVANIE obývačky :)
...opatruj sa ,rozmaznávaj,a moc neplánuj...lebo človek mieni a Pán Boh mení :) pa !
Veronika píše…
Milá Luci, leden a únor byl u mě hodně podobný, ještě k tomu jsem potřebovala být v těsné blízkosti záchodové mísy. ;) Taky mě dovedla potěšit snad jen malá a nezajímalo mě nic než to, kdy mi zase bude dobře. Týdny se překulily a teď mi je fajn, i když s tou energií to stejně nějak není ono. Do Chorvatska k moři vyrážíme už za čtrnáct dní a moc se těšíme... :) Mějte se hezky a ať to u Vás trvá jen ty tři týdny, Veronika. :)
Hotpop.cz Žanet píše…
A já si myslela, že tuhle absenci energie mám jenom já... Takové ty prázdné dny.... Obdivuji váš foliák! Moje bedýnka ještě stále zeje prázdnotou :(
Anonymní píše…
Krásna úroda, Lucka, želám, nech sa čím skôr dostanete do "normálneho" stavu, rada chodím na Váš blog ... malý je rozkošný, teraz sa narodil a už chodí ... čas letí ako bláznivý ...

Silvia
V. píše…
Luci, já prošvihla absolutně velkou zprávu. Tak gratuluji, ale sama jsem měla děti po 18 měsících a druhá dvojka vyšla přesně po dvou letech. Nebudu strašit, ale je to mazec. Ne, že ne. Ale, přežila jsem to já i jiné, dáš to taky. Já bych ti moc přála holčičku. A aby byla tak krásná jako Max! ♥
Anonymní píše…
Milá Lucie, držím palce, ať nenálada brzy odplyne a ať přijde zase chuť dekorovat a výletovat :) ..zdravím A.l
Zizi píše…
Prekrasny interiér.
NESTO píše…
To je jasný, že to bude dobrý. Tělo si holt říká o odpočinek;-). Krásný dárky, musely jste mít fajn holčičí den!
Unknown píše…
Luci...tehu s Any se starosti o dvojčata byl pro mne naprosto odlišný od tehu s dvojčaty takže nake drimani prez den neexistovalo..tudíž mazec.obdivuji ze plánuješ more...Já se v tehu bala.Taky snad az kluci přijedou budou zas pomáhat. ..tak odpocivej co můžeš.
Anonymní píše…
Milá Lucko, moc gratuluju a celkem i závidím tu únavu, já po druhé unavená nebyla, zato jsem objímala mísu 24/7 do konce šestého měsíce... podívat se na svět přes foťák znamenalo další vlnu mořské nemoci :-) A proč vám to píšu? No... mám syna narozeného 10.4. a dceru na Štědrý den... těší mne, že někdo plánuje stejně "šikovně", jako já :-))) Přeju krásné a pohodové dny, Katka
Anonymní píše…
Lucko,přeji,aby příval energie brzy dorazil.Přeji hodně pohody a klukům sestřičku,která je určitě na cestě....Mám děti od sebe o 16 let a tak tyhle problémy neznám.Pokud budete v pohodě,tak je dobře,že jedete k moři,hlavně jak píšete,že Adam se těší....Moje kamarádka taky byla v létě v Chorvatsku a měla termín taky v prosinci a zvládla to v pohodě.
Moc se mi líbí Váš foliovník,Nikdy jsem takový neviděla.Můžu se zeptat odkud ho máte?Eva
Anonymní píše…
Luci, držte se, ať se brzo vrátíte do "normálu", malej je zlatíčko.. a ta vaše zeleň je opravdu nádherná.
Olga
Lucie Living píše…
To je náhodička, ale že z něj chutná , co ?! Krásné dny!
Lucie Living píše…
:-))) Amelko díky, ale já to mívám taky i mimo těhotenství, ovšem teď je to už dost dlouhý. Krásný dny!
Lucie Living píše…
Šárko děkuji moc, já doufám, že už každým dnem, ani mě nebaví být bez nálady a chuti k čemukoliv:-))).
Lucie Living píše…
Alenko tak s tím plánováním...to známe:-))), však ty své plány beru vždy s rezervou.
Skleníček dovezl muž časně z jara z lidlu....a měl vzít dva :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Veroniko , tak já musím být naštěstí jen poblíž lednice , spíže a kuchyně :-))). Užijte si dovču a už se těším na report na blogu!
Lucie Living píše…
Foliak koupil muž v lidlu. Moc díky, taky mám ještě dvě prázdné, ale musím to napravit:-). krásný dny!
Lucie Living píše…
Silvia, letí to fakt hrozně rychle a s dětičkama ještě rychleji:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko moc díky, mě to je jasný že to bude mazec:-))), ale zase budou parťáci (snad :-))) ). krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky , doufám že to bude každým dnem !
Lucie Living píše…
Zizi moc dkuji!
Lucie Living píše…
Lucie říká, přímo křičí :-))). Jo jo , holčičí den stál za to! krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko , tak pokud vše probíhá tak jak má tak možnost naložit se do moře či jiné vody je v těhu snad to nej :-))). No jsem na to léto zvědavá:-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
:-))), Katko tak to mě pobavilo...já budu doufat, že to klapne dřív než na štědrý den...ale holt příroda je příroda :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Evo díky moc, foliovník koupil muž časně na jaře v lidlu, ale bohužel už jsem ho tam neviděla , na ty bedny pasuje výborně :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Olgo díky moc , taky doufám, že už to bude brzo :-). Krásné dny!
Rudolfovic píše…
Pěkný večer, Lucie, mohu se zeptat, odkud je ten kouzelný růžový dětský hrneček? Děkuji. Martina
Veronika píše…
Tak to je mi hodně povědomé, potřebu být v blízkosti WC vystřídalo neustálé šmejdění v lednici a spíži. ;) Už se nemůžu dočkat, až zas kila půjdou dolů!
Veronika píše…
Jů, Katko, my máme také dcerku s datem narození 10. 4. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...