potřebovala jsem nutně ke kadeřníkovi...

...tak jsem si koupila nové boty :-)



Přeji pěkné úterý!

Po porodu se mi hrozně zhoršila kvalita vlasů, ano prý po porodu, všude jsem to četla. Ale protože mám za sebou porody tři a po prvním se mi vlasy zhoršily během kojení, po druhém , před dvěma lety, kdy jsem kojila všeho všudy dva měsíce, moje kštice, která se během těhotenství pěkně vylepšila, mi zůstala.
Aby jsme si rozuměli, od přírody (říkají rodiče) jsem dostala do vínku svých 5 chlupů na hlavě, ale díky nějakým těm změnám v těle, během těhotenství, to najadnou  vypadalo jako deset chlupů :-))).
Pro mě každopádně pocit, jako že mám  hřívu :-).
No, ale protože teď už zase úspěšně kojím 5 měsíců a mám z toho opravdu radost a doufám, že ještě dlouho kojit budu, moje hříva je pryč a mých pět vypadá na tři :-(.
Poslední návštěva u kadeřnice to vylepšila jen na krátko, asi na dva dny.
Takže vlasy nosím nejčastěji svázané jak to jde, ulíznutý a nalakovaný aby to nějak drželo.
Dokud budu kojit tak se to asi moc nespraví, jsem s tím celkem smířená, ale jsou dny , kdy na člověka přijde krize.
A to bylo o víkendu, možná proto, že jsem chtěla pěkné foto s naším oslavencem, ale bohužel :-).
Nevadí, fotky nemažu, vím jistě, že až se na ně budu dívat za deset let, budu vypadat o mnoho lépe, teda jako na těch fotkách :-).

Ale náladu jsem si nějak potřebovala zvednout.




A tak jsem se šla kouknout na nové boty na jaro, pro děti.
No vlastně původně jsem jela do našeho "obchoďáku " do drogerie DM pro pár nepostradatelných věcí, ale když už jsem tam byla, že :-).

Hned jak jsem vlezla do obuvi, tak to na mě nějak přišlo, jako už dlouho ne. 
Vyzkoušela jsem bot hodně a taky kabelky, ale nakonec jsem vybrala jedny, s ohledem na děti.
To bylo taky jediný, kdy jsem si na děti vzpomněla, pak až v autě, že jsem se vlastně původně chtěla podívat na botky pro ně :-))).


Jsou sportovní, ale dají se vzít i ke kalhotám (tedy nejen k mým poslední dobou oblíbeným  teplákům) a možná ani k sukni bych se nebála.
Taky jsou celé děrované což je při celodenním běhání za dětmi praktické.
No a jsou od značky BAMA, v dostání v obuvích Reno. 
Od téhle značky mám už několikáté boty, vlastně koupené náhodou, prostě asi proto, že jsou v té naší obuvi na místě hned vedle stoliček na zkoušení a tak když si zkusím cokoli, sedím a rozhlížím se a prostě mi padnou do oka a pak i na nohu. Nikdy nejdu přímo pro tuhle značku, ale beru to postupně od začátku obchodu a nakonec skončím zase u nich :-). 


Ale i sms kadeřnici jsem poslala a už jsem objednaná.


A teď prosím, už to slibované slunečné, opravdu jarně jarní počasí!!!
Ono se jde ven mnohem líp v nových botách, když je ještě k tomu pěkně a člověk si je hned na poprvé moc nezaneřádí , že jo :-).


Andy spinká na terase v kočárku, já mám kafe dopité, tak teď ještě napsat seznam co koupit, dát si v klidu sprchu, pak se přižene Max a po jeho odpoledním probuzení končí sranda a začíná šou, tak nějak bych naše odpoledne a podvečery nazvala.
Ale o tom zase jindy.

Mějte se krásně !

Komentáře

Anonymní píše…
Zdravím,tak jestli vy máte pět chlupů,tak já jsem plešatá!Máte krásné vlasy,alespoň dle mého pohledu do zrcadla(((.Já konečně po dvou měsících ukončuji neschopenku a hned zítra jdu ke kadeřnici))))).Tenisky jsou krásné"u mně podpatky nenajdete",nosím je ke všemu....Přeji krásné jaro♥Šárka
Anonymní píše…
...chválim, schvaľujem, podporujem...vlasy a hormonálne zmeny, vlasy a úbytok potrebných látok na ich výživu, to druhé majú v lekárni, ale neviem...ja vidím na tebe zmeny, ale skrásnela si s nimi...píšem jednou rukou, v druhej mám kávu, som proste na materskej ,,dovolenke,, ale veľkých detí,pa
Anonymní píše…
Dobry den . vlasů mam hodně ma kadernice vzdy řika že na dvě hlavy,ale po porodu jsem pořádně opelichala známa mi poradila ať si v lékárně koupim Biosil a ono to vázně pomohlo stoji pár kaček a vlasy přestali během pár dni padat a kvalita se tacla lepšit.
S pozdravem JH
Jana píše…
Tak tohle znám! Hlavně si NĚČÍM udělat radost! Botky jsou moc hezké.
Renata píše…
Dobrý den, Lucie, zrovna včera jsem si říkala, jestli malou kojíte, když se to s Maxem nevydařilo. 5 měsíců no to je krásné. Já vás stejně obdivuji, moje malá Amálka se narodila krátce před vaším Maxíkem a vůbec si nedokážu představit, že bych k ní měla ještě malé miminko. My teď ohledně kojení máme jiný problém, už bych ráda přestala a Amy pořád chce. A co se týče vlasů, sluší vám i 5 chlupů na hlavě, jste celkově krásná ženská. Kupte si v lékárně Biosil, je levný a je na kůži a vlasy, jako dražší variantu doporučuji Revalid.
Anonymní píše…
Lucinko, zdravím Vás a měla jsem to stejně. Až nebudete kojit, bude vlasů plná hlava. Já mám na hlavě hodně vlasů, ale strašně jemné, nedrží tvar a účes plihne. Vy máte super postavu po třech dětech - tu vám přeji a závidím:-)) Hlavu vzhůru! Bude lépe a boty jsou SUPER. Ester z Olomouce
Siraelxy píše…
Boty jsou výborné. Opět obdivuji fotky, ty jsou nádherné.
Giveaway
Anonymní píše…
Dobrý den, Lucie, boty opravdu krásné, také by se mi líbily i hodily.
Pokud se týká vypadávání vlasů doporučuji si koupit v lekárně Coffein Shampoo Alpecin, který stimuluje vlasové kořínky již při mytí vlasů. Posiluje oslabené vlasové kořínky a předchází vypadávání vlasů. Jedná se o německý výrobek. Zkuste ho. A musím souhlasit s předchozím příspěvkem - Vaše fotky jsou opravdu moc hezké. Mějte se moc heky. Miluše
Anonymní píše…
Boty jsou super,krásné a vy jste kočka.Alibabka
Jitu píše…
Ten pocit s vlasy znám během prvního kojení mi vypadala asi tak třetina, během druhého druhá třetina... takže očekávám, že příští rok touhle dobou bud definitivně plešatá :-/ Ale co, model "Sinead" má taky cosi do sebe :) Jinak mám na vlasy ráda bezbarvou hennu.
Unknown píše…
Já jsem překvapivě problémy s vlasy neměla. Ano, padaly, ale ne nějak extrémně. Nicméně co já vím, tak to zase rychle doroste, a hlavně, že jste všichni spolu a zdraví :)

Poshlife
Zdenek Matejovsky píše…
Ahoj Lucko,
Nezoufej , ja jsem na Tom byla tisickrat hůř, zkoušela co se dalo , ale chce to zjistit 1) jestli ti nechybí železo , jinak doporučuji zakoupit Biotin maximum strenght (10000 mcg) ale nevim jestli to muzes brát kdyz kojis.no a kdyby bylo nejhůř , tak Rogaine 5%zabere , ale to az nebudeš kojit. Měj se fajn , mas super blog, zdravi Ivana z Montrealu

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...