takový pěkný...

...prkýnka .



Přeji prima čtvrtek!

Dnes jsem byla ráno s Adamem na očním, šla jsem trochu s obavami, protože když ještě na sněhu ztratil brýle, dala jsem mu náhradní a celkem dlouho mi trvalo než jsem došla kouknout po nových, ale asi před třemi týdny byla příležitost a tak jsme vybrali nové obroučky a nechali udělat skla podle posledních záznamů...
...na to že jdeme ani ne za měsíc na kontrolu jsem nemyslela.
Dnes jsme je vyzvedli a já jen doufala, že nám doktorka neřekne , že se budou skla zase upravovat .
Je to dobrý.
Skla na půl roku zůstávájí  a já doufám, že Adamovi nové brýle zase chvíli vydrží :-))).


No a nedávno jsem neodolala a konečně objednala prkénka, která jsem dlouho okukovala.



Vypadají super a mám z nich velkou radost.
Kupovala jsem tady.



U nás sice visí ve vzduchu realizace nové kuchyně, ale jak víte to u nás může být otázka dnů a nebo taky let :-))) a do téhle se mi hodí moc .
Právě kvůli tomu, že se kuchyň "bude" předělávát, často oželím nějakou drobnost, kterou bych ráda, ale nejsem si jistá jestli se bude hodit i potom, ale když se nám to tak pěkně protahuje, možná si nakonec přizpůsobím kuchyň drobnostem a bude to :-))).


Jsou to prkýnka servírovací a tak už jsem na nich i servírovala...



...recept na něco zdravého bude zítra :-).

Poslední dobou jsem se trochu do toho zdravějšího jídelníčku dala a snažím se najít jídla, která splňují co nejvíc podmínek aby se jim dalo říkat zdravá a zároveň si je s chutí dají i děti.
Jak mi to jde, vám povím příště :-).

Končí mi chvíle s kávou, volá mě Andy , takže musím všeho nechat a půjdeme si povídat, vypadá to, že to bude holka ukecaná :-).

Pěkný den!

Komentáře

Tak na zdravé recepty se těším :-)
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie,
jestli to u Vás bude jako u nás, tak se přizpůsobíte té kuchyni ,,staré". Po nastěhování do domu jsem si vysnila bílou kuchyň, každý detail..., ale finance rozhodly a místo své romantické bílé jsem najednou měla tmavě hnědou rustikální kuchyň z druhé ruky, takže levnou. Když jsme vloni konečně malovali a prováděli nějaké rekonstrukční procesy, tak nám zase zůstala ta hmavohnědá krasavice. Jen jsme jí pořídili novou pracovní desku a dřez s barií. Zvykla jsem si na ní a zatím měnit nebudu. Vlastně jsme to byli my, kdo se přizpůsobil kuchyni:)
Prkýnka pěkná, asi voňavá...
Mějte se krásně
Andrea
Luci píše…
Ty prkýnka jsou tak strašně pěkný! Jen škoda, že člověk dá za jedno malé takový peníze. Občas mi to přijde šílený. Těším se, až uvidím novou kuchyň. Ať se podaří!

Cheerhood

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...