radosti...

...tohoto týdne :-)



Pěknou středu přeji !

Tak jsem si myslela, že dám tenhle týden Maxe do školky, ale bohužel má rýmu a Anička má taky neustále u nosu nudle jako kšandy, tak z toho nic nebude.
Max je chudák zklamaný, každé ráno se budí a jásá že se jde do školky:-(.

Večer už si přitápíme v kamnech, užívám si to :-).

A asi právě proto, že mám teď opravdu hektické dva týdny, kdy nemám hlídání, protože hlídací teta je na dovolené, kdy hlídám psa, protože naše teta je na dovolené :-), tak mě popadla hrozná chuť šít a něco tvořit :-))).



Takže jsem sáhla do zásob látek, vyndala látku , která byla původně na pyžamo pro Adama a pustila se do pyžam. A začala jsem od Andulky.
Má to celkem s rezervou , tak ji overálek dlouho vydrží (no záměr to nebyl) :-).

Jedna z posledních lučních kytiček.
Od Adama.
Když mi ji donesl, jako omluvu a abych se už na něj nezlobila, hned jsem zjihla a usmívala se na něj jako sluníčko.
Hned mě pak napadlo, že takhle to začíná, chlapi se pak snaží aplikovat omluvu "květinami" i na partneky, ale tam už to, ne vždy, tak hladce funguje :-))).

A taky mám radost z toho, že můžu používat domácí vajíčka a pořád ve mě hlodá myšlenka na vlastní slepice, ale tak nějak zatím nemám odvahu :-))).


Mějte se krásně a užívejte malých radostí !



Komentáře

Sistershoods píše…
krásné fotky :)
RONICA píše…
Overálek je perfektní!!! Jinak my jsme si letos na jaře pořídili tři slepičky do malé zahrádky ve městě – musím říct, že jsem z toho měla taky dost strach, co na to řeknou sousedi a jestli nás to nebude omezovat. Museli jsme teda výběh přizpůsobit, aby když jsme pryč, stačilo za slepičkama zaběhnout jen kdykoliv jednou denně. Ale ten pocit, kdy si chodíme pro vlastní vajíčka je úžasný :-)
InkaFej píše…
Směju se, protože jsem si okamžitě vzpomněla na svého syna, který si mě taky uplácel květinami. Vždycky u toho říkal, maminko, já už to nikdy neudělám a já pak teprve zjišťovala, co se stalo. Nyní je syn ženatý. Asi se budu muset zeptat snachy, jestli to dělá pořád:o))).Doufám, že kytky nosí, ale bez dodatečného komentáře:o)! Tvoje šití je moc pěkné a je vidět, že se malé Aničce v něm líbí. Mějte se moc krásně..Inka
Petula píše…
Milá Lucie, overálek se moc povedl, Aničce moc sluší. Jste šikovná. Na slepičky přemlouvám tátu a až jednou budeme mít domek, určitě je budeme mít i my :) Mějte se moc krásně.
Lucie Living píše…
Díky, no asi do toho taky půjdem, vlastně u nás je největší problém s tím kam ten jejich výběh dát , protože se tu bude ještě dost pracovat a rádi bychom jim dopřály dost prostoru, když ho máme:-).Krásné dny!
Lucie Living píše…
Inko moc díky za pochvalu, nejhorší je , že vždycky když mě popadne chuť k šití , tak najednou není vůbec čas:-))).No a kluci holt vědí jak na nás :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Peťulo , moc díky za pochvalu, sice bych si na Andy přesdstavolvala jinou látku, ale řekla jsem si , že než koupím další látku musím spotřebovat zásoby , které mám :-). Až posbírám odvahu na slepice , tak dám vědět :-))). Krásné dny!
píše…
Hlavně na slepice musite mit dobře zabezpečený kurník, aby se na ně něco nedostalo. Bydlite u lesa a tam to hrozí neustále - kuna, liška apod. My to mame také a ještě ze vzduchu jestřáb. Už jsme takhle o několik slepiček přišli. A kde máte pejska ? Už jsem ho u Vás dlouho neviděla ? Hezký den Jarka
Vůbec bych se nebála, máme slepičky od jara, kurník stavěli všichni dohromady, domácí vajíčka jsou úžasný a děti se pravidelně starají o vodu a jídlo... Jednou denně je pouštíme i na zahradu, asi na hodinku, nikam neutíkají, jedou si to svoje. Jsou vděčný a jednoduchý. :-D Máme pět slepiček bez kohouta.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...