nemoci...

...bohužel dohánějí i nás...zatím teda nejvíc mně.
V úterý ráno jsem četla kolegyni z internetu článek, jaký je rozdíl mezi nachlazením a chřipkou...a začínám podezřívat PC že se to nějak přeneslo :-)))

Každopádně vám všem přeji krásné dny a hodně zdraví  (i bez narozenin) :-) !
Díky za komentáře a info jak to máte s mopem u vás:-)))


Zatím doufám jen v nachlazení i když už krásně topíme...díky návštěvě dětí se oprava podlahového topení odsouvá... občas nás topení pozlobí a musí se jít nakopnout...to jen obrazně...myslím jako restartovat :-)



Každý večer teď popíjím čaj s medem a sleduji s dětmi ,našimi a sousedovic, filmy...a dávám si minimálně tři čerstvé bobule rakytníku denně...uvidíme jestli to zabere.



Na to že Adík chodí asi od půlky září do března s nudlí už jsem si zvykla...ve školce skoro už taky...občas teda nevydrží a vrátí mi ho .

Letos je to zatím v pohodě a kupodivu Adík i s nudlí ,vypadá nejzdravěji! 
Ale loni na podzim...spousta práce ...Adam rýmu a kašel  - ale bez teplot a elánu na rozdávání...ráno jsem ho předala...ale bohužel...než jsem stihla dojet do práce ...telefon: "maminko , Adámek má hroznou rýmu a kašel, přijeďte si pro něj" ...no co se dalo dělat...jeli jsme k doktorovi.
Doktorka mi řekla , že má doznívající kašel což může mít i měsíc a rýma ..prý pokud nemá teploty tak jto není problém... no tak jsem si užívala týden doma s Adíkem i s prací :-))) Parádní kombinace.
Asi dělám někde chybu, ale pracovat s děckem doma ...to mi nikdy nešlo!

Tak přeji pro dnešek dobrou noc a pevné zdraví  do neurčita :-)))



Tady můj budulínek zapaluje svíčky ...zapalovačem , který má "kids lock" , který Adík odemkne a ovládá líp než já :-))) Miluje zapalování svíček...doufám že zůstane u svíček :-)

Mějte se moc prima!

Komentáře

punkveruska píše…
Luci,
přeji brzké uzdravení.
Věrka
Eva píše…
Lucka, želám čo najskoršie uzdravenie Tebe aj Adíkovi
Unknown píše…
Lucko, mas to krasne naaranzovano. Preji brzke uzdraveni a at vas Adik nepodpali :o) Hezky den, Katerina
Amelie píše…
Krásné fotky, brzy se uzdrav.
René píše…
I já vám oběma přeji brzké uzdravení. Na závěr ještě pochválím vaši fasádu. Moc se mi váš domeček líbí i zvenku. Pro naši fasádu byla tato barevná kombinace favorit. Nakonec bude úplně jiná. Ještě se na tom pracuje, takže i pro to bude překvápko...Měj se krásně! René
Lezarts píše…
Přeji "nechcípavě" rušený w.e. v pohodě a za kamny!
Na brzkou.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023