Pirátská párty...

...proběhla výborně! 







Dostavil se dostatečný  počet malých pirátů...

...a i těch velkých:-)))!


Už jsem si myslela , že budu muset párty rušit a posunout...z pátku na sobotu, měl totiž Adík v noci dost ošklivý kašel a moc jsme toho nenaspali, což je pro mě to nejhorší, úplně živě jsem si vzpomněla na dobu , kdy byl Adík miminko a nedostatek spánku byl můj každodenní kamarád :-))). 

Ráno  byl ale Adík  jako obvykle v plné formě!
 Jedna pirátská princezna sice onemocněla, ale místo ní dorazila jiná , takže dětí bylo až , až :-).

Napadla mě (původně jsem si myslela , že chytrá) strategie, dát Adíkovi dárek , hrad od playmobilu, v sobotu ráno, že se zabaví a já budu mít čas všechno připravit....  :-)))  ....
...stavěla jsem do 10:30!
Ale musím hrad jen pochválit...je opravdu velký a bytelný a má spoustu vychytávek, jako hladomornu, závěsný výtah ve věži, vrata s mechanizmem na otevření, padací mříž, spoustu místa pro koně, rytíře, panstvo.... no prostě i my dospělí jsme si docela vyhráli!


Bohužel jsme nestíhali moc fotit a fotky co máme jsou dost nespecifikovatelný mišmaš.
 Než jsem se nadála nafouknuté balónky byli na cestě k našemu krovu a to i s přidělaným rytířem z hradu, který nakonec piráti taky dobyli!

Děti dostali pásky na oko, frkačky a pirátské bublifuky a moc si to užili...a venku nám celé odpoledne krásně sněžilo, bylo to moc příjemné odpoledne!

Tímto ještě jednou děkujeme gratulantům!

Mějte se moc krásně a užívejte si neděli jen a jen dle svých představ!



Komentáře

EvikHolik píše…
Luci to byl nápad :-D..mívám podobné...hrad asi bude taky na narozky, původně jsem ho chtěla na Ježíška, ale jelikož od narozek má Honza pirátskou loď, tak nakonec co vyhrálo pirátské vězení...a stavěla jsem celý Štědrý večer :-D..jinak se ti oslava moc povedla :-)
Lezarts píše…
Je vidět, že piráti z Karibiku, bez potíží, našli u Vás ostrov plný pokladů:-D
dna píše…
Pěkné a nápadité - už je to pár let, kdy náš "malý" míval podobné ale hodně jednodušší akce

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023