zima, dnes venku...






...u nás v údolí...



...no závěje sněhu tu tedy opravdu nemáme:-)

Ale bláta máme na rozdávání a černobíle, to vypadá alespoň zajímavě a ne tak depresivně.


A jak máte u vás venku?






Pro jistotu ještě přidávám pár obrázků kytiček, které nám právě kvetou doma a zlepšují nám náladu:-)

Hyacint



Amarylis



Azalka



Dnes jsem zaslechla , že leden je prý nejdepresivnější měsíc v roce...no jo, Vánoce za námi, do Velikonoc daleko :-), ale já měla třeba dnes radost , že se mi podařilo dorazit domů ještě zasvětla!!!
A už se moc těším až začne být znát , že se dny prodlužují:-)

Dnes si ještě osladíme život muffinama (teda hlavně Adík, maminka přeci udržuje linii:-)))...
...no, k udržování linie, jsem se letos taky ještě pořádně nedostala,ale stále na zdravý životní styl myslím...a to i když dojídám poslední z pytlíku čipsů:-)...ale třeba masáž a sauna , to mi taky dokáže zvednout špatnou náladu...a někdy stačí i koupel ve vaně plné pěny...sklenička vína a časopis (no ten většinou dopadá špatně,myslím že časopisy nemají rádi koupel :-))) )

A co zvedne náladu vám blogerky?

Mějte se moc krásně a mějte dobrou náladu!



Komentáře

Lezarts píše…
Krásná koláž opravdu vystihující přítomný čas. Mě zvedne radost sebemenší sluneční paprsek. Byla jsem vyrobena na sluneční pohon. Jenom jsem ještě nenašla, kam mi implantovali fotovoltaické články.Doufejme, že je nemám v místech na kterých si sedím:-D?!
Lucie Living píše…
Jojo Lezarts, sluníčko je velký dobíječ baterek...hihi teď mě napadlo jestli na té tvé poslední větě něco není...moje maminka tuhle část těla, vzdycky v létě na zahrídce ,natáčí směrem ke slunci :-)))
Eva píše…
Milá Lucka,taktiež teraz v tomto pochmúrnom počasí ma dokáže naštartovať sauna, kúpeľ,pohár /flaštička/ dobrého vínka a dáke pekné tlačené slovo.... a možno budem teraz trocha mimo, ale mne celkom dosť chýba biela farba snehu....u nás v hlavnom meste sme mali túto zimu 1 deň takú bielu perinku.....myslím, že to proste k zime patrí....
Maj sa pekne
Eva

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023