Kdo si hraje...

...nezlobí!

Krásný bouřlivý večer blogerky!

Teda brrr...ty dnešní bouřky jsou vážně něco,  mám bouřky ráda a vždycky mi přijde úplně magický ten pocit před bouří...kdy je děsný vedro, ale už je zataženo a z dálky se blýská a ozývá se hřmění...ptáci nezpívají a je úplné bezvětří...tak tenhle pocit jsem měla v neděli večer, když jsem na první bouřku čekala na terásce...no dnes už ty bouřky nastupují bez téhle předehry...a hromy a blesky byli tak blízko až se mi to nelíbilo a měli  jsme s Adíkem docela strach ...tak snad bude noc klidnější!


Mám tady pár foteček od babičky, kdy hraje Adam s babičkou člověče nezlob se!


Babička je šikovná, že ho u hry udržela relativně až do konce :-) (Psss...občas ho nechala porušit pravidla...a někdy se i k porušování přidala...to třeba , když cestovali po tečkách s figurakama společně:-))) )




Pak Adík občas přemluví bráchu k hraní...


... Adík, si taky  rád hraje s jídlem...


...no a po jídle se na hraní , vrhla celá rodinka...


...cílem je bílý nádech stolu ...tedy aby byla stále vidět struktura dřeva , ale aby byl stůl světlý!

Tak uvidíme co nám to do rána udělá...teď to vypadá nadějně:-)


Tak přeji dobrou noc a co nejmíň bouřek!






Komentáře

Susie píše…
Luci, krásné dny Ti přeji, obzvláště nadcházející prodloužený víkend .-)Po delší době jsem nakoukla, projela všechny nové příspěvky, a že jich bylo*** a nestačím se kochat, chválit.. radovat.. přesně to co máte .. v rodině... domově.. vyzařuje i z Tvého blogu, který patří k mým nejoblíbenějším.. poslední dobou nestíhám... ( však vše uvedu na svém blogu..) a tak bych ráda veškerý obdiv a fandění shrnula do tohoto komentíku...*** jste tam všichni na samotě u lesa úžasní, krásní.. a příspěvky máš velekochací :-).... jen tak dál
:-))*** Díky za to ***
Unknown píše…
Krásně si hrajete, Luci, je to paráda. a pod příspěvek od Susie bych se podepsala. TAK. :)
Lucie Living píše…
Sisie a Binn moc díky za pochvalu...moc mě potěšilo :-) !

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...