Pracovní kout...

... a podzimní nálada!

Krásný středeční večer přeji!

Trochu jsem naladila  pracovní stůl do podzimna...



...jsou to jen maličkosti, ale když tu teď tak dlouho vegetíme...




...tak ať se nám tu líbí...

... každopádně si budu muset pořídit nějaké ty pěkné lepící pásky co vidím všude kolem jako inspiraci...
...moje obrázky z časopisů mám přilepené takovou tou žlutou páskou na zakrytí oken a rámů při malování :-)




U babičky je sice dobře , ale už bych zase chtěla být doma , ve mlýně a mít takový ten domácí klídek...
...dnes jsem se ve mlýně byla podívat...
...no až se vrátíme, tak rozhodně zatím na velký klídek nevypadá :-)





Nevím jestli je to tím podzimem, ale dnes byla naše pracovní morálka lehce v mínusu...
...no jo holt 4 ženy v jedné kanceláři a pak se zkuste soustředit na práci...
...dokonce jsme si začali zpříjemňovat atmosféru vonnou svíčkou...
...tak trochu nevím , jestli naši povznesenou náladu nemá na svědomí ona :-)

Ale dnes jsme měli velkou debatu o tom jak dobít energii a jeden tip mi dala moje sestra, která když se v lékárně sháněla po přípravku po kterém by bylo hned znát, že má víc energie, dostala na jeden doporučení...
...no a my ho hned zítra také vyzkoušíme...
...všichni v kanceláři :-)...
...pokud se osvědčí, dám vědět :-) !



A co vy máte nějaké zaručené vitamíny, bylinky, nebo jiné triky na udržení energie během podzimních a zimních dnů...a hlavně večerů ?


Mějte se moc krásně!

Komentáře

Janeathome píše…
Ahoj Luci, super, teď se to pracovními kouty jen hemží:-)) také zrovna na tom svém pracuji....a jsem zvědavá čím si doplňuješ energii, taky bych potřebovala. Měj se krásně Jana
Radush píše…
:) ahoj Luci, zrovna jsem chtěla napsat to co Jana :) já ho totiž taky dodělávám... no je to sranda a taky ložnici a pořád ladím, to víš po těch měsících strávených na chaloupce... k tomu doma pracuju a ještě Julie (která teprve teď usnula) + běžný chod věcí... takže v tom nebudeš sama ;-)... já teď to zdraví strašně zanedbávám, nemám na sebe vůbec čas... už rok si říkám, že mě strašně bolí záda a že si zajdu na masáž, nebo do sauny a co myslíš, nebyla jsem nikde. Musím s tím něco udělat :) měj se krásně a dej vědět jak to dopadlo ;-), pa R.
My Home Style píše…
Ahoj Luci, ja tedy obdivuju, jaky mas poradek na tom svem prac. stole ! TO se mi asi nikdy nepodari. Ja jsem zastancem takoveho toho "prirozeneho bordelu", takze mam vzdycky na stole nejake ty papiry, blocky, diariky a tuzky. Jsem na to trosku maniak a aspon mi tak pripada, ze se porad neco deje:)) Asi jsem divna:). No a co na dobiti baterek ? Ja doporucuju tradicni spanek (nekdy mi staci jen 10min. na takovou tu regeneraci) a potom prochazka venku - cerstvy vzduch me vzdycky dobre povzbudi. I z kancelare obcas vybehnu ven do vedlejsiho parku a hned je mi lip:)...teda krome klasickych masazi a spa. Preji krasne podzimni dny. Petra
Lucie Living píše…
Jani, tak přeji ať se s pracovním koutem zadaří, asi je to s nimi jako na jaře se zahrádkami a na vánoce ...vždyť víš :-). No pro ten náš zázračný přípravek musíme do města v lékárně v městečku,kde pracuji ho nemají...ale vědět dám :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Radu...doporučuji to zanedbávání hned napravit...čím dřív tím líp, no taky nemám času nazbyt, ale je pravda že saunu , masáž a když na to přijde i nějaký sport si dopřeju...nakonec tyhle věci člověku dobijí baterky ze všeho nejvíc! Krásné dny a už se těším na fotky z pracovny i z ložnice, tedy pokud se podělíš:-) !
Lucie Living píše…
Zdravím Petro, kdybys viděl můj přirozený bordel na stole v práci, tak ten to kompenzuje :-), přecijen doma a navíc u babičky toho u stolu krom sezení u PC se sklenkou vína , popřípadě šálkem kávy či čaje , moc nedělám.. :-)...ale domů bych jednou chtěla atelier...na šití...nešiju, protože mě deptá pčedstava, že to musím rozbalit a pak zase uklidit aby to nepřišlo k úhoně...ale třeba jednou...a to bude jiný binec:-) A s dobíjením energie spánkem a pobytem na čerstvém vzduchu plně souhlasím, jen bych tedy ještě občas potřebovala natáhnout den tak o 2 hodinky na to spaní a další 2 na ten pohyb a relax :-) . Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...