Frezie...

...v obývacím pokoji!

Krásné úterý odpoledne blogerky!







Dnes jsme museli navštívit lékaře, protože Adam kašle, opět nic jiného mu není a tak bere sirup a cucá bonbony proti kašli, doufám že ho to brzo přejde, protože nejpozději ve čtvrtek musím do práce, věnovat se zaučování mého nástupce:-)

Když už jsme byli ve městě , udělali jsme si radost kytičkou...


...která nám vnáší jarní náladu do obývacího pokoje...



...kde si teď celé dny hoví, naše čím dál tím větší a hlavně tlustší číča Pupu...




...vůbec nechce chodit ven a vždycky , když zjistí , že se chystáme k tomu ven ji dostat,  začíná s náma hrát na honěnou a na schovku a ty hry jsou každým dnem divočejší :-)))



Mějte moc krásné odpoledne !


Komentáře

Unknown píše…
Krasne skoro jarni odpo Luci,zrovinka jsem vlozila tak trochu jarne,tak jsem rada,ze nejen ja uz plasim s jarem a tve kyti jsou krasne,vsak vis,i odstin je muj oblibeny,je super,ze nejen ja si delam radost a utracim jen tak za kyticky do vazy pro radost.Doufam,ze se Ada brzy uzdravi,vim,jak se kasel dokaze nekdy nekonecne vlect.
Bára píše…
Taky jsme si dnes udělali radost kytičkami a lákáme jaro :-) Už méně radostně hlásím Matýska taky do řady kašlačů...
Zase jsem se pokochala vaším krásným interiérem :-) Přeju Adámkovi brzké uzdravení a tobě krásné dny! :-)
Susie píše…
Lucíí, Adámkovi brzké uzdravení*** Frézie miluji*** a Tobě to moc sluším jsi jako baletka :-) Krásná tunika*** a kočičku Pupu.. ta je nová?? Jsem blbá nebo mladá, abych jí prošvihla???? Krásná a má originální jméno :-))

krásné dny do mlýna .-) Z.
píše…
Vůbec se nedivím, že kočinda nechce ven, naše kočky taky pořád leží doma, pak si vyskočí na okno a když jim otevřu jen jak uvidí venku ten mazec zase se vrátí do pelíšku. Přeji Adíkovi uzdravení a brzké jaro ....nám všem - Jarka
Anonymní píše…
Milá Lucie,
velmi se mně libí jak frézie, tak celý interiér. Moc ráda si prohlížím Vaše blogy a kochám se- hlavně Vaším konferenčním stolkem, je úžasný, marně nějaký takový sháním, ale marně. Poradila byste mně? Ivana
Petra H. L. píše…
Já teď lákala ven naši fenku Pepinku - a ta, kdyby mohla - si zaťuká packou na čelo. Byl to mor, ale zvítězila jsem :-).
Přeji hchlapečkovi brzké uzdravení !
Lezarts píše…
Kdo by se divil, jít ven v takovém počasí?!
Jako bych ty frézie cítila:-D
Reia Aria píše…
Lucinko vůni frézií taky miluju ze všeho nejvíce. Krásně, jednoduše naaranžováno, radost pohleět nainteriér jako celek!
Lucie Living píše…
Katko....už by to to jaro chtělo :-)...u nás zatím leží sníh....kašel se snad trochu lepší (snad to nezakřiknu) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro moc díky! Taky přejem zdrvíčko...a to jaro ...kdo si počká...ten se dočká , jsem zvědavá který bude letos první den na "bezbundu" :-)
Lucie Living píše…
Zuzí, díky...ach baletka :-)))...trochu v penzi :-)Kdepak číča nová není...myslím že jeden z prvních pčíspěvků na mém blogu je s ní :-), takže tipuji tu " mladou" :-))). (kočka je pčistěhovalaec...tou dobou jsme tu měli mužovy kluky z Holandska a oni když volají kočičko, tak "poesje" což zní puše a náš Adam ani ne dvouletý to po klukách opakova volal na ní pu pu ...a už jí to zůstalo :-)
Lucie Living píše…
Zdravím jarko...jo tak to je přesný. Moc díky !
Lucie Living píše…
Ivano moc díky za pochvalu. Stolek je z IKEA, ale už je to dost dlouho a teď ho tuším v nabídce nemají, ale možná by se někde sehnal použitý, na googlu mi to nabídlo jeden inzerát, ale je z r. 2010 , takže dost neaktuální http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/konferencni-stolky/inzerat/3290744-konferencni-stolek-nabidka-brno-mesto/
Nevím jestli jsem pomohla ..krásné dny!
Lucie Living píše…
Tak to gratulace! :-)))

Moc díky....snad to nic není...ale holt budeme to muset nějak doma pořešit :-)
Krásné dny!
Lucie Living píše…
Máš recht! Ale už se fakt těším!
Voní krásně! :-)
Lucie Living píše…
Šárko díky za pochvalu, voní nádherně ...jarně !!! Měj se fajn!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...