pozdní...

...pozdrav!

Dnes jsme stihli jenom společnou večeři v hotelu...


...kluci měli velkou radost..



...všichni :-)


Moc všem díky za přání pěkné dovolené a za komentíky, podle předpovědi počasí by jsme tu měli mít celkem pěkně, tak to doufám nezakřiknu, docela by se nám pěkné počasí hodilo :-)

Teď jsme se zachumlali do peřin a tak přeji dobru noc všem !


Komentáře

Unknown píše…
To je hezke Luci,ja ted strasne casto opakuji,ze nejkrasnejsi laska je ta sourozenecka a i kdyz samozrejme jsem ovlivnena svymi dvouletymi dvojcatky,ktere kdyz se obkimaji a pusinkuji jsou k sezrani,tak to beru i dle sebe a sestry.Parteri se casto rozchazeji a zase schazeji,ale sourozenci jsou tak nejak stale spojeni.Moc pekne fotky,preji krasne setkani.
Všednodennosti píše…
Krásnou dovolenou s klukama! Teda, těch je!Jestlipak máš sen o holčičce?To by byla asi událost.Jinak musí být prima,že ty vztahy takhle dobře fungují a setkání jsou radostná!Těším se na report o dovolené,užijte si to,přeji spoustu krásných zážitků!
Luci, užij si dovolenku! :-)
Lucie Living píše…
Katko, něco na tom bude...nám to se ségrou taky prima klape :-) Ale zase musím uznat, že naši kluci se taky umí pořádně pohádat :-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Marcelo, sen o holčičce má hlavně můj muž a jeho bývalá žena.. haha oba měli později s novým partnerem zase kluka...no ale kdyby třeba někdy byla...nebyla bych proti :-) Díky, krásné dny!
Lucie Living píše…
Barboro, díky. Užívám!!! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023