tyhle věci...

...si moc často nekupuji!
Ale někdy mě to popadne..
...a musím :-)




Přeji opravdu nádherné čtvrteční ráno!


Když teď často pracuju na zahradě, moje ruce a hlavně nehty podle toho vypadají a tak jsem jim musela dopřát trochu pozornosti...
...po dlouhé době byly docela rády:-)

Zavítala jsem taky do obchodu s bižuterií  a původně jsem si chtěla koupit něco jarního , hodně barevného...



...no a jak to tak se mnou často bývá, koupila jsem si šedý náramek a prsten s šedými kamínky:-)

Tak a je ze mě rockerka :-)

Ráno jsem si byla u muže v práci vyzvednout auto a hned jsem si tam taky uloupla list téhle (název samozřejmě nevím) pokojové rostliny.



Možná už jsem to tu už psala , ale muž má firmu v bývalém kravíně, kde by si z fleku mohl otevřít květinářství. Jakákoliv pokojová rostlina, která se tam donese, se během pár dní rozroste...
...někdy, opravdu do obřích rozměrů...
...může to sloužit jako takový špitál pro rostliny, které už jsou doma skoro na odpis a tady se pěkně zrehabilitují:-)


Taky dnes konečně držím svůj půst a zatím se daří, od rána nevím kam dřív skočit, protože vše co jsem měla dnes v plánu proběhlo najednou během dvou hodin...
... nesnáším stres a tak jsem měla fakt radost z stavaře , který přišel na domluvenou schůzku později , přepravce , který přivezl novou myčku dřív a do toho dovezli další zeminu, což by bylo jedno kdy , ale pán od myčky jim stál v cestě a tak pro jistotu řidič troubil doslova jak na lesy...
...jojo čas jsou peníze!

Teď si dopiju svojí už asi pátou sklenici vody a půjdu si vyfotit rododendron, který nám  nádherně kvete ač jsme se to skoro ani nezasloužili.

Mějte krásný slunečný den!



Komentáře

Anna píše…
Lucko, přestože prsten ani náramek nejsou v původně plánovaných jarních barvách, jsou moc pěkné a třeba na ty vyloženě barevné věci ještě někdy přijde řada :-)

Jinak pokud jde o ten "uloupený" list pokojové rostliny, tak jde o monsteru. Pokud sis ji ale domů přinesla s cílem namnožit si tuto poměrně nenáročnou kytičku, tak se obávám, že jeden list na to stačit nebude (spíš by to chtělo uříznout stonek s aspoň 2 listy). Ale jako dekorace do vázy určitě poslouží i tento úlovek :-)

Toto je můj první komentář na tomto blogu, nicméně pravidelně čtu nové příspěvky a sleduji, co se u Vás děje nového. Především držím palce ve Vašem počínání v okolí domu, z fotek to vypadá na nádherné místo, i když je mu třeba věnovat hromadu času, práce a určitě i peněz. Ale je to výzva, která bude stát určitě za to!
Unknown píše…
Náhodou,výborný nákup! Paráda! Hezký den Martina
Reny píše…
Náramek je překrásný :)
Unknown píše…
Naramek je dokonaly a i kdyz ja miluji neutralni naramky,jako hnede pletene kozene,nebo kovove tak trochu etno,tak s blizicim se letem opravdu zacinam fandit barevnejsim odstinum,ale to asi kazdy.Ohlede stavby.je to cca rok,co jsme dostavili nas dum ,vlastne dca domy s ruznymi pristenky a domky a ver,ze i kdyz se o vetsinu stavby stara pritel s mym nazorem,tak jsem byla taaaak stastna,ze uz bydlime a to v komlet hotovem.O co vice prace a starosti ti dum a okoli da,o to vice se ti ulevi a budes mit radost,jak to bude hotove a krasne.Drzim pesti.
Lucie jen dejte pozor, monstera je jedovatá. Zdravím a chválím náramek...jeden někdy míní :o)))
Iri píše…
Ten náramek je nej ... !!! Přesně můj styl, super výběr:)
Lucie Living píše…
Aničko, moc díky za komentík a za to že čtěš můj blog:-).

Aha , tak to nevadí, příště si uloupnu větší kousek :-)))

Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino, díky!
Lucie Living píše…
Reny je, nemohla jsem ho tam nechat :-)
Lucie Living píše…
Katko,trochu závidím, že jste mohli jít do hotového, ale ten pocit z toho , když se něco dokončí je skvělý...a zažívám ho s každým malým kouskem :-) . Moc díky!
Lucie Living píše…
Aranel díky za upozornění...to že je ta kytka jedovatá jsem tušila :-) Z náramku mám náramnou radost! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Iri díky, můj styl taky :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...