dnes ráno...

...mě popadla neodolatelná chuť, dát si kafe na terase!


Krásné úterý blogerky!

Už druhou noc jsem skoro nespala, mimi má nejvíc kroucení právě v noci. Doufám, že se to po porodu otočí :-))).

Na to , že jsem toho naspala tak málo, se mi toho celkem hodně nazdálo...
...mimo jiné i termín porodu :-)))
Sen to byl sice celkem zmatený , ale ten termín z toho vzešel na 10.4. , tak ...
...schválně jestli sny předpovídají budoucnost :-)))

Ráno jsme se posbírali, posnídali a protože díky tomu, že ponocuju já, tak se ani muž moc nevyspí (už plánuje , že bude chodit spát do zahradního domku :-))), tam je totiž pohodlná postel, zatímco v té naší se každých čtvrt hodinky, celkem  hlučně otáčím já a gauč je nepohodlný :-) ), do školy a do práce se odjíždělo na poslední chvíli .

Ale venku je celkem teplo a krásně zpívají ptáci, takže když jsem si udělala capuccino ...
... neodolala jsem...
...vzala jsem si svetr, deku a užívám si zurčení potoka a zpěvu ptáků pěkně venku...



...a protože nesvítí slunce, dá se sedět venku s notebookem...




...takže tohle je letošní první post z terasy :-)))...


...na potok přiletěly kačeny, ale většinou tu moc dlouho nevydrží, jakmile se trochu oteplí , jejich klid je narušen dětmi, které si potok zaberou pro sebe a tak se kačeny postupně stěhují dál a dál, ale za rok to asi zkusí znovu:-)


Já už se hrozně těším až se zazelenají stromy, nikdy bych dřív neřekla, že mě bude bavit jen tak koukat do lesa:-))), ale baví!

Užijte si pohodový den!



Komentáře

Maja píše…
Tak s takým výhľadom by som si aj ja sadla na terasu!!! A možno aj kávu dala...ktorú nepijem. :D Ale napokon, piť na terase sa dá trebárs aj čaj. :)
Ach, je to tam krásne!
Lezarts píše…
Krásné ráno i bez sluníčka:-D!
Klára píše…
Lucinko,mít tak terasu a koukat se na les to by bylo něco :) ...já můžu max.na lodžii a koukat sousedům do zahrádek :) ...a to noční převalování máme společné :)
Přeji krásné úterý papa K.♥
QualityDesign píše…
Bydlení v divočině má i své velké výhody. Při ranním kafíčku na terase člověk skoro zapomene na hrozné dojíždění do města. Vysněný termín bych brala vážně:-) Měj se krásně.
Lucie Konečná píše…
Takhle si mé kamarádky představují, že trávím své pracovní dny. Romanticky. Realita je úplně jiná, ale přesto jsem šťastná, že pracuju doma. Užívejte poslední opravdu svobodné dny!
Unknown píše…
Lucko, 10.04.2014 je podle me super termin, ten si zapamatuje i tatinek, takze na tom zacni pracovat :o) Hezky den, Katerina
Káťa píše…
nádherné prostředí a ten potok, tolik úžasný energie na jednom místě:) nejlepší na tom je, že nejste na samotě, podle fotek jsme zahlédla opodál domy,ale máte tu oázu jen pro sebe, opravdu úžasný místo:) já sháním už rok a půl pozemek nějaký takový a jdu čím dál víc od Prahy, moc bych si přála u něj právě potok, miluju tu energii tekoucí vody a ten zvuk:) moc vám to přeju a jsem ráda, že se dělíte s námi skrze fotky:)
Naprostá idylka, Lucko. To prostřední je úžasné!
Lennka píše…
Luci, to je krásný! Už se těším na chatu na hory, kde ráno vstanu a v nočním úboru si dopřávám ranní kávičku s jelenama, co se pasou u chaty (je tam hned obora). A koukám do zeleně, poslouchám ticho a ptáky... Jak já to miluju ;-)
Užívej krásné dny.
Jinak já měla pro Sáru vybrané jiné jméno, ale měla jsem sen, kde byla moje babička a já jí podávala miminko v zavinovačce a řekla jsem "babičko tak to je naše Sára"... hned jak jsem se vzbudila jsem manželovi oznámila, že budeme mít holčičku a k tomu Sáru :-)) K našemu příjmení je to malinko bláznovství, ale Sára si o to jméno sama řekla ;-) Sny napovídají...
Bluemouse píše…
Taky si užívám terasy, sice ne v lese, ale hlavně, že máme zahrádku. :-)
Termín supr, to by bylo vtipné, kdyby vyšel. :-) Iveta
Majka píše…
Luci, krásný výhled máš. A na ten termín ze sna jsem teda taky moc zvědavá.
pěkný den Majka
Unknown píše…
Luci, krásné fotky!! Moc Vám závidím takové krásné posezení, těším se, že v létě nás to čeká taky, teď jen vydržet než se domeček dokončí :-) termín 10.4. schvaluji, porodila jsem v toto datum svého syna a se spánkem v noci nebyl problém ;-) :-)
zuzana286 píše…
ahoj Lucka, mne sa staršia narodila 08.04.2008 a mladšia 21.11.2011 :) čísla nepustia :) takže aj tebe celkom pekne sedí ten dátum :) A užívaj terasky lebo príde zhon okolo mimi a už nebude kedy :)
Amelie píše…
Krásnéý nápad, taky bych si kafíčko venku dala líbit.
Veronika píše…
10. 4.? Krásné datum! Loni se nám 10. dubna přesně v den termínu porodu narodila naše dceruška. To jsem zvědavá, jak to bude u Vás. :) Krásné dny Vám přeji, Lucie. :)
Martina Home píše…
Úžasné ráno, moc Vám to sluší. Hezký zbytek dne.
Bára píše…
Kávička na terásce, paráda, hned bych měnila... Já si dneska dala obídek na lavičce a chutnal hned líp ;-) bára.kára
Unknown píše…
No to je absolutní paráda a ráj! Moc se těším až si dám snídani u nás na terase, ale nejdřív si chci koupit nějaké kytky do truhlíků abych to měla veselejší :) Snad se zítra dostanu do zahradnictví, myslim na to celou zimu.
Odpověď máš u mě na blogu a děkuji za komentář :)
Iri píše…
Tvoje pozitivní psaní a krásné bydlení v přírodě mi pokaždé vykouzlí skvělou náladu. Držím palce, ať do porodu ještě nějaká pořádně prospaná noc proběhne, víme, jak těžké jsou noci po porodu.) Kafčo na terásce je super, já se aspoň těším, až si dám Frisco v létě na balkóně:)
Anonymní píše…
krásne :) aj ja sa vzdy tesim z prveho posedenia na terase. sezona sa zacina :) babatko je nocny vtak :) kristina
Unknown píše…
Teda Luci, mít takovýhle výhled z terasy, tak tam snad sedím každý den i v zimě :o).
Užívej si krásné dny :o)
Lucie Living píše…
Kláro tak nejprve gratuluji:-) a výhled na zahrádky sousedů je ještě dobrý, já kdysi v paneláku koukala do školní jídelny :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie díky, užívám si naplno co to jde, vím, že za pár dnů už to bude jinak :-)))
Lucie Living píše…
Leni díky...a tak já bych ještě teda potřebovala sen co mi napoví jméno, zatím ještě stále nemáme jasno, tedy ve jméně pro kluka :-)))
Lucie Living píše…
Moc všem díky za milé komentáře, ale už mi zase stávkuje možnost vložit odpovědi, takže takhle hromadně :-).
Mějte krásné dny!
Tina píše…
Lucko, tieto tvoje prispevky ja jednoducho zboznujem. Konkretne tento sa presne spaja s mojou predstavou dokonaleho startu do noveho dna- kaficko na teraske a este k tomu s takymto vyhladom-uuzasne! :)
Pocasie by sa malo priblizit teplej casti roka, tak verim, ze si to na terase (aj mimo nej) uzijete a ze nas-citatelov, potesis dalsimi prijemnymi fotkami a prispevkami- napokon, ako zakazdym :)
Majte sa krasne :) Pozdravujem :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...