šatna...

...nebo chcete-li "walk in closet"!


Krásné pondělí blogerky!
Přeji pěkný start nového týdne!

Včera jsme mohli odpočívat, ale to my ne, my jsme se konečně dali do montování polic a úpravy místnosti, kterou nazývám šatnou, ale z nějakého důvodu, je v ní neustále mnohem víc věcí, které s ošacením nemají nic společného:-)))

Tak teď už ne!



Včera jsme konečně přidělali police a smontovali komody a já přestěhovala opět několik obsahů skříněk a komod a šuplíků a věšáků. 
Vše v rámci ušetření místa a získání prostoru pro věci pro mimi. 

Šatna je teď hotová z poloviny a ještě musím pořídit zrcadlo, nějaké věšáky, botník a a pak už bude stačit, snažit se udržovat pořádek...



...který je stejně nejlepší, hned po nastěhování prvních věcí:-)...




...ale hned jak se začne přidávat a přerovnávat pořádek pomalu mizí :-))), v každém případě je pěkně vidět, které barvy u mě v šatníku převažují :-))), žádná barevná paleta to tedy není a asi ani nebude, protože přesně tyhl, převážně neutrální barvy, mi vyhovují:-).


Pokud by jste taky chtěli nějakou pěknou šatnu, tak tady je pár tipů:

Pěkně čistá prosvětlená šatna za sklem...
...jedinou nevýhodou je , že pokud nejste opravdu velmi pořádní, binec tady nezavřete:-)))

pinterest

Barevně sladěná, v béžových tónech...
... pokud tedy nosíte opravdu jen jednu barvu  tak by to šlo :-)


Pinterest


Tak tohle už vypadá celkem reálně ...
... přesto, že jde o aranžmá Ikea:-)

Pinterest

Pokud máte opravdu dost místa v domě...
...můžete mít šatnu s oknem nebo i balkónem - nádhera!

Pinterest

Důležité je myslet na to kam s kabelkami...
...pokud vám pěkně drží tvar (ne jako ty moje, většina leží spláclá v šuplíku), tak si je můžete vystavit:-)

Pinterest

A taky se mi moc líbí vystavené lodičky na vysokých podpatcích...
...já bych na ty svoje tedy tolik prostoru na stěně nevyužila, ale vypadá to moc pěkně:-) 

Pinterest

No a v pořádné šatně nesmí chybět velké zrcadlo ...
... což mě zatím chybí :-)))

Pinterest

A ideálně by se do šatny hodila i toaletka, kde si sladíte makeup s outfitem...
...tak ta mě se do šatny nevejde určitě, holt to budu muset zvládat v koupelně :-)

Pinterest


Mějte krásný den!

Komentáře

Unknown píše…
Milá Lucko,
mám vytřeštěné oči z toho jak máš pořád spousty místa v šatně a hlavně kolem kopiček. Takový pořádek! Já sice taky komínkuju,ale mám ty kopice tak vysoké, že se mi jedna tulí k té druhé. Z naší šatny( hlavně z mé poloviny) je mi už delší dobu zle a každým dnem se chci dokopat k jejímu přerovnání a přetřídění!!! Teď mi do toho vlezla nemoc. Jsem na to moc zvědavá protože jak se znám tak zase nic nevyhodim:( Je to můj strašněj zlozvyk od malička. Nemáš na to nějakou radu?
Jinak ta vaše šatna je skvělá!
Vlaďka
Anonymní píše…
Foarte frumaoasa garderoba!
Lucie píše…
Luci, tak to je sen!!! Máme malej domeček, a šatna nám sem opravdu nevešla, takže tiše závidím, ale přeju!!! Vypadá to fakt suprově, a ten pořádek, no jedna báseň!!!
A ta béžová šatna v pinterestových tipech - třeba ta paní má víc šaten pro své oblíbené barvy, tak proto si může dovolit do jedné šatny jen béžovou :-) :-) :-)
Simísek píše…
Jako kdyby jste mi četla myšlenky, už dělší dobu řeším, že musíme konečně dořešit šatnu a zda volit Ikeu nebo zkusit poptat truhláře. Naše šatna je opravdu malička, takže tu vaši krásnou vám v dobrém závidím... A obrázky z Pinterest, hnedka bych si vybrala...
Unknown píše…
Ahoj Luci,
tak to je vážně krása! Máš šatnu snů :o).
Obdivuji ten pořádek, ten bych asi neudržela ani minutu :o).

Iri píše…
Já chci šatnu s balkónem:) Ale i tu vaší bych brala, my máme, prosím, jednu slovy jednu.) vestavěnou skříň, ve které máme svršky všichni tři a k tomu ještě slouží jako skladiště hraček. Ale aspoň nemáme tolik věcí:)
Bára píše…
Šatna je luxus, který si zatím dovolit nemůžu a musím říct, že raději upřednostním účelnou kuchyni než šatnu ;-) bára.kára
iveta píše…
Lucko máš moc hezkou šatnu, krásný pořádek.... měj se krásně Iveta
Lucie Living píše…
Vlaďko díky, ale jak píšu je to stav "právě nastěhováno", jsem sama zvědavá jak dlouho mi tam ten pořádek vydrží :-))) Každopádně rada asi jediná, začít vyhazovat nebo rozdávat, já udělala velkou redukční akci už v létě! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Luci moc díky, no jen aby ten pořádek vydržel :-), no jo a máš recht, třeba má šaten víc a pokud se drží podobného barevného spektra jako já, tak jich ani nebude potřeba tak moc asi tak 6,7 :-)))
Lucie Living píše…
Jojo, taky jsem řešila jestli nechat vyrobit skříňky na míru, ale nakonec nás ta Ikea verze vyšla levněji a ještě si budu moci police upravit podle potřeby:-). Přeji hodně zdaru při zařizování té Vaší!!!
Lucie Living píše…
Deniso díky, tak pořádek chvíli vydrží, ale sama jsem zvědavá jak dlouho :-)))
Lucie Living píše…
Iri , ta s balkonem je super :-), než jsme začali cca před 5ti lety regulérně bydlet na jednom místě , neměli jsme ani skříň , ale přepravky a věcí minimum :-)))
Lucie Living píše…
Báro, tak kuchyň budu taky potřebovat, ale předpokládám, že její vybavení bude několikanásobně držší než šatna :-)...takže to nebude hned tak :-)
Lucie Living píše…
Iveto díky, drž mi palce ať pořádek vydrží :-)))
Tina píše…
Krasa! S tym poriadkom to mam podobe ;)
A musim povedat, ze som sa zasa raz inspirovala, uzasne :)
Taktiez hladam vsade mozne (najma teda na Pitereste) rozne inspiracie- a to nielen pre satnik (kedze nas caka stahovanie nielen do ineho pribytku, ale tiez statu...nastastie, Tvoj blog je pre mna svetielkom nadeje, ze sa da vytvorit nieco krasne uplne od zakladu, na novom mieste, v novych podmienkach...snad sa to podari aj nam...

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...