z Velikonoc...

...trochu pozdě, ale přece :-)!



Krásný večer blogerky!


Letos to byl fofr!
Podařilo se mi nabarvit pár vajíček , naší tradiční metodou , ale než jsem si stihla udělat ráno na stole trochu Velikonoční atmosféru, byli u nás koledníci a vajíčka nezbyla:-)

Celkem dost se na mně podepisuje noční vstávání, nedostatek spánku je pro mě zabiják.
Snažím se kojit, ale Max to bere spíš jako souboj,
zatím vyhrává, hlavně v noci.
 Přes den většinou zajásám, že už by nám to mohlo jít, ale v nočních hodinách se mu můj nápad s kojením nelíbí a dožaduje se rychlého přísunu mléka ze stříkačky.
Zatím to ale nevzdávám, samozřejmě hlavně kvůli Maxovi, ale trochu i kvůli sobě...
...nemuset půl roku připravovat žádné extra jídla pro mimi a mít baštu po ruce kdykoliv, to je luxus o který bych nerada přišla:-).


Dneska "staronová" dekorace na komodě, testuju co umí ten můj nový parťák, ale zatím na něj moc času nemám ...































...ale když se najde volná chvilka, tak zkouším :-))).

Naštěstí muž si na Velikonoční tradice v Čechách rychle zvykl a tak byli kluci na koledě...


...a o vajíčka tedy není nouze...


... musím je zpracovat, asi to bude něco "netradičního" ...
...třeba vajíčková pomazánka :-)))!

A náš nejmenší, se má prý vystavovat na sluníčko...


...tak poctivě vystavujeme. Maxovi se to hodně líbí, ale asi to bude nudista, protože i když ho položím do kočárku jen v plínce, tak za chvíli se jí dokáže zbavit, jak to dělá jsem zatím nezpozorovala, ale jde mu to :-))).


Mějte krásný večer a pohodové dny!

Komentáře

Hana píše…
Luci, věřím, že Maxíka" přesvědčíš" , že od maminky je to nejlepší mlíčko . Je to opravdu pohoda nemuset nic chystat. Výzdobu jako vždy jsi měla krásnou ....zachycenou novým objektivem ....však budete kámoši . A přeji všem hodně sluníčka - hlavně Maxíkovi, když ho tak miluje.
Janka píše…
Ještě jsem nestačila pochválit miminko - Max je nádherný, má krásnou bradičku :). Mám taky dva kluky se stejným věkovým rozestupem (ač teda už o dost let starší), tak jsem si hezky zavzpomínala jak to tehdá bylo u nás...S kojením držím palce, někdy je to opravdu boj... ale zase, pokud to nepůjde, netřeba si nic vyčítat.
Přeju, ať se s Maxíkem co nejrychleji "domluvíte" na nějakém přijatelném režimu a pěkně si užijete jaro a léto ne terase :).
Veronika píše…
Milá Lucie, fotky novým foťákem jsou nádherné, střibrné deko na komodě je perfektní, ale nejkrásnější ze všech je stejně fotka Vašeho maličkého zlatíčka! Nožička k zulíbání! :) Tak ať na to kojení spolu brzy vyzrajete, krásné dny, Veronika :)
Eva píše…
Milá Lucka,po príchode z veľkonočnej dovolenky moja prvá cesta smerovala k PC - či už uvidím konečne foto Luckinho miminka! Malý Max nádherné zlatíčko, je to poklad....má tak krásnu tváričku - ja v ňom vidím Adamkove očká.... A Lucka, k tebe človek chodí pre dávku optimizmu - píšeš s takou ľahkosťou, nadhľadom...smekám Ti teda opäť veľkú poklonu - si úžasná maminka!!!!! Prajem celej novej rodinke veľa veľa spoločne prežitého šťastia a lásky
Eva
Anonymní píše…
Překrásné miminko, moc podobný malému Adámkovi. Krásné jméno Max, i Adam.Přejeme Vám mnoho štěstí rodinko.Pozdrav do mlýna. Dae
Unknown píše…
Opět krásné fotky, chodím se sem vždycky pokochat :) To se teď bude fotit jedna báseň s novým foťáčkem :) Já se s nastavováním přítelovy zrcadlovky pořád nějak nemůžu skamarádit, tak přeju, ať ti to jde lépe než mě :) www.themonica.cz
Unknown píše…
Krásný den Lucko, dlouho jsem na blogu nebyla a až teď jsem objevila tu úžasnou novinku, že máte mimčo :) tak gratuluji , Max je krásný chlapeček a Adámek je šikulka velkej hodnej bráška. Mějte se krásně. Martina
Lucie Living píše…
Hanko, taky doufám!Moc díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Janko, moc děkujeme, na režimu budeme muset ještě zapracovat :-), ale zdá se, že moje tělo už si trochu zvyklo na to, že si celonoční spánek nějaký ten pátek nedá :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Veroniko moc díky! Maxe se nemůžu nabažit, musím se krotit abych sem nedávala jen a jen fotky Maxe :-))) S kojením se stále pereme,moc díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Evo , moc děkujeme! Max je zlatíčko a moc si ho užíváme! Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Dae, moc velký dík!!! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko, moc díky, doufám, že já se se svou zrcadlovkou skamarádím brzo :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino , moc díky! Adam se moc snaží :-) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...