mlha přede mnou...

...mlha za mnou.


Krásný pátek přeji!

Snad jsou vaše noci lepší a hlavně delší než ty moje :-))), ale věděla jsem do čeho jdu,
tak to beru statečně:-).

Dnešní ráno bylo zase jako z pohádky...





















...je tu krásně snad za každého počasí a i když jsem nevyspalá, bolí mě hlava  tak stačí uvařit si kafe, rozhlédnout se kolem a jsem spokojená :-).

Školní týdny mí dávají zabrat, náš Adam absolutně vypíná ve chvíli, kdy opustí školu a  i přesto, že se ho ptám a že ví že s tím má problém si pamatovat jestli má domácí úkol, tak prostě vždy tvrdí, že ne...
...to že mu musím překontrolovat tašku a většinou nějaký najdu (pokud si ho poznamenal) je skoro pravidlo ...
...naštěstí,  už je pak jde dělat celkem dobrovolně a někdy ho to i baví, ale chybí mu ta zodpovědnost za své povinnosti.
I když možná se to lepší, dnes si vzpomněl na to, že mají jít ven a má mít kalhoty na ven, ještě než dojeli s tátou ke škole, tak se včas vrátili a kalhoty má, co nemá, zjistím odpoledne v notýsku :-)))

Takže hurá víkend!

Mějte krásný pátek a prima prodloužený víkend!



Komentáře

Anonymní píše…
hezký den, váš blog si pročítám téměř pravidelně, ale až dneska jsem se rozhodla, že Vám prostě musím napsat...... V dnešním příspěvku jsem poznala svého syna Metoděje. Byť je už ve druhé třídě a měl by si umět nachystat učení podle rozvrhu, napsat sám úkoly, popřípadě si je alespoň srozumitelně poznamenat .... nečiní tak. A já jsem chvílema zoufalá, chvílema cholerická, chvílema flegmatická ... v poslední době snad nejčastěji tiše odevzdaná, že lepší už to nebude, že jsem to vlastně tušila od jeho ranného dětství a co stím nadělám.... Každé ráno odchází k autu bez aktovky a až na moje upozornění se pro ni vrací. Vzhledem k tomu že současně vypravuju do školky i mladšího syna a z domu odjíždíme po šesté hodině, nemám už sil ho kontrolovat. Včera jsem si ho odpoledne vyzvedla ze školy a koukám, že má každou botu jinou. Na mou otázku odpověděl, že ví, že to tak má už od rána a že co chcu, že jsou obě šedý .... to že jedna byla teniska a druhá zimní sněhule bylo zřejmně jedno .... Ach jo, ale (nebo právě proto) stejně ho miluju ..... Simona
RONICA píše…
Krásné fotky, krásná atmosféra... Vždy, když fotím na zahradě, tak si říkám, jak jsou ty plastové hračky našich dětí nefotogenické :-). Ale ta fotka, s pískovištěm, okrasnou trávou a hračkama - tam to sedne super... Krásný den, Veronika
Ilona Ř. píše…
Lucko,
snad Tě potěší , že u nás je to stejné !
V noci toho také moc ještě nenaspíme, a to Šímovi bude příští týden rok.
Momentálně se budí častěji než když byl maličké mimi a bez mého mlíčka neusne.
A s dcerou to mám podobné jako s ty s Adamem a to už chodí do 5.třídy a škola jí nechává naprosto v klidu, narozdíl odemne.
Víkend bude prodloužený!
Veronika píše…
Simono, je mi jasný, že to s Metodějem nemáte lehký, no ale těma botama jste mě pobavila. :-)
Lucka, tie fotky su prekrasne, naozaj ako v rozpravke :-) A co sa tyka Adama, "hlavu vzhuru", to prejde :-) ...my sme to tiez zazivali a postupne to prechadzalo, ale aj teraz sa obcas stane, ze do skoly odídeme bez vetrovky a zistim to az aute, ze je aj nejaka domaca uloha (pripadne projekt) a pritom je devat hodin vecer...a to ma moja babulka 11 rokov :-) Nastastie sa to uz nestava casto...Pekny vikend :-)
Anonymní píše…
Lucka, nádhera ...

Silvia
Unknown píše…
Milá Lucko, sleduju Tvůj blog už dluho, nicméně tyto fotky mě dostaly.. jsou naprosto dokonalé, úžasné, geniálné... Tvoje bydlení a vůbec všechno kolem je tak krásné, moc ráda to sleduju. Přeji Ti krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...