Do víkendu...

...s dobrou náladou!


Přeji krásný pátek!

Sluníčko dnes poctivě nabíjelo, na stole čerstvá květina a plánů na víkend spousta.
Bylo by prima kdyby slunce vydrželo celý víkend, tak uvidíme:-).


Pro jistotu máme plány jak do pěkného počasí, tak do deště:-).
V sobotu je oslava masopustu v naší vesnici, pak mám nakoupeno na nějaké to zahradničení, zatím pěkně doma v teple :-) a taky bych ráda zašla na návštěvu ke kamarádce, ale na to,by se nám opravdu to pěkné počasí hodilo:-), když nebude, tak se holt pojede autem. A možná se dostanu i k jednomu novému receptu.



Dnes od nás z jídelny...


...kytice je namixovaná ze zlevněných pugetků z Tesca...


...a sluníčko jí dodává šmrnc :-))).



Nejvíc mě pobavil Adam, když  jsem  ho seznámila s plánem na víkend, tak ho zajímalo, jestli bude i čas válet se poránu v pyžamech u telky :-))).
No...
... vzhledem k tomu, že on vstává  o víkendu, dobrovolně v půl šesté, tak on určitě nějaký ten čas mít bude:-)!


A co vy, máte už víkendové plány ?

Mějte krásný páteční večer a užijte si sobotu a neděli !

P.S.: Losování výherce kávovaru bude zcela jistě do konce příštího týdne!



Komentáře

Ach Lucka, stala som sa oficiálne závislá od tvojich článkov....Každý deň ráno chodím na tvoj blog a čekujem či nepribudol nový príspevok....to sa mi ešte so žiadnym iným blogom nestalo....Prajem krásny víkend a nech Vám to počasie vyjde podľa predstáv:)
Anonymní píše…
Lucie nádherné fotky,hlavně ta z té louky u vás jak proniká sluníčko,ta je do nějakého časopisu.Nedovedu si představit ranní kávičku bez vašeho blogu.Dík za něj.63letá Alena
Monika píše…
Tak i já se přidávám ... ta fotka s tím sluníčkem na louce ... bomba :-D Kytice je taky moc krásně namíchaná a to sluníčko tomu opravdu dává super šmrnc. Dneska bylo opravdu nádherně. U nás jsou plány takové, že manžel vezme Terezku na asi poslední lyžovačku a já budu doma s marodem, Ondrovi vylezla teplota přes 38, tak budu doufat, že je to jen reakce na očkování a brzy to přejde. Včera jsme trošku podcenili počasí, tak se bojím, aby nebyl prochladlý....
Susie píše…
Lucí, to je jedním slovem paráda! Já se zítra chystám gruntovat.. podle počáska buď interiér nebo exteriér :-) tak uvidíme :-) Krásný víkend plný ☼
Anonymní píše…
Pekne ,preslnene,profesionalne.Alena
Unknown píše…
Luci jsem ted vic IG ale tebe jako jedinou mam v mobilu uloženou i blog .Nějak me tvoje fotky nabiji.S kytici vzdy jídelna uplne rozkvete ze.My dnes Praha Ikea a možná i farmářský trhy a zítra trochu třídění věcí deti a nejake to chystani. Taky možná návštěva za známou a miminkem.
Miska píše…
Tak to je nadhera.
http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/
Marta píše…
Když jsem se vracela pozdě v noci z průzkumu krásného centra Prahy a uvědomila si, že nemám klíče, byla jsem zoufalá. Kontaktování zámečník praha 7 bylo mým záchraným řešením. Byli rychlí, efektivní a velmi přátelští. Děkuji za jejich skvělou práci a pomoc.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...