a jsou tu...

...nové židle v jídelně!



Přeji krásný víkend!

Tenhle týden konečně došel dlouho očekávaný balík.
Já už se s tím, že máme skládací židle u jídelního stolu na celý život celkem smířila a o to víc mě můj muž překvapil.

Tyhle jsem si přála dlouho  , ale jejich cena je opravdu vysoká a mému muži hned tak nějaké sezení nevyhovuje.
S jeho výškou byla každá židle moc nízká, krátká, nízké opěradlo atd. .... .



Ale už před vánocemi, mi jako překvapení jednu Vitru DSW pořídil, důkladně jsme ji ozkoušeli a k mému úžasu, sám je zhodnotil jako pohodlné!!!


A objednal jich plný počet ke stolu.

Takže já jsem spokojená a on jen uvažuje jestli neobjednat ještě jednu, protože je dělají i o pár cm vyšší :-).

No a já teď zase přemýšlím, jestli by se k nim víc než čistě bílý stůl, nehodil dřevěný:-))).


Užíváte víkend?
My máme sobotu nabitou, teď jsme se vrátili z masopustního průvodu a večer jdeme na ples, tak dopíjím kafíčko a jdu se snažit smýt z obličeje medvěda a namalovat si tam pohledné děvče:-).

Mějte prima odpoledne a zítra pohodovou neděli!




Komentáře

Anonymní píše…
Moc pěkné. Stůl bych nechala bílý, přírodní dřevo by se vám podle mě na takové velké ploše nehodilo k podlaze.
Zidle uzasne, taky by se na hodily pohodlnejsi, ale stul bych nechala bily,-). Vecer si uzijte. M.
Unknown píše…
Jsou krásný mám je taky,jsou pohodlné,dobře se udržují a hodně jim to u vás sluší,krásnou zábavu:-)
Anonymní píše…
Krásnou sobotu,židle jsou nádherné,taky mám,ale křesílko a co nadělá parády :)stůl se mi líbí bílý,ale možná bych vyměnila i nohy u stolu za bílé...užijte si ples,Marcela
Anonymní píše…
Možná bílý stůl hodně vyniká, když je skoro prázdný. Zkuste ho vyfotit prostřený a uvidíte.
Unknown píše…
Lucko, stůl bych neměnila. Naopak, přijde mi to super.
Anonymní píše…
Pěkné...stále toužím po těchto židlích,ale cena je vysoká...tak snad někdy.Mám zálusk na jaro na ty papír.květinky jako lustr z IKEA,máte ty větší nebo menší? Zdravím vás a obdivuji,jak vše zvládáte....jen tak dále HEZKÝ VEČER.Leona K.
Mirjanka píše…
Nadhera! Stul ted trosku vypada jako chuda pribuzna. Hlavne ty nozky. Asi bych je vymenila anebo cely stul za jiny, ale souhlasim s ostatnimi, ze s bilou deskou.
Anonymní píše…
Máte zlatého muže:)
Stůl je super, skvěle se k sobě hodí , neměnila bych.
Užijte si ples a hezký zbytek víkendu.
Petra
Anonymní píše…
Hm, není nic jednoduššího než klofnout bohatýho chlapa a pak se vypisovat na blogu co všechno mám.....a ty co neklofly tak jen obdivujou, co jim zbývá.....
InkaFej píše…
Jejda, momentálně čtu, komentář nade mnou.. závist pořád žije! Není přece nic snažšího než nečíst, nedívat se:o)..tohle já nepochopím..Ale to jsem sem psát nechtěla..Lucko, nic si z toho nedělej! Židle jsou nádherné! A ani nebudu psát, co bych měnila nebo neměnila..Jestli se ti bude líbit dřevěný, dej dřevěný:o), ale i takhle to vypadá krásně..Měj se krásně a doufám, že Tě to neodradí a příště nám zase něco ukážeš. Alespoň mě se to líbí a inspiruje..Krásné dny Inka
InkaFej píše…
omlouvám se, ne mě, ale mně( to mi ujelo:o()
Unknown píše…
Dobrý den, židle jsou perfektní. Pokukuji po nich už rok, ale neodhodlala jsem se zatím. Můžu se zeptat odkud jste objednávala? Veronika
Amelie píše…
nádherné, stůl bych nechala bílý
Anonymní píše…
Ja taky neklofla:-).... ale musim se priznat ze sem chodim dlouho, ale.posledni dobou mi to take pripomina spise katalog luxuuuusniho zbozi!! Vse dokonale naaranzovane do zaberu, cim dal vetsi snobarna a prehlidka predrazenych veci. A nejvic me dojimaji ty obdivne komentare, jak to ta pani blogerka vse uuuzasne zvlada!! Inu zvlada, s pani na uklid, s chuvou k diteti, s dvema kuchari a s movitym partnerem..to se snad da zvladnout nee???
Jana píše…
Lucie, zidle jsou krasne. Vypadsji moc hezky s bilym stolem, ale hned jsem si rikala, ze mi tam chybi ten kontrast bile desky s cernyma zidlema :) Ale jde asi spis o zvyk. Jinak se nikdy neprestanu divit, co dokaze zavist. Heky zbytek vikendu, Jana
M.A.R.K.I píše…
Waw, Luci, to je krásné překvapení ..... nádhera !!!! Marki
Anonymní píše…
Luci,nádhera a stul bych nechala bílý,krásný víkend,dae
Anonymní píše…
Zdravím Lucie,
pravidelně chodím na blog nahlížet a ráda čtu vaše příspěvky. Tohle je má první "stopa", kterou více jak po roce "věrnosti" zanechávám. Líbí se mně vaše příspěvky. Jsou skvěle napsané, inspirující a jsou mně blízké. Máte krásné děti, rodinu a spoustu energie, tak se nenechte otrávit závistí.

PS: Stůl bych také volila raději bílý, ale nechám se překvapit.

Mějte se krásně!
Michaela
Moments by Sarka píše…
Zidle jsou super, stul mi take nevadi, co mi ale vubec nepasuje je bohuzel ta podlaha. Pusobi chaluparsky a zidlim to vice svedcilo u vas v podkrovi. Ale vy se stim urcite popasujete.

Sarka
Anonymní píše…
Běžte si fňukat k mamince, baby závistivé. Co jste udělaly pro to, abyste se měly podle svých představ? Kdybyste studovaly, učily se jazyky, pilně pracovaly a staraly se o sebe, abyste vypadaly k světu, měly byste větší šanci najít šikovného pracovitého chlapa.


Anonymní píše…
Jestliže nekouří - tak si ty "krásné" židle může dovolit ne ?
Anonymní píše…
Nic bych neměnila, je to dobrá investice. Doma jsem židle vybavila bílými polštářky, protože studily, zakrytá část má po letech jinou barvu než ta na světle, ale nevadí mi to. Přeji hezkou neděli, ať se vám daří! Iva
piece.of.north píše…
Ahoj Lucko, židle jsou parádní a nejdůležitější je, že jsou pohodlné. Stůl bych nechala bílý, ale asi bych vyměnila nohy. Mně by se třeba líbily bílé soustružené nohy (ty, co vypadají starožitně - snad víš, co myslím :-)) Myslím, že by to byl fajn kontrast k moderním židlím.
Anonymní píše…
Bože! Závist vládne světem, že? Luci, nenech se odradit pár komentáři, jsi skvělá! Moc se těším na každý post a baví mě se u vás inspirovat! Hezký den, <3 A.
Alča píše…
Luci, židle jsou parádní
Anonymní píše…
Jste úžasní medvědi Lucko..škoda, že jsem si nepoznamenala datum, původně jsem chtěla dorazit s dětmi..já hlava děravá...a židle jsem tyto typovala, že si je pořídíte..pa Vokopka
Unknown píše…
Tyto zidle vidam téměř na všech blozích či ig co se pasuji do severu a vím, že jdou sehnat i za levno.To jen pro ty co zavidi a mysli ze vse musí byt drahe.Jinak stul by jsem asi ještě chvíli nechala a časem uvidíš. Spis me také už dřív nesedla podlaha,ale to je tak individuální názor, že je to opravdu na tvem pocitu.
design of my world píše…
Vitra DSW je moja srdcovka. presne takúto bielu sadu s dreveným stolom si predstavujem v kuchyni keď raz bude rodinný dom. tu by som ale vzhľadom k podlahe nechala stol biely.
PS: krásna jarná dekorácia na stole
Káťa píše…
..mě se tyhle židle líbí jako objekt, jsou skvěle navržené...ale zatím mě odrazuje, že je to plast, je jasné že ze dřeva by takhle vytvarovat ale nešly...u vás krásně vyniknou v tom množství u velkého stolu:) taky mám dilema jaký stůl pořídit, mám ráda dřevo,ale bílé stoly a proutěným prostíráním se mi líbí moc, mám ráda na bílém stole dřevěný tác s dekoracema..ale vzhledem k barvě podlahy bych u vás nechala stůl bílý, bylo by dost těžké sladit barvu dřeva s tou podlahou myslím:) ..a proč já sem k tobě chodím- líbí se mi, že vždy dáš přednost tomu věci zvládnout než jim podlehnout a vždy volíš optimismus před negativnem a k tomu není potřeba ani bohatý manžel, ani peníze, ani designžidle, to prostě člověk se bud tak rozhodne žít nebo ne, bez ohledu na okolnosti:) to je mi blízké a proto se mi u tebe líbí:)
Anonymní píše…
Co clovek to nazor:-)... nesouhlasim s tim ze cituji: u vas krasne vyniknou v tom mnozstvi u velkeho stolu!!! Zidle Vitra je opravdu designovka, mam ji doma take, no jeji krasa vynikne jako SOLITER...proste jen tak zlehka nahodne stoji jeden kousek v předsíni, nebo je ledabyle pristavena u psaciho stolu..jen tak vynikne jeji krasa!!! Sama o sobe se moc k jidelnimu stolu nehodi..pouze v pripade kdy je to treba maly jidelni stul pro dva..pak ano!! Ma nizkou zadovou operku..a tim vlastne sama o sobe u stolu nechava vyniknout jako soliter prave STUL..a tim pádem tedy ten musi stat za to:-).. To vsechno je potreba si uvedomit, vim ze je lehke nechat se zlákat obrazky na netu! Tyto bile Vitry by vynikly u skleneneho stolu, coz se tremi detmi je hodne neprakticke!! Popřípadě mely byt Vitry zde cerne barvy..a stacilo stolu natrit nohy na cerno..celek by jiste pusobil daleko lepe.Tot muj nazor..s pozdr.Monika
Luci, tak hlavne, ze jste se zbavili skladacich zidli!! Vitra je super. Ja chtela take k jidelnimu stolu, ale neprosly mne u muze a nakonec jsem rada. Myslim, ze by tak nevynikly. Nakonec mam jednu u psaciho stolu a desne ji to tam slusi. Uzivej si zidli, domova a deti a uz budte hlavne zdravi!! Pa od more T.
Akinoma píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní píše…
Dívala jsem se na cen.relace a 10-11tis za jednu židli je skutečně šok.
A nelíbí se mi dva argumenty, co hned každý vytáhne proti kritikům - závist a cigarety.
Nekouřím.
Nezávidím (není to můj vkus, tyto židle myslím).
Klára
Unknown píše…
Ahoj Lucie, já bychty nožky od stolu změnila, tu desku ne, ta je pěkná a co to dalo práceji natřít ne? Spíš bych nohy udělala víc masivnější a bílý takový hranoly (prostě obalit to co tam je ještě jedním hranolem. Myslím, že ač nejsou tyhle židle můj šálek kávy, jsou lepší než skládačky a moc Ti je přeju, hlavně, že se Ti líbí. A k tomu krásnému komentáři č. 10 - malý vzkaz i kdybych si to myslela, tak bych to sem nenapsala, bo by mě hanba fackovala, jak jsem závistivá. A ještě by mě zajímalo, z čeho usuzuje dotyčná(ý), že se Lucie chlubí???My sem chodíme cíleně a dobrovolně, nikdonás nenutí to číst. My čekáme na to, co je nového, ona nás pouze informuje :D A neklofla jsem, tak obdivuju a i kdybych klofla, co je komu do toho!!!! Viď LUci.
Přeju všem závistivcům hezký den!
A těm co patří do té druhé supiny přeju ještě hezčí(my ho ale máme i když u nás prší!!!!!A zas nám můžou závidět co? :D)
Pavla S.
Anonymní píše…
http://www.nabytekmagenta.cz/katalog/product/8487-Zidle-Signal-Enzo-buk-bila/
Máte pravdu, jde to.
60000 nebo 6000.
Unknown píše…
Originál Vitra židle mají černé šrouby a několik dalších detailů je taky jinak.....Jsou to originály.
Pavla
Jana píše…
Lucie, máte to moc pěkné. Stůl bych nechala tak, jak je. Na druhou stranu věřím, že i když zvolíte jiný, bude to opět s vkusem. Pěkný zbytek víkendu! Jana
Táňa píše…
Lucko, židle u bílého stolu vypadají náramně! Bezva volba. Máme doma vitrácké s područkami a sedí se v nich u stolu skvěle.
Kdyby závistivé čtenářky neutrácely za blbosti, tak si ty židle mohou také pořídit (zkušenost z mého okolí). Váš blog miluji, nenechte se odradit!
Anonymní píše…
Pavlo, ten odkaz výše byla jen info, že existují vzhledově podobné za menší peníz pro ty, kteří na priginály nedosáhnou.
Toť vše.
Anonymní píše…
Já si nemyslím že např. naše rodina utrácí za blbosti, ale protože jsem "neklofla" toho pravého, tak máme hypotéku na prťavý byt ještě na 20 let a dvě dospívající děti a nenapadlo by mě ani ve snu řešit jestli budem sedět na židlích za 6000 za jednu.....paní Lucii můžu jen závidět že má každé dítě svůj pokoj a že si může dovolit řešit jak jim ho zařídí, u nás většinou rozhoduje cena. A to prosím chodím upravená, učila jsem se a používám jazyky a manžel je taky fešák,jsme oba nekuřáci, makáme jak diví, ale jak vidno, je to všechno k ničemu když je peněz jen tak akorát .... tak co dělám špatně ???
Linda
Anonymní píše…
Lucka nám tyto židle prvně ukazovala na blogu 29.7.2011 a psala, že si bude na ně šetřit...našetřila a má je - po téměř 5-ti letech. Koukněte jak začínala, neměla-i vše hned...pa Vokopka
Unknown píše…
Jo v pohodě, já to psala jen jako věcnou poznámku, kdybych chtěla ukázat židle na který si šetřím x let, asi by se mě trošku dotklo, že je má někdo za padělky a plagiáty.
Toť vše :D
Unknown píše…
Moc smutné komentáře...Lucie moc ráda chodím na Váš blog, čerpám od Vás inspiraci i energii. Židle jsou samozřejmě úžasné a už jste je potřebovali!
Anonymní píše…
Víte ty závistivé komentáře nemají žádný smysl. Všechno je jen o prioritách. Někdo si za stejné peníze jede k moři, někdo koupí třeba lyže, někdo zaplatí dětem angličtiny či soukromé školy a někdo si koupí židle. Je každého věc, čemu dává přednost a co si pořídí. My máme 4 děti a proto máme taky velký stůl a k němu jsme pořizovali židlí hned 8 aby měly návštěvy na čem sedět, volili jsme Ton, a cena nebyla taky nízká, ale máme je už 16 let a jsou jako nové. Peníze jsme ušetřili jinde. A to se mi zrovna líbí i u Vás, že židle jsou sice drahé. ale stůl je levný a to stejně lustry, v konečném součtu to pak vyjde docela příjemně. Máte to moc pěkné. Mějte se pěkně.
Jiřina
Anonymní píše…
Lucie si na ně našetřila....A koupil je manžel:-)))))
Anonymní píše…
Koupím si to na co mám a přeji všem aby byli zdraví,věci jsou jen věci.Luci židle krásný i když preferuji dřevo a stůl bych asi neměnila,ale ne kvůli závistivcům ti si vždy něco najdou.Buďte zdraví a užívejte života.Marie
Anonymní píše…
a mě je manžel koupil taky, a hned 5krat,4 nám a 1 tchýni...pa závistivky .
Anonymní píše…
Chairs are great, finally they arrived.
I love them.
Miss you.
www.spicesnlove.blogspot.cz
Anonymní píše…
Každý kdo jde s kůží na trh a píše blog musí počítat s tím že nebudou všechny komentáře jen kladné a sluníčkové, zvlášť když na blogu prezentuje poměrně nadstandartní způsob života, ruku na srdce, tohle není běžný životní styl. Je to určitě pohoda, peníze jsou prima a spoustu věcí usnadňují a tady je to vidět, každý svoje auto, samozřejmě takové aby mohlo jezdit v terénu, nejlíp nové, nová krbová kamna, nové podkroví, pohlídat děti - jasně, koupíme paní na hlídání, je léto tak hurá bazén, nakupuje se a nakupuje a aranžuje a fotí.....o prioritách to nějak není, když tady se prostě pořizuje úplně vše a jen v nejlepší kvalitě, a to je Lucie žena na mateřské dovolené. Naprosto chápu že to spousta lidí nevydýchá...
Ahoj Lucko, nutno říct, že to pěkně prokouklo! Já jsem sice příznivcem židlí TON, ale Vitra je taky ACH. Doufám, že se ples vydařil! Užívej(te) a na řeči závistivé nic nedávej(te). Pa

Anonymní píše…
Nic, jen jste neklofla toho praveho:-)
Unknown píše…
:-D už když jsem viděla první fotku a počet komentářů, bylo mi jasné, že pro spoustu anonymních pravidelně sledujících tohle byla zase na chvilku poslední kapka do jejich žlučového poháru ... jste dobrá Lucie, že na to pořád máte ´koule´ ;-)
K židlím - osobně bych si je nepořídila, nelíbí se mi, ale do vašeho bydlení se moc hodí a je super, že manžel ví, co si přejete a rád vám dělá radost.
K anonymním dámám - to chcete říct, že kdyby vaše rodina (záměrně nepíšu manžel, protože jsme snad společná domácnost a není žádné moje, tvoje) měla úspěšné a výdělečné podnikání, že byste si nedopřály po čem toužíte???
Ne, vy určitě ne, všechny peníze do banky, nejlépe pod matraci a dál bydlíme v 1+kk s umakartovým jádrem, protože co by tomu přece řekli lidi... to je tak smutné, tady ta česká mentalita, vážně moc :-(
Takže za mě k výše zmíněným položkám. Kdybychom na to měli, tak...
... paní na hlídání ke 3 dětem? - samozřejmě, že bych ji sakra měla! nemáme v bydlišti žádné babičky ani nikoho, takže vyrazit si s manželem 2x do měsíce kamkoliv by bylo úžasné
... paní na úklid? no, pravda, asi rok by mi trvalo odehnat tu myšlenku na to, že ´nezvládám´ vlastní domácnost a přestat uklízet před každým jejím příchodem, aby si o nás nemyslela :-D, ale už jen kvůli tomu žehlení bych to vážně a rychle zkousla ;-)
... dvě auta? to si jako děláte srandu? to má na vesnici dnes každá druhá rodina, jak by jako jezdili oba do jiné práce, rozváželi děti do škol a školek apod.
bazén? na takové zahradě? no, já bych se jen vykašlala na tu nadzemní nepraktickou hrůzu a nechala postavit pořádný ... takže ono to s těmi financemi u nich doma nebude zase až tak horké, co, dámy ...
podkroví když je na to střecha a prostory nachystané? vy byste se vážně mačkaly se 3 dětma ve 2 ložnicích?
Takže si přístě dámy šáhněte do svědomí a až bude mít vaše rodina vysoké příjmy, tak se k vám do paneláku přijdu ráda podívat ;-)
Pěkný večer
Anonymní píše…
Luci, krásné židle a stůl se mi k nim taky parádně hodí. Líbí se mi, jak je veliký.
Zato se mi nelíbí debilita některých lidí, je to neuvěřitelné. Závist je sfiňa, že..:(
Ať se Vám daří a dětičky pěkně rostou!
Zuzaniela
Anonymní píše…
Každá ať si koupí, co chce - co je komu po tom?
Anonymní píše…
chichi
Anonymní píše…
Já ano.
Anonymní píše…
Hezke zidle,Lucie,nenechte se otravit hloupymi,zavistivymi komentari.Nechapu,proc pusatelka Linda nam tu lici svoje zivotni pomery.Vubec me to nezajima!Chodim zde na blog Lucky,zajimame tedy,jak zije ona a ne nejaka Linda!
Luci,zidle jsou krasne a ke stolu se moc hodi!
Anonymní píše…
Naprosto souhlasím s tím co píšete, akorát že ne každý kdo to takhle má to ventiluje na blogu. Neomezené možnosti jsou hezké, ale proč to pořád ukazovat ??
Anonymní píše…
A kdo Vás nutí na tento blog koukat:-)
Unknown píše…
A proč jako ne :-O ??? Běžte do stánku s novinama, najděte si na webu plno dalších stránek o bydlení, designu ... všude lidi ukazují svoje bydlení, svoje věci a důvodů proč to dělají je nepřeberně a hlavně je to jen a čistě jejich věc. Lucka se prostě rozhodla psát blog o svém životě a její život je někdy přesně takový jaký ukazuje. Můžete mi říct jediný důvod proč by to jako dělat neměla? Já tomu prostě nerozumím ... :-( Jakože to nemá ukazovat, protože zrovna já na to nemám? To si děláte srandu, ne ... to jsme zpátky před 30 lety :-(((
Anonymní píše…
Dobrý den-jsem tady poprve a jsem v šoku- doslova.Bohužel jsem tady opět narazila na českou náturu soutěžení typu-já to chci taky,nemám nato- tak jí to aspon otrávim.Ono to ale není o penězích-každý si může najít svůj styl,ale na který finančně dosáhnu.Proč sem vůbec ty neštastnice chodí když se jim tento styl ani nelíbí.
Peněz mám dost,ale židle jsem posbírala různě a každou jinou-nic to nestálo-a přesto se mi tady na blogu moc moc líbí a paní přeju hodně síly do dalšího projektu.
Anonymní píše…
Nádherné židle, super blog, na který moooooc ráda chodím obdivovat bezva nápady a tak vůbec... A ti, co závidí, ať nechodí na tento blog,ale ať jdou raději na procházku a přemýšlí o sobě... Zdraví Lu z Moravy
Anonymní píše…
Velký souhlas, přijde mi malicherné co se zde řeší ne nadarmo se říká, obyčejná lidská závist. Ráda se koukám na hezké fotky, ráda se inspiruji. Proč řešit jestli někdo sedí na židli za větší sumu a někdo na staré židli. Takže "Nesmrtelná teta" řádí v naší zemi o sto šest
Ivana píše…
Už jenom to že chcete víc víc a víc.Budte štastná!!!!!Vždyt máte dost-jste zdravá,máte děti-přijdou vnoučata,manžela co se snaží a má vás rád.Zkuste jít na jiný blog,kde se dělí o své štěstí nemocná máma samoživitelka.
Anonymní píše…
Shrnu všechny komentáře, přijde mi to velmi hloupé. Lucko nenechte se odradit, velmi ráda sleduji váš blog. Ráda prohlížím krásně fotky. Těch závistivců je mi líto. Nenechte se otrávit, nejste jediná, komu to tu chtěli otrávit. Lucko jen tak dál a těším se na další příspěvky. Mějte se príma, děti ať vám dělají radost!!!! Z vašeho blogu na mne dýchne vždy zvláštní klid a pohoda....vaše pravidelná čtenářka Alena
Anonymní píše…
Souhlasím s vámi, nechápu!!!! Holt ta "Nesmrtelná teta" se v tu zabydlela!!!!!! Zdravím všechny pozitivní a inspirativní čtenářky. Nevím proč bych měla si prohlížet fotky s umatlanýma dětma nebo brajglem v bytě. Doufám, že to Lucku neodradí, byla by to škoda Alena
Anonymní píše…
Já jenom zírám, ko ko ko ko dák ze všech stran kvůli židlím ??
Unknown píše…
Lucie, Váš blog je moc pěkný a ráda si ho prohlížím. Super, že máte nové židle, ty skládací, to nebylo ono. Komentáře jsou různé, ale mám pocit, že převládají ty pozitivní. Čtenářkám, které potřebují ventilovat frustraci doproučuji knihu Louise L. Hay Miluj svůj život. Je takovým vstupem do jiného náhledu na vlastní život. Pokud se nad knihou jen lehce zamyslíte, pak příští rok sedíte na trůnech a ne na židlích.
Arwen píše…
Závist je smutná vlastnost... Mě se židle moc líbí, váš dům taky, užijte si to :) Dneska je krásně!
Arwen píše…
Mě se líbí celý blog a určitě si nemyslím, že by byl založený na tom, že se jeho majitelka chlubí kdoví čím, prostě tak žije, no a co, komu se to nelíbí, nemusí sem vůbec lézt.
Anonymní píše…
Souhlasím s komentářem č.48 a taky si myslím že má každý právo na svůj názor, trochu mě děsí jak někdo něco řekne a ostatní se do něj hned pustí, jak si brání to svoje a někteří úplně dětinsky, kdo nedělá aaach a oooch tak je špatný....vždyť ten názor nebyl sprostý, ani lživý, závist v tom nevidím, paní to tak prostě vidí, každý má svůj pohled na věc. A jak už tady někdo psal, kdo jde s kůží na trh a píše blog tak se musí smířit s tím že odkrývá spoustu ze života a občas někdo prostě napíše něco jiného než jen chválu na krásné bydlení...
Anonymní píše…
Tolik mindráků v jedné rodině,asi se málo snažíte.
Anonymní píše…
No paráda Ivano, a když taková nemocná máma samoživitelka nakoukne na tento blog, určitě jí hned prozáří den, napíše nějaký líbivý a podlézavý komentík a hned jí bude líp, co ??
Anonymní píše…
51 - nejde o chválu, kdyby napsaly ty osoby, že se jim to nelíbí, protože..., je to pochopitelné. Já se taky nerozplývám. Ale tohle z jejich projevu necítím. Toto je jeden z blogů o bydlení, čili primárně zaměřený na to, co kdo má. A ty dámy se chovají, jako by snad tady Lucie si to, co má, pořídila na jejich úkor. Měly by snad ony víc, kdyby ona měla míň? Když ony ne, tak radši nikdo. Proletářské myšlení, to ať se na mě nezlobí. Liba
Anonymní píše…
Pěkný den, Lucie! Koukám na fotky, a říkám si, jak to na mě působí vlídně, čistě, úplně to "uklidní " oči...

Škoda, že to neuklidní rozhněvané mladé? ženy.

A je mi líto, že jejich děti nasávají tu neradost ze života.

Že zas vyroste generace hejtujících fanynek.

A že to je přesně to podhoubí těch pipek "školních", co kvůli pěknýmu penálu ostrakizují holčičku, která neví, co udělala ŠPATNĚ.

Co proto místo toho, aby si našetřili na taky pěkný penál, sežerou (pardon) tři hambáče cestou ze školy, vítězoslavně se rozvalejí na náměstí a drbou tu Amálku, co má tak blbý jméno, a hele, zrovna de kolem nich na flétnu, kráva.

Je mi z toho fakt ouvej. Z toho, o kolik je jednodušší žít život někoho jiného. Zvyšovat si vlastní důležitost drbáním někoho jiného. Posuzováním. MORALIZOVÁNÍM. Klofnout boháče. Jasně. Je to tak primitivní, prázdné, jako ta majonéza na zteplalých chlebíčkách. Jako ten potící se uherák.

Naštěstí pro Lucii - je to už velká holka. Naštěstí to není ta malá flétnistka, kterou můžou sejmout ukdákané mastné hlavy. A jasně, i když si hlávku mejete - je to o tom věčném táhlém zapáchajícím mazu, co z vás odkapává na cesty ostatních. Vaši muži si vás vybrali, ok, jejich volba. Ale těch dětí mi je fakt líto.

A všechny, kdo kňouráte, že máte právo na kritiku - na kritiku čeho konkrétně? Co dělá Lucie podle vás špatně? A kdo jste, že soudíte - co máte za sebou - co před sebou? Na co měříte svůj život? Co kolem sebe šíříte?

Uf uf, to je fakt smutný čtení.
Pár bílých židlí, a tolik exploze malolidství.

Veronika


Akinoma píše…
Chudák Lucie bude muset prodat židle, dům, auta a přestěhovat se do paneláku, aby měly tady dušičky pokoj...ale i tak si myslím, že i kdyby Lucka bydlela v paneláku a neměla peníze a skvělého partnera tak bude mít byteček krásný a vkusný jak celý její dům neb má na to prostě talent...umí skloubit dražší kousky s levnými např. tolik zde diskutované drahé židle a naopak DIY stůl a celek působí velice mile...sedačku taky nemá za statisíce, některý nábytek z Ikea tak nevím, co tady kdo dává na obdiv...Luccin blog je především o bydlení a to tady taky prezentuje...a to, že si hold věci může pořídit hned a dražší, že může mít nové auto, podkroví je hold také o šikovnosti jejího muže na straně jedné ale na druhé straně také na úkor rodiny, neb hodně času tráví v práci nebo na služebních cestách...a přesto všechno to Lucka zvládá skvěle i když prostě někdy využije hlídání dětí nebo paní na uklid...mě se celé údolíčko i celá rodinka moc líbí a Lucko né že přestaneš psát...mějte se krásmě akinoma
Anonymní píše…
Souhlasím s vámi, líp bych to nenapsala. Díky. A Lucii přeji pevné nervy. Ať se tím nenechá ovlivnit a jede dál po svém. Je pro mě vzorem, nejen v bydlení.
Anonymní píše…
Pro příspěvek č. 10 - vy byste nebyla šťastná, i kdybyste "klofla" Karla Gotta. Slepice zůstane slepicí, i když bude bydlet na zámku se služebnictvem. Alena
Anonymní píše…
Tak už to uzavřeme, ne..??
Renata Nahlikova píše…
Tak proc si taky neklofnete nejakyho bohatyho? Neni prece nic jednodussiho:)
Anonymní píše…
Zajímavý a inspirativní blog.....vkusně zařízený domov a šikovná paní majitelka.
A já jsem si taky udělala radost....dneska jsem si přivezla novou slepičku, a ta mi hned snesla vajíčko.No, není to paráda?
Dělejte si dámy radost.Nikdo to za vás neudělá. A nebudete (některé)závidět.
Tak ahoj.Lidka
Anonymní píše…
To je snad trochu přehnané ne? Tak nenávistně a urážlivé napsáno.Vždyť se chovate stejně jak ty vámi opovrhovane mastné hlavy.
Anonymní píše…
Závidím Vám :-) !! Slepice jsou můj velký sen a jak říkáte, musíme si dělat radost, takže se těším až si ten sen jednou splním :-)
Anonymní píše…
Je mi za vás úplně stydno..Musíte mít hrozný život a nebo lidé kolem vás...
Lucka
Anonymní píše…
Akinome Akinome Veroniko Aleno..achjooo vas je taky dost!! Sice dozajista nejste zavistivee..i kdyz je vedecky dokazano ze zavist je naprosto prirozena lidska vlastnost..ale kde se ve vas bere šmahem to odsouzeni ostatnich kteri maji odlisny nazor nez vy??? Co to tady doslova melete o potomcich a partnerech tech se kterymi nesouhlasíte?? At hodi kazdy z vas kamenem vy svetice!!! Prece kazdy ma jiny nazor na vec..pani napise proc se ji nelibi tyto zidle s timhle stolem..a vy zacnete jecet jak jezinkaaa aaaa paniii je asi odborniiik..atd atd..
pak si tu nekdo vyleje sve basnicke strivko..a ostatni oooch aaaach...bozeee!!! Nechte kazdemu jeho nazor..at je jakykoliv!!!
Lucie Living píše…
Díky za názory, nakonec ten stůl asi zůstane bílý, protože on stejně dlouho prázdný nevydrží a jakmile je prostřeno, tak se ta bílá celkem rozbije.

Chápu , že někdo by tolik za židle nedal, někdo protože nemá a někdo ani kdyby měl a někdo na to i má, ale líbí se mu něco jiného.

Jsem moc ráda že jsem klofla šikovného a schopného muže a pokud se snad někdo po prohlédnutí mého blogu cítíte špatně ,tak není nic jednodušího než stránky zavřít.

Mám paní na hlídání, uklízím si sama, ano párkrát jsem využila úklidovou firmu , auto nemám nové a bazén byl letitý, několikrát spravovaný a máme dobré časy a taky zlé časy a pokud jsou dobré, rádi si uděláme radost a bylo to pokrytecké nepochlubit se na blogu novým vybyvením, když jindy mi udělá radost kytka z louky.

Ve finále mi stejně nejvíc záleží na tom že jsme zdraví a spolu.

Myslím že tahle diskuse se už začíná příliš odklánět od tématu.

Mějte pohodový večer a pěkné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...