Hlavně pohodlně...

...tak bych asi nazvala svůj styl v oblékání.


Přeji nádhernou sobotu!



Poslední dobou nakupuji oblečení většinou pro děti.
Na sebe minimálně, protože to co by se mi líbilo, vím, že neunosím a najít mezi pohodlnými věcmi něco alespoň trochu zajímavého, natož když člověk opravdu nemá čas chodit po obchodech a okukovat, je spíš vyjímkou.

Když tu byla naše holandská babička, zajeli jsme kouknout do lindexu, protože tam nakupuje ráda.
Asi máme opravdu hodně podobný vkus, protože po chvíli kdy jsme každá zvlášť chodily po obchodě jsme se u kabinek sešly s hromadou kousků a z toho dvoje stejné kalhoty, to by se mi s mojí mamkou nestalo :-))).

Ale v každém případě mě tam zaujalo tílko, které je celkem obyčejné, bavlněné a má takový ten lichotivý střih, kdy si opravdu nemusíte dělat starosti v jakém stavu je břišní svalstvo :-).

Ovšem na zádech má zajímavý detail a to prostřih , kterým mají být vidět holá záda.
Ale s ohledem na stav tentokrát ne svalů, ale mých ženských předností, mi tam čučelo jen zapínání od prádla.



A tak jsem si MUSELA pořídit  ještě prádlo bez zapínání.



Výhodou takových kousků je to, že se dají vzít jak pohodlně k džínám nebo kraťasům na běhání za dětmi, tak třeba k trochu víc společenským kalhotám nebo sukni a s pěknými lodičkami můžu vyrazit i do společnosti.



Ale dnes nás čeká indiánský dětský den, takže já si jdu připravit nějaký indiánský ohoz a vymyslet jak ze sebe udělat blond indiánku :-).


Mějte se krásně a užívejte víkend!



Komentáře

Anonymní píše…
Pekne tilko, Lindex je muj nejoblibenejsi obchod, vyberu vzdy . Pekny vikend , Petra.
Anonymní píše…
Si šik!
Ja som minulý rok avizovala koľko som schudla, vlastne som sa vrátila do M, no a just som tento rok pribrala, ale aj tak som si konečne začala nakupovať.
Začala som Luckylimit, lebo presne má to čo potrebujem, keď som ako ty doma, na záhrade, v lese, sem tam mimo domu a legíny z Lídla.
Okolo Veľkej noci som objavila zoot, keď si objednáš, pošta zdarma, vyskúšaš a ak nesedí, priloženou návratkou pošleš hneď späť, teda môj muž, ten chodí na poštu.
Majú ľan, viskózu, biobavlnu aj originály v akcii, aj super kožené tenisky, aj topánky a dosť akcii aj na ne.
Milo a muž konečne dostanú oblečenie a nemusím ich trepať do obchoďáku, tam sme vyšli schodmi z garáže vždy rovno do Kenvela a hneď domov!
Teraz nakupujem z domu, proste Amerika!!
Hana píše…
Lucko ty jsi stejně šik jako holandská babička /připadá mi,že tvůj muž hledal ženu podle typu své matky a .....NAŠEL.....moc ti to sluší.
bavi-mne-to píše…
Triko nemá chybu!!! Je slušivé, vkusné, není usedlé!
Užijte si všichni indiánský dětský den !
Anonymní píše…
S tými legínami z Lídla som to myslela tak, že muž, ktorý je motorizovaný a na nákupoch potravín ich dokáže pre mňa kúpiť:-)
A šatník, ktorý som si obstarala nie je vôbec usadlý a to ma tiež na zoot-e baví:-)
Mám napr. tunikové béžové viskózové šaty od Londýnskej značky, ktorá recykluje a vyzerajú ako....:-) a k tomu kožené čierne tenisky a nepremokavý béžový trenčkot, všetko geox v zľave a šperky Luckylimit a samozrejme k tomu tie legíny z Lídla:-)
Anonymní píše…
Jen se mi zdá, že ten kloubouk zbytečně zskrývá Vaší hezkou tvář..S.
Jarča píše…
Povedený outfit,jak tílko tak prádlo, které se mi líbí tak,že se po něm podívám(mám tílko také černé kde řeším stejný problém se zapínáním)super řešení chválím.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...